Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacak

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

erucalavera said:

dünya futbol tarihinde hatalı gol yiyen ilk kaleci korcan olduğu için yüzde yüz şike yaptı fener evet.
+1

sonra insanlar çok sığ deyince kızıyosunuz.

fede hangi takımlısın bilmiyorum, muhtemelen galatasaraylısındır. on yıldır galatasaraydaki her futbolcuyu satın alıyoruz senin mantığınla. o kadar sığsın.
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

ben trabzon suçsuz değil demedim ki. onları gösterim kendinizi aklamayın dedim. dediğimi yapmışsın hemen

Orada tabii ki dediğin şeyi yaptım, sonrasında da açıklamasını yaptım zaten. Biz yaptık ama herkes yapıyor dediğimizi söylediğin için özellikle yazdım. Yaptık yapmadık boyutu ayrı zaten -ki MAAnın dediği gibi Aziz Yıldırım'ın arkasında durma suçundan taviz vermediysek yapmadığımıza inanıyoruz demektir- ama burada TFFnin, GSnin niyetleri sorgulanacaksa, temizlik istiyoruz diyenleri konuşacaksak onların istedikleri temizliğin boyutunu da sorgulamak hakkımız, samimiyetleri hakkında bir şey söyleyebilmek için bundan doğal bir şey olabilir mi. E eğer GS kulubü FB ile ilgili olan 4 dosyayı UEFAya gönderiyor, TS ile ilgili şeyleri es geçiyorsa bunu yapanların Türk futbolunun geleceğini düşündüklerini, alınacak muhtemel cezaları engelleme kaygısı taşıdıklarını nasıl söyleyebiliriz? Bursa gitse hadi neyse, emin ol FB tarafı için olayın bir mantığını bulmak bu derece imkansız olmazdı.
Sosyal ağlarda paylaş

İşte hatalı gol var, bir de penaltı olmasın diye ellerini kaçıran stoper gibi ellerini kaçıran bir kaleci var. O yüzden bu akdar net, o yüzden adam hapiste. Siz hala "ama hatalı gol yedi" diyin. Ulan kaleci dediğin ellerini kaçırır mı toptan? anelka'nın kafaya elle çıkmasını "ama eline değmedi ki" diye savunmak kadar abesle iştigaldir bu yani. Bir kaleci elini kaçırıyorsa %100 artniyet vardır
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

erucalavera said:

dünya futbol tarihinde hatalı gol yiyen ilk kaleci korcan olduğu için yüzde yüz şike yaptı fener evet.
+1

sonra insanlar çok sığ deyince kızıyosunuz.

fede hangi takımlısın bilmiyorum, muhtemelen galatasaraylısındır. on yıldır galatasaraydaki her futbolcuyu satın alıyoruz senin mantığınla. o kadar sığsın.

korcan içerde değil mi abi şuan?her hatalı gol yiyeni içeri almıyorlar heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız lig fiksürüne baktım da bir , fenerin ilk yarı trabzon dışında, antep, bursa, kayseri, gs , bjk , antalya, ordu deplesmanına gidiyor olması, ikinci yarı tüm bu takımlara karşı kendi evinde oynayacak olması ilginç bir fikstür avantajı getiriyor.

Öyle ayarlanmamıştır ama paranoyak yaptılar ben napayim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...