vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Fener başkan vekilinin son yaptığı açıklamalar ile kendi ipini çekmiştir. Bir takım daha fazla yerin dibine sokulamazdı... Resmen dansözlük. Hep bana hep bana derken uefa al sana dedi, saniyesinde ayağınızı kaydırdılar. TÖRKÖYÖNON ÖN BÖYÖK KÖLÖBÖ BÖZÖZ, al sana büyüklük, anında harcandınız. O kadar pohpohlandınız ki bazı kişiliksizler tarafından, kendinizi cidden büyük sandınız. İşte bu kadarsınız. Bir kararla çizildiniz. Kimse kusura bakmasın. Çok daha önce Fenerbahçe bitmiştir demiştim ama bu kadar yerin dibine sokulacağı aklımın ucundan geçmemişti.
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 ilk kez zegnaya katılıyorum sırf gslisin diye şakirtten beter yüklendin fenere be nilep aydınım genişim diyeniniz de tatava
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Gangren said: toggie said: Kulup uyeleri seciyor abi, ne fark eder? MAA'nın hangi lafında FB'ye dusmanlık sezdin onu sormustum ben. Canlı yayında, FB Başkanvekili'ne ikiyüzlü damgası yapıştırdı. Nihat Özdemir'in konuşmalarını dinleyemedim, büyük bir ihtimalle olayın şoku ile yapılmıştır, hatalıdır ama sen TFF başkanı olarak böyle konuşmayacaksın, hele "FB'liyim, senelerce hizmet ettim, ama başkanvekili şu an ikiyüzlülük yapıyor" demeyeceksin. Hadi dedin sonra kalkıp "şu an olayın sıcaklığı nedeniyle böyle konuşuyor, anlıyorum" demenin ne anlamı var? Bunun nesi yanlıs? Ben FB taraftarı olsam burada her turlu MAA'yı haklı bulurum. Nihat'ın acıklamalarını dinlemedigin icin sana oyle gelmis olabilir. Dinle de gel o zaman. Haklı buluyorum zaten, FB taraftarı olmama gerek yok. Nihat Ozdemir iki yuzluluk yaptı. FB taraftarı olsam Nihat'tan tiksinirim su vakitten sonra.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Sotto said: Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?29,5843952,5844849#msg-5844849 BiTcH_oFBaT said: hala olayın fenerle alakası var sanıyorsunuz abi. milan neden zamanında şl'den men edilmedi -30 puan alırken. olay tamamen türk futboluna karşı. Milan neden gitti CL'ye... Sotto said: Şimdi Milan-Lazio'ya bakıyorum Wiki link: http://en.wikipedia.org/wiki/2005%E2%80%9306_Serie_A İlk karar paragrafında şöyle diyor; "After an initial trial, Juventus, Fiorentina and Lazio were relegated to Serie B for the 2006/2007 season with additional points penalties for the following Serie B season, whilst Milan were deducted 44 points from their 2005/06 tally, leaving them with a mid-table finish for the 2005/2006 season. The initial trial also stripped the last two Serie A championships from Juventus while Milan, Fiorentina and Lazio were all removed from entry to all European competition for the 2006/2007 (due to their new Serie A standing in the 2005/2006 not being high enough for European qualification)." Yani demekki ilk kararda Lazio'nun suçu daha ağır (lig düşme, Milan ise sadece puan kaybı), ve tüm takımlar avrupadan men. Sonra itiraz geliyor, cezalar hafifliyor; Ekşideki yanlış bilgi ise şurada; "Fiorentina and Lazio played in Serie A after the appeal, each with 19 and 11 points deducted from the campaign. Milan's points penalty for 2005-06 was reduced from 44 to 30, putting Milan in third place and provisionally making them eligible for the third qualifying round of the Champions League (they eventually won it). (UEFA would later confirm Milan's place in the Champions League competition.) Milan's points penalty for 2006-07 was reduced to only 8. Fiorentina and Lazio also had 30 points deducted from their 2005-06 season campaign." Demekki Lazio'nun puanı, bir sonraki sezon için 11 puan düşerken, Milan 8 düşmüş. Yani Milan'ın olayı daha ağır diye birşey yok. Bunun dışında, Lazio ve Milan bir önceki sezon için -30'ar aldıklarından Milan ŞL'ye katılabilirken, Lazio'nun puanı yetmediğinden katılamıyor... Sanırım İtalya olayı bu şekilde.. Tabloya dikkat edersen eğer, Milan -30 alınca bir sezon öncesi için, hala ŞL'ye gidebilecek konumda, ancak Lazio -30 alınca neredeyse küme düşecek, UEFA hakkını kaybediyor. (6. sıradan girecekti öbür türlü). tl;dr; Milan'ın kayırıldığı yok aslında. - puan vermek şike yaptın demek. şike yaptın ama avrupaya katılabilirsin demek değil mi? fenerin puanı bile silinmedi. hala şampiyon sonuçta
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 goldbären said: ilk kez zegnaya katılıyorum sırf gslisin diye şakirtten beter yüklendin fenere be nilep aydınım genişim diyeniniz de tatava yoo Fener'in neler yaptığı açık diye yüklendim, UEFA da ayarı çekti işte.
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Sike tespit edilirse bir alt lige dusurulecek. Bunun cezası bu dedi MAA. Sike tespit edilmezse - puan cezası neden verilecek bunun da acıklanması gerekiyor.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 kişilerle kurumları ayırdık der işte o zaman cezası - puan oluyo. Ama dediği gibi başkan yaptıysa kaçışı yok yani. Ya düşme ya hiçbir şey
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 toggie said: Gangren said: toggie said: Kulup uyeleri seciyor abi, ne fark eder? MAA'nın hangi lafında FB'ye dusmanlık sezdin onu sormustum ben. Canlı yayında, FB Başkanvekili'ne ikiyüzlü damgası yapıştırdı. Nihat Özdemir'in konuşmalarını dinleyemedim, büyük bir ihtimalle olayın şoku ile yapılmıştır, hatalıdır ama sen TFF başkanı olarak böyle konuşmayacaksın, hele "FB'liyim, senelerce hizmet ettim, ama başkanvekili şu an ikiyüzlülük yapıyor" demeyeceksin. Hadi dedin sonra kalkıp "şu an olayın sıcaklığı nedeniyle böyle konuşuyor, anlıyorum" demenin ne anlamı var? Bunun nesi yanlıs? Ben FB taraftarı olsam burada her turlu MAA'yı haklı bulurum. Nihat'ın acıklamalarını dinlemedigin icin sana oyle gelmis olabilir. Dinle de gel o zaman. Haklı buluyorum zaten, FB taraftarı olmama gerek yok. Nihat Ozdemir iki yuzluluk yaptı. FB taraftarı olsam Nihat'tan tiksinirim su vakitten sonra. Tavrının yanlış olabileceğini söyledim zaten. Ama unutmalalı ki, söz gümüşse, sükut altındır. Madem sen mercii olarak bu olayın en üstündesin, yeri gelecek cevap vermeyeceksin.
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 neyse lan ağzımıza verdiler sakızı konuşalım iki hafta
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 @Gangren: çok daha ağır cevap verirdi de sustu zaten adam
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Susmadı işte, hatta işi daha boka sarıp, Nihat'a cevap hakkı verdi.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 trabzonun başarısız olcağına bende eminimde.bazı fenerