Catrenox Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Fal baktırdım eğer Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ne gitseymiş en az yarı final görecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 GERGE said: Yerine başka biri katılıyor mu? Yoksa belli miydi çoktan kimin katılacağı filan? trabzon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Gazete küpürü okuyarak ceza veren tek ülke Türkiye. UEFA'nin öyle birsey yapacagini düsünmek komik olmus :) UEFA: "Bu kadar insanın tutuklu olduğunu ve hakimlerin boşuna tutuklama yapmayacağını söylediler. Polisin, maçlarda şike var görüşünü boşuna söylemeyeceğini bildirdiler."ve ''En ufak şüphede bile Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'ne alamayacaklarını'' demis. Yönetici düzeyinde sike ile suclanan kac takim suan avrupa kupalarinda oynamaya hak kazandi? Adamlar zaten aksi bir durumda tazminat ödemeye razi. Isi yasa birakmiyorlar. Hazirladiklari bir organizsayonun da adinin kirlenmesini istemiyorlar. TFF'nin bu durumda yapacak bir seyi yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Darksun said: Evet UEFA baş müfettişini gönderdi, adam savcı ile görüştü. Savcıda buna gazeteleri oku dedi herhalde, buda hmm tamam o zaman diyip internetten gazetelere bakıp geri döndü fenere ceza verdi. Soruşturmada gizlilik olduğuna göre savcının gazeteleri oku demekten fazlasını yapamamış olması lazım. Yaptıysa kendi de suçlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/658x370_HP/2011/8/25/fft96mm1501044.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 said: Bagis hesabi acilacak orda 250 milyon tl para toplanacak. Kulup her hafta kadikoyde hazirlik maci oynayacak. 55‚000 kisi onunde. Futbolcularimiz gitmeyecek. FB TV maclari vericek. Bu surecte Aziz Yildirim ve Fenerbahce aklanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Polyanna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Haha hakikaten nedir o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 kendi liglerini de kursunlar. fb cumhuriyeti adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 sdf bunu bilmiyodum lan ben lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 ahaha çok iyimiş yauw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Seele Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 aykut gitmis dogrumu agalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Çok efsaneymiş o 250 milyon tl toplama mesajı. Ligden çekilince kafasına göre geri dönemeyeceğini bilmememin cehaletine mi gülersin hayalperestliğin boyutuna mı gülersin bilemedim :D Tahkim'e itiraza gelince, avukat dmeiş ki CL'den men etme yetkin yok. Ulan CL'yi yapan zaten UEFA, adamlar men et demiş. Yetkisi var demek ki yani. Avukatlar da mı lcd kafası anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kkk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 nileppezdel said: Çok efsaneymiş o 250 milyon tl toplama mesajı. Ligden çekilince kafasına göre geri dönemeyeceğini bilmememin cehaletine mi gülersin hayalperestliğin boyutuna mı gülersin bilemedim :D Tahkim'e itiraza gelince, avukat dmeiş ki CL'den men etme yetkin yok. Ulan CL'yi yapan zaten UEFA, adamlar men et demiş. Yetkisi var demek ki yani. Avukatlar da mı lcd kafası anlamadım ki uefa men etmedi. tff karar verdi. uefa'nın hiçbi alakası yok kararla. yanlış okumuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… boone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 kkk said: nileppezdel said: Çok efsaneymiş o 250 milyon tl toplama mesajı. Ligden çekilince kafasına göre geri dönemeyeceğini bilmememin cehaletine mi gülersin hayalperestliğin boyutuna mı gülersin bilemedim :D Tahkim'e itiraza gelince, avukat dmeiş ki CL'den men etme yetkin yok. Ulan CL'yi yapan zaten UEFA, adamlar men et demiş. Yetkisi var demek ki yani. Avukatlar da mı lcd kafası anlamadım ki uefa söyledi. tff karar verdi. fix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 UEFA men etti mi dedim? okuduğunu anlamak konusunda sıkıntıların var heralde. UEFA "men et dedi" yazdım. TFF'nin yetkisi var ki kendi turnuvasına katılmasını men etmesini talep edebiliyor UEFA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 TFFnin dediğine göre uefa ya sen men et ya kendi girmesin ya da ben hepinizin ebesini demiş. Ama böyle bir yazı falan gösterilmedi henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Yazı göstermelerine gerek yok, UEFA eyyam yapılıyor olsa çıkar der "biz öyle bir şey demedik" diye. Bunu da sorgulamak komik olur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Belki de diyecek bizden böyle bi yaptırım yok TFFnin kendi kararıdır diye. Yani neler gördük bunu da görürüz belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Ya resmi sitelerinden konuyla ilgili açıklama yaptılar, FB gelmiyor yerine TS geliyor diye. Öyle olsa hemen söylerlerdi "biz demedik" diye bence :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Öyleyi bilmemde TFF kararından sonra bunu söylediler. Daha geçen kurada FB'de var diyorlardı. TFF kararından sonra böyle dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Hıı TFF kafasına göre Fenerbahçe'yi men etti, ve UEFA'nın hiç alakası yokken UEFA istedi dedi. Tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… montezaus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 nileppezdel said: Tahkim'e itiraza gelince, avukat dmeiş ki CL'den men etme yetkin yok. Ulan CL'yi yapan zaten UEFA, adamlar men et demiş. Yetkisi var demek ki yani. Avukatlar da mı lcd kafası anlamadım ki UEFA men edebilir ama UEFAnın TFFye men ettirmesi gibi bir şey olamaz, TFFnin böyle bir