fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 ben trabzon suçsuz değil demedim ki. onları gösterim kendinizi aklamayın dedim. dediğimi yapmışsın hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 erucalavera said: dünya futbol tarihinde hatalı gol yiyen ilk kaleci korcan olduğu için yüzde yüz şike yaptı fener evet.+1 sonra insanlar çok sığ deyince kızıyosunuz. fede hangi takımlısın bilmiyorum, muhtemelen galatasaraylısındır. on yıldır galatasaraydaki her futbolcuyu satın alıyoruz senin mantığınla. o kadar sığsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 korcan'ın performansını sıradan kötü kaleci performansıyla bağdaştırmak komik, görünen köy kılavuz istemez yani. Siz şikeci biz sığ, ligde düzgün takım kalmadı bu kafada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 /ignore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Esh said: annesini babasını kaybettiği zaman bu kadar üzülmedi.. yenişafak spor ne arkadaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 korcan vs mondragon-leo franco fark göremiyorum ben hatta mondragon 6 yedi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 dünya futbol tarihinde hatalı gol yiyen kaleciler şike delilleriyle hapiste olmuyor ama hapisteyse zaten aynı korcandaki gibi hata değilmiş diyor insanlar. yanı yanlıs yerden yuklenıyorsunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 fede said: ben trabzon suçsuz değil demedim ki. onları gösterim kendinizi aklamayın dedim. dediğimi yapmışsın hemen Orada tabii ki dediğin şeyi yaptım, sonrasında da açıklamasını yaptım zaten. Biz yaptık ama herkes yapıyor dediğimizi söylediğin için özellikle yazdım. Yaptık yapmadık boyutu ayrı zaten -ki MAAnın dediği gibi Aziz Yıldırım'ın arkasında durma suçundan taviz vermediysek yapmadığımıza inanıyoruz demektir- ama burada TFFnin, GSnin niyetleri sorgulanacaksa, temizlik istiyoruz diyenleri konuşacaksak onların istedikleri temizliğin boyutunu da sorgulamak hakkımız, samimiyetleri hakkında bir şey söyleyebilmek için bundan doğal bir şey olabilir mi. E eğer GS kulubü FB ile ilgili olan 4 dosyayı UEFAya gönderiyor, TS ile ilgili şeyleri es geçiyorsa bunu yapanların Türk futbolunun geleceğini düşündüklerini, alınacak muhtemel cezaları engelleme kaygısı taşıdıklarını nasıl söyleyebiliriz? Bursa gitse hadi neyse, emin ol FB tarafı için olayın bir mantığını bulmak bu derece imkansız olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 korcanın bu seneki galatasaray sivasspor maçındaki performansıyla sivas fb maçındaki performansını açıp izleyin bi plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 korcan hatalı gol yedi diye sikeci olmadı ki? bunu nerden cıkardınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 İşte hatalı gol var, bir de penaltı olmasın diye ellerini kaçıran stoper gibi ellerini kaçıran bir kaleci var. O yüzden bu akdar net, o yüzden adam hapiste. Siz hala "ama hatalı gol yedi" diyin. Ulan kaleci dediğin ellerini kaçırır mı toptan? anelka'nın kafaya elle çıkmasını "ama eline değmedi ki" diye savunmak kadar abesle iştigaldir bu yani. Bir kaleci elini kaçırıyorsa %100 artniyet vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 fizban said: erucalavera said: dünya futbol tarihinde hatalı gol yiyen ilk kaleci korcan olduğu için yüzde yüz şike yaptı fener evet.+1 sonra insanlar çok sığ deyince kızıyosunuz. fede hangi takımlısın bilmiyorum, muhtemelen galatasaraylısındır. on yıldır galatasaraydaki her futbolcuyu satın alıyoruz senin mantığınla. o kadar sığsın. korcan içerde değil mi abi şuan?her hatalı gol yiyeni içeri almıyorlar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 adam aklanırsa yandın nilep. bence korcan temiz :P sdffg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 cemaat oyunu hep, hepsi suçsuz ama faşistçe içerideler. Şikeci yok çünkü Türkiye'de @polyushka: dediğim gibi artniyet %100, kanıt bulamazlarsa ister istemez "aklanmış" oluyor karalar da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 hayır savcı bu gol yuzunden almadı korcan'ı iceri onu anlatmaya calısıyorum. elinde bazı deliller oldugu icin korcan su anda tutuklu yargılanıyor. kim bir futbolcuyu yedigi golu dedil gostererek sike yaptıgını iddia edebilir? dunyada futbolcu mu kalır o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 adafjalkdladaadakdjla nilep in title ı şimdi gördüm hayırlı olsun nilep, tam olmuş resmen hakkını veriyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 abi tabii ki gole bakıp almayacak içeri ahaha :D ben gole bakıp kanaat getiriyorum çünkü bu adamın o maçtaki performansına bakıp artniyet yok demek zaten artniyetli bir yaklaşım olur. Ama savcı da öyle bakıp "bu gol de yenmez lan" diye tutuklayamaz adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 ya bi uza be mala bağladın iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 toggie said: hayır savcı bu gol yuzunden almadı korcan'ı iceri onu anlatmaya calısıyorum. elinde bazı deliller oldugu icin korcan su anda tutuklu yargılanıyor. kim bir futbolcuyu yedigi golu dedil gostererek sike yaptıgını iddia edebilir? dunyada futbolcu mu kalır o zaman? Nilep shsgfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 abi.. anlatamadım ki :D hatalı gol var, bir de kalecinin elini kaçırması var. Aradaki fark çok basit. Bunu anlayamayanlar uzasın çünkü onlar mala bağladılar esas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 şikeci fener beter ol beter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 hayır yapmıs olabilir sike. o pozisyon da sike dahilinde olabilir. ama tek basına sike yaptıgına yeterli bir delil degildir. tutuklu yargılama sebebi hele hic degildir. eger bu yuzden korcan'ın icerde oldugunu dusunen varsa, akıl fikir diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Eğer maç öncesi bir şike konuşması yakalanmış ve sonrada bu gölü yemiş ise çatır çatır işte teşebbüs işte şike kanıtı diyebilir hakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Yalnız lig fiksürüne baktım da bir , fenerin ilk yarı trabzon dışında, antep, bursa, kayseri, gs , bjk , antalya, ordu deplesmanına gidiyor olması, ikinci yarı tüm bu takımlara karşı kendi evinde oynayacak olması ilginç bir fikstür avantajı getiriyor. Öyle ayarlanmamıştır ama paranoyak yaptılar ben napayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar