Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 http://forum.antu.com/cep/konuoku.aspx?gid=4&fid=9&kid=53015 DSSFUGSFDYUUSYDFYDGSF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 barnacle said: http://b1108.hizliresim.com/11/8/25/15797.jpg hahahahhahahahahahaha fakirin duası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Polyushka said: http://forum.antu.com/cep/konuoku.aspx?gid=4&fid=9&kid=53015 DSSFUGSFDYUUSYDFYDGSF ahh elllini ahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Sotto said: Şampiyonlar Ligi, UEFA'nın bir organizasyonu değil mi. Yani kendi kuralları var. Alınmasını öngörmüyorum, almıyorum demiş adam. Tahkim kurulunda bu söylenmedi mi. Ben burada anlaşılmayacak ne var bilmiyorum. TFF, bağımsız mı aldı bu kararı. Ama dediğim gibi Platini çıkıp basın toplantısı mı yapacaktı. Kulüplerin ülke içinde bağlı oldu yer federasyon. UEFA, Federasyon'a ben bu takımı kendi organizasyonumda istemiyorum diyor. TFF de bunu söylüyor. Nesi garip.. Belki ben yanlış belirttim, ama aslında TFF'nin karar aldığı yokki. UEFA, muhattabı olduğu TFF'ye bu takımı istemiyorum diyor. TFF, bunu Fenerbahçe'ye iletiyor... UEFA, ben Trabzonspor'u kendi organizasyonuma uygun gördüm diyor. Bunu belirtiyor zaten. Tahkime itirazın anlamı yokki zaten. İtiraz edilecekse UEFA'ya edilir.. Siz TFF'nin bu kararı alıp, UEFA'yı bahane ettiğini düşünmüyorsunuz heralde.. Bakın olay şu, TFF UEFAnın kararını iletmiyor. TFF Fenerbahçe'yi şampiyonlar ligine göndermeme kararını alıyor. MAAnın açıklamalarını izlediyseniz zaten o da bunu söylüyor, UEFAnın mektubu falan filan biz FByi göndermemeye karar verdik, kararı biz aldık çünkü UEFA aksi taktirde milli takımlar vs. Türk Futbolunu 8 sene men edeceğini söyledi. UEFA sözde ya Fener gitmez, ya siz göndermeme kararı alırsınız, ya da size toptan 8 sene ceza demiş. Zaten dünden beri UEFA TFFyi böyle bir karar almaya zorladı diyiliyor. Avukatı dinlerseniz o da diyor ki TFFnin böyle bir yetkisi yok, TFF böyle bir karar alamaz. Dediğiniz gibi olsaydı ortada UEFA kararı olurdu. Şu an UEFAnın bir kararı yok. Ayrıca söz konusu olan bir UEFA kararı olsaydı biz tahkime gitmezdik zaten. Tahkim TFFnin kararlarını temyize götürmek için kurulmuş bir kurum. Kararı UEFA alsaydı orada temyize gidilirdi. Bazı şeyleri gereksiz tekrarlamış olabilirim ama tam olarak ifade etmek istedim. Söz konusu bir UEFA kararı değil yani. Tahkimin açıklamasıyla ilgili postu tekrar okursanız belki şimdi daha anlamlı olur. Ayrıca dediğim ses kaydı da youtube a koyulmuş, comment kısmında çevirisi var http://www.youtube.com/watch?v=0aJ4U1mfvWQ buraya da koyayım said: UEFA ile tekrar görüştüm. Mektubun içeriğini öğrendim. Merak eden renkdaşlar vardı UEFA'nın Fenerbahçe'ye tazminat ödeyeceği şeklinde MAA'nın açıklaması ile ilgili. Görüşmeyi telefona kaydettim bu sefer: Ben Emilia ile görüşebilir miyim? UEFA Media Cnter Officer: Şuan ben yerine bakıyorum. Aynı konulardan sorumnluyuz. Lütfen ben yardımcı olayım size. Ben: UEFA Türkiye Futbol Federasyonuna 'Eğer Fenerbahçeyi CL'den yasaklamaz iseniz Türkiye'ye, 8 yıl ceza vereceğiz' dediniz mi? UEFA'nın böyle bir bildirisi oldu mu TFF'ye? Türkiyenin UEFA'dan dolayı 8 yıl ceza alacağı doğru mu? UEFA: (Özetliyorum sadece) Size TFF'ya gönderdiğimiz mektubu kontrol edip, böyle bir şeye değinilmiş mi hemen cevap vereceğim. Hatta kalın lütfen. Evet mektubu okuyorum şimdi, UEFA şunu diyor, 'Şu anda verilecek ceza hakkında birşey tahmin etmemiz gerçekten imkansız.' Kesinlikle UEFA'nın bu şekilde bir ceza vereceği iddiası spekülasyon. Tamamen spekülasyon. Ancak mektupta şuna değinilmiş, daha önceki cezalara göre bir karar vermemiz imkansız. Size şunu tavsiye ederiz ki zamanında A kulübü 8 yıla kadar ceza almış. Ama bu size de bu cezayı vereceğiz anlamına gelmez. Mektupta 8 yıl ile ilgili geçen konu bu ama,UEFA'nın bu söylediği tamamen spekülasyon. Biz 8 yıl ceza vereceğiz diye bir baskıda asla bulunmadık. Ben: Peki UEFA eğer Fenerbahçenin suçsuz olduğu ispatlanırsa biz tazminat ödemeye hazırız dedi mi TFF'ye? UEFA: Mektuba bakıyorum şaun..Hayır asla böyle birşey demedik TFF'ye. Bu doğru değil. Bu suçlamayı kabul etmiyoruz. Ben: Fakat TFF başkanı heryerde bunları diyor. Biz size email olarak bu konuşmaları gönderdik. Lütfen bir Türk tercüman bularak bunları deşifre ediniz. Dava tamamen siyasidir. Trabzon 300 bin kişilik küçük bir şehirdir ama, 80 tane milletvekili vardır mecliste. Siyasette çok güçlüdür. Son 8 aydır şampiyon olmak için TFFya her türlü siyasi baskı yapılmıştır. Fenerbahçe kurban edilmiştir. Bunun bedelini hem TFF hem UEFA ödeyecektir. UEFA: Dediklerinizi dikkatle dinliyorum. Ben: TFF Başkanı açık ve net şekilde iki konuda yalan söylemiştir. Lütfen