yetkisi yok. Hakimin bir davada karar almayıp sekretere 'gel kızım bu kararı sen al' demesi gibi bir şey. TFFnin böyle bir yetkisi yok. Yetki devri diye bir durum da olamaz. Bununla ilgili Porto hakkındaki karara da bakabilirsiniz. Orada federasyon göndermeyeceğiz diyor, Porto federasyonun böyle bir şey yapamayacağını söyleyip CASa başvuruyor ve kazanıyor. CL hakkı kazanmış her kulüp taahhütname verdiği sürece CLye katılabilir, işin hukuki özeti bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Ha peki UEFA cahilmiş bunu bilmiyormuş ^^ hayır gidin gidin şampiyonlar ligine, sonra sezon ortasında karar çıksın da hepimize patlasın. Lütfen daha da şey edin yani futbolumuzu muz cumhuriyeti olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… unK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 bir galatasarayli olarak turk futbolunu yonetenlere, buna boyun egenlere, haftasonu zevkimizin icine sicanlara ve bizi rezil ettikleri icin tanridan belalarini istiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 Sonraki 31.sayfa (Toplam 67 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Polyanna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Haha hakikaten nedir o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 kendi liglerini de kursunlar. fb cumhuriyeti adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 sdf bunu bilmiyodum lan ben lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 ahaha çok iyimiş yauw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 aykut gitmis dogrumu agalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Çok efsaneymiş o 250 milyon tl toplama mesajı. Ligden çekilince kafasına göre geri dönemeyeceğini bilmememin cehaletine mi gülersin hayalperestliğin boyutuna mı gülersin bilemedim :D Tahkim'e itiraza gelince, avukat dmeiş ki CL'den men etme yetkin yok. Ulan CL'yi yapan zaten UEFA, adamlar men et demiş. Yetkisi var demek ki yani. Avukatlar da mı lcd kafası anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 nileppezdel said: Çok efsaneymiş o 250 milyon tl toplama mesajı. Ligden çekilince kafasına göre geri dönemeyeceğini bilmememin cehaletine mi gülersin hayalperestliğin boyutuna mı gülersin bilemedim :D Tahkim'e itiraza gelince, avukat dmeiş ki CL'den men etme yetkin yok. Ulan CL'yi yapan zaten UEFA, adamlar men et demiş. Yetkisi var demek ki yani. Avukatlar da mı lcd kafası anlamadım ki uefa men etmedi. tff karar verdi. uefa'nın hiçbi alakası yok kararla. yanlış okumuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 kkk said: nileppezdel said: Çok efsaneymiş o 250 milyon tl toplama mesajı. Ligden çekilince kafasına göre geri dönemeyeceğini bilmememin cehaletine mi gülersin hayalperestliğin boyutuna mı gülersin bilemedim :D Tahkim'e itiraza gelince, avukat dmeiş ki CL'den men etme yetkin yok. Ulan CL'yi yapan zaten UEFA, adamlar men et demiş. Yetkisi var demek ki yani. Avukatlar da mı lcd kafası anlamadım ki uefa söyledi. tff karar verdi. fix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 UEFA men etti mi dedim? okuduğunu anlamak konusunda sıkıntıların var heralde. UEFA "men et dedi" yazdım. TFF'nin yetkisi var ki kendi turnuvasına katılmasını men etmesini talep edebiliyor UEFA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 TFFnin dediğine göre uefa ya sen men et ya kendi girmesin ya da ben hepinizin ebesini demiş. Ama böyle bir yazı falan gösterilmedi henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Yazı göstermelerine gerek yok, UEFA eyyam yapılıyor olsa çıkar der "biz öyle bir şey demedik" diye. Bunu da sorgulamak komik olur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Belki de diyecek bizden böyle bi yaptırım yok TFFnin kendi kararıdır diye. Yani neler gördük bunu da görürüz belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Ya resmi sitelerinden konuyla ilgili açıklama yaptılar, FB gelmiyor yerine TS geliyor diye. Öyle olsa hemen söylerlerdi "biz demedik" diye bence :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Öyleyi bilmemde TFF kararından sonra bunu söylediler. Daha geçen kurada FB'de var diyorlardı. TFF kararından sonra böyle dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Hıı TFF kafasına göre Fenerbahçe'yi men etti, ve UEFA'nın hiç alakası yokken UEFA istedi dedi. Tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 nileppezdel said: Tahkim'e itiraza gelince, avukat dmeiş ki CL'den men etme yetkin yok. Ulan CL'yi yapan zaten UEFA, adamlar men et demiş. Yetkisi var demek ki yani. Avukatlar da mı lcd kafası anlamadım ki UEFA men edebilir ama UEFAnın TFFye men ettirmesi gibi bir şey olamaz, TFFnin böyle bir yetkisi yok. Hakimin bir davada karar almayıp sekretere 'gel kızım bu kararı sen al' demesi gibi bir şey. TFFnin böyle bir yetkisi yok. Yetki devri diye bir durum da olamaz. Bununla ilgili Porto hakkındaki karara da bakabilirsiniz. Orada federasyon göndermeyeceğiz diyor, Porto federasyonun böyle bir şey yapamayacağını söyleyip CASa başvuruyor ve kazanıyor. CL hakkı kazanmış her kulüp taahhütname verdiği sürece CLye katılabilir, işin hukuki özeti bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Ha peki UEFA cahilmiş bunu bilmiyormuş ^^ hayır gidin gidin şampiyonlar ligine, sonra sezon ortasında karar çıksın da hepimize patlasın. Lütfen daha da şey edin yani futbolumuzu muz cumhuriyeti olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 bir galatasarayli olarak turk futbolunu yonetenlere, buna boyun egenlere, haftasonu zevkimizin icine sicanlara ve bizi rezil ettikleri icin tanridan belalarini istiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar