Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacak

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Gazete küpürü okuyarak ceza veren tek ülke Türkiye. UEFA'nin öyle birsey yapacagini düsünmek komik olmus :)

UEFA: "Bu kadar insanın tutuklu olduğunu ve hakimlerin boşuna tutuklama yapmayacağını söylediler. Polisin, maçlarda şike var görüşünü boşuna söylemeyeceğini bildirdiler."ve ''En ufak şüphede bile Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'ne alamayacaklarını'' demis.

Yönetici düzeyinde sike ile suclanan kac takim suan avrupa kupalarinda oynamaya hak kazandi?

Adamlar zaten aksi bir durumda tazminat ödemeye razi. Isi yasa birakmiyorlar. Hazirladiklari bir organizsayonun da adinin kirlenmesini istemiyorlar. TFF'nin bu durumda yapacak bir seyi yok bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Evet UEFA baş müfettişini gönderdi, adam savcı ile görüştü. Savcıda buna gazeteleri oku dedi herhalde, buda hmm tamam o zaman diyip internetten gazetelere bakıp geri döndü fenere ceza verdi.

Soruşturmada gizlilik olduğuna göre savcının gazeteleri oku demekten fazlasını yapamamış olması lazım. Yaptıysa kendi de suçlu.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok efsaneymiş o 250 milyon tl toplama mesajı. Ligden çekilince kafasına göre geri dönemeyeceğini bilmememin cehaletine mi gülersin hayalperestliğin boyutuna mı gülersin bilemedim :D

Tahkim'e itiraza gelince, avukat dmeiş ki CL'den men etme yetkin yok. Ulan CL'yi yapan zaten UEFA, adamlar men et demiş. Yetkisi var demek ki yani. Avukatlar da mı lcd kafası anlamadım ki
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Çok efsaneymiş o 250 milyon tl toplama mesajı. Ligden çekilince kafasına göre geri dönemeyeceğini bilmememin cehaletine mi gülersin hayalperestliğin boyutuna mı gülersin bilemedim :D

Tahkim'e itiraza gelince, avukat dmeiş ki CL'den men etme yetkin yok. Ulan CL'yi yapan zaten UEFA, adamlar men et demiş. Yetkisi var demek ki yani. Avukatlar da mı lcd kafası anlamadım ki

uefa men etmedi. tff karar verdi. uefa'nın hiçbi alakası yok kararla.

yanlış okumuşum.
Sosyal ağlarda paylaş

kkk said:

nileppezdel said:

uefa söyledi. tff karar verdi.

fix
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

UEFA men edebilir ama UEFAnın TFFye men ettirmesi gibi bir şey olamaz, TFFnin böyle bir yetkisi yok. Hakimin bir davada karar almayıp sekretere 'gel kızım bu kararı sen al' demesi gibi bir şey. TFFnin böyle bir yetkisi yok. Yetki devri diye bir durum da olamaz.

Bununla ilgili Porto hakkındaki karara da bakabilirsiniz. Orada federasyon göndermeyeceğiz diyor, Porto federasyonun böyle bir şey yapamayacağını söyleyip CASa başvuruyor ve kazanıyor. CL hakkı kazanmış her kulüp taahhütname verdiği sürece CLye katılabilir, işin hukuki özeti bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...