Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacak

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Kısacası TFFnin savunması basit Türkiye Milli Takımı ve diğer futbol kulüplerine gelebilecek bir cezaya karşı Fenerbahçeyi men etmeyi daha mantıklı bulduk ve ettik. Haa FB aklanırsa o zaman zaten TFFnin canına okurlar ama aklanmaz ise o zaman göreceli olarak en ucuz şekilde Türk ligi kurtulmuş olur diye düşünüyor herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Hıı TFF kafasına göre Fenerbahçe'yi men etti, ve UEFA'nın hiç alakası yokken UEFA istedi dedi. Tabi :)

Abi niye böyle tepki veriyorsun :) Senin kurduğun mantığa göre bu mantıkta kurulabilir. Başka bir kastım yok. UEFA yapmış yok TFF yapmış. Yok ŞL zerre umrumda değil. Sadece kararın direkt UEFA ait olması garip. Çünkü siz yapın biz yaparız yoksa falan bunlar çizgi film konuşmaları. UEFA belli ki bir şekilde uyarı vermiş ve TFF tutuşmuş.Ama UEFA şüpheliler hakkında uyarı vermişte olabili.r Sadece Fenerbahçe için gelmediler buraya sonuçta. UEFA'nında savcıya danışıp FB daha çok delil var daha çok şüpheli biz ona özel böyle bişey yapalım dediklerini zannetmiyorum.

Bir uyarı var ama TFF'nin yansıttığı şekildemi şüpheliyim ondan.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de TFF'nin şu aşamada, zaten nota yemişken "UEFA böyle böyle" dedi şeklinde yalan açıklama yapacağından şüpheliyim, tepkim ondan :)

UEFA'nın kendi men etmemesi ve TFF'ye ettirmesi de tamamen politik, tarih o men etti diye yazmasın, karışmıyor görünsün diye. Ha FB aklanırsa tazminatı UEFA ödeyecek ama almışlar işte bu riski
Sosyal ağlarda paylaş

UEFA'nin sadece yasal olarak kesinlestikten sonra yaptirim yaptigini anlamak ne zormus yahu.
Bu kadar büyük süpheler varken CL'ye takim gönderirsen sadece FB degil topunuzu öperim demis TFF'a iste. Acikcasi TFF sike olmadigina %99 inansa rizikoyu göze alirdi.

Ama gercekse su Digitürk müsteri hizmetlerinin yaptigi yorumlar ilginc olmus. "Duyumlarimiza göre FB -10 puanla 1. ligde kalicak ama CL'ye gönderilmeyecek."
Sosyal ağlarda paylaş

Hani sabah kalktım haberi gördüm karara doğru dedim. Evet bencede şüpheli takımları göndermek ŞL'ye risk olur. Bu klüplerde 20 m euro yüzünden de batmaz. Zaten haklılarsa tazminatla alırlar o paraları geri. Ama tek şüpheli FB değil sonra haberi tam okuyunca eksikmiş karar onuda gördük.
Sosyal ağlarda paylaş

ahah FB -10 puanla başlayacak olursa işte o zaman hakkaten mail atarım. Ya düşecek ya hiçbir şey olmayacak. Yönetmeliğini uygulamak zorunda TFF, tıpkı kararı şimdi veremedikleri gibi. Zaten Aydınlar artık korumaya çalışmaz diye düşünüyorum dün nihat Özdemir'in kendinden beklenen ve kendine yakışanı yapmasından sonra
Sosyal ağlarda paylaş

F.bahçe eksi puanla başlatırlarsa zaten işi iyice batırmış olacaklar.O kadar açık olan küme düşürme hükmünü kafalarına göre yorumlamış olcaklar.Tıpkı bir taraflarından uydurdukları play off sistemi gibi.Kurallara her geçen gün yenisi ekleniyor.Şimdide 34.haftayı lider bitiren play offta ne olursa olsun ŞL ön elemesine katılacakmış geyiği başladı.
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

F.bahçe eksi puanla başlatırlarsa zaten işi iyice batırmış olacaklar.O kadar açık olan küme düşürme hükmünü kafalarına göre yorumlamış olcaklar.Tıpkı bir taraflarından uydurdukları play off sistemi gibi.Kurallara her geçen gün yenisi ekleniyor.Şimdide 34.haftayı lider bitiren play offta ne olursa olsun ŞL ön elemesine katılacakmış geyiği başladı.

said:
AVRUPA KUPALARINA NASIL GİDİLECEK?
Lig 9 Eylül'de başlayacak, 21 Aralık 2011'de devre arasına girilecek. 2. devre 4 Ocak'ta başlayacak ve 34. hafta maçları 8 Nisan'da sona erecek. Daha sonra play-off'a geçilecek. Ligi ilk 4 sırada bitirenler takımlar play-off şampiyonluk gurubunu oluşturacak. 34 haftayı 1. bitiren takım, play off'u 3. veya 4. bitirse bile Şampiyonlar Ligi'nde ön elemeden katılma hakkını daha o zamandan kazanacak. Play-off'u 1. bitiren yani şampiyon olan takım ise Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak. 3. olan takım ise Avrupa Ligi'ne gidecek. Ayrıca ligi 5.-8. sıralarda bitiren takımlar da çift devreli lig usülü karşılaşacak. O grubu 1. bitiren takım ile play off şampiyonluk grubunu 4. bitiren takım kendi aralarında maç yapacak ve Avrupa Ligi'ne giden takım belli olacak.

Bu kadar karıştırmaya ne gerek vardı ligi yahu.

34 hafta sonu 1nci olan, play-off 4. oluyorsa, o zaman 5-8 play-off'u lideri 1-4 play-off'u 3. ile oynayacak.

Özel bir formül üretseler bari

x = (y + 4)! - (5-8) / 18 sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...