UEFA bu konuyu incelesin. Bu arada, bana çok yardımcı oldunuz. Bu yalanları sizin sayenizde ortaya çıkardık. KONUŞMALARINIZI KAYDETTİM VE FENERBAHÇE KULÜBÜNE GÖNDERECEĞİM ŞİMDİ! Eğer durum buysa, net olarak MAAnın açıklamasıyla çelişen bir durum var. Bunun da tam olarak anlaşılması için UEFAnın mektubunun ortaya çıkması lazım. Ama her halükarda yukarıda tahkimin açıklaması bir hukuk skandalı. Kararı sen alıyorsun, sonra UEFAnın böyle bir yetkisi var diyorsun. E biliyoruz, o yüzden onun adı UEFA. Dolayısıyla UEFAnın öyle bir kastı olsa doğrudan kendi yapardı, senin arada yaptığın şey tamamen sorgulanmaya açıktır şu durumda edit: ek olarak, konuşmada 8 sene türk futboluna yasak gelecek tarzı bir şey olmadığını söylüyor UEFAnın basınla ilişkiler sorumlusu. Yalnızca bir kulübe verilen 8 senelik yasaktan bahsedilmiş ki o da kulübe verilen bir ceza. Gene MAA ile çelişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 sadece ben gülmeyeyim, klavye de gülsün yav öyle yazmış ki eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 şimdi bizim clye 2 takım gönderme hakkımız vardı. fenerle trabzon dedik. trabzon gitti. diğer hakkımızın yerine kim gitti lan hakkımız mı yendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 sikeciler saolsun icine etti butun hesapların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 barnacle said: AWHAHAHAHAHH http://forum.antu.com/cep/konuoku.aspx?gid=4&fid=9&kid=53015 abi yanlış anlamayın da şunları buraya koymazsak olmaz yani. herkesin ihtiyacı böyle neşelenmek uğur gürsoyun bi ergen karikatürü vardı dünyadaki tüm ihtimallerin toplamıyım falan diye bulamadım ama, tam o ayarda bi mesajmış bu fsgdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 oldu telefon açan herkesede zaten ordan uefanın tff ye yolladığı mektubun içeriğini okuyacaklardır zaten. direk antu kafası sıkışı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 said: UEFA´dan Emilia ile konuştum dsfghjklş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 montezaus'un postu da tam üstüne geldi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 barnacle said: montezaus'un postu da tam üstüne geldi haha Sen bi de konuşmayı dinle, aksan baya komedi haha. Kadın trabzonsporu ispanyol takımı sanmıştır büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 şöyle bir yanılgı var sanırım. UEFA bir takımı CL'ye kabul etmeyebilir, öyle bir hakkı var, ancak TFF bir takıma CL ambargosu koyamaz. böyle bişey yok. TFF kendi uygunu gördüğü takımı gönderir CL'ye. ben feneri uygun görmedim der. 2. yle 3.yü gönderir isterse. örnek. Premier Ligde Avrupa Ligine gidecek takımın Play-off ligi ile belirlenmesi gibi. UEFA son kararı verir. İnsiyatif federasyondadır. Ha federasyon saçmalar. bu sene hiç bir kural olmadan 13. yü göndericem derse UEFA da dur la nabıyon der almayabilir, adam gibi takım gönder der. TFF'ye sen kim oluyon lan demek son derece saçmadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 UEFA'dan Emilia'yla konuştum haberler iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 uefa topu alıp gider oynatmıyorum lan size cl ml gidin evinize der gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Masquerade said: uefa topu alıp gider oynatmıyorum lan size cl ml gidin evinize der gayet. asya şl sine katılırız artık ne yapalım zencilerle oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 asyada nerde zenci var la ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 adım baran 14 yaşındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 hindistandakiler zenci mi bilmiyorum da baya karalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Çok komik ya, o konuşma kaydının gerçek olduğunu düşünenler falan var. Çok mu zor sizce öyle bir şey hazırlamak? Yarım saatte texti yazar, iyi aksanlı 2 kişi bulur ingilzice olarka konuşmayı kaydederim. Onu geçtim aksanlar iyi bile deilmiş işte sdfsdf Böyle bir durumu UEFA takip etmiyor mu sanıyorsunuz? TFF'nin resmi açıklamasını UEFA görmedi mi sanıyorsunuz? Öyle bir şey olsa UEFA çoktan resmi sitesinde "YOK ÖYLE BİR ŞEY" diye açıklama yapardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 arkadaşları ona newton diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 ne diyor bu koç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Emilla aynı zamanda feneri başlarının tacı yaptıklarını söyledi bana =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Ali Koc: "Bu gece tarihi bir toplanti yaptik futbolcularimizla ve teknik ekibimizle.." Ali Koç : Futbolcularımız Bank Asya'da onurumuzla oynamak istiyoruz dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 emilia aziz ver dese veririm demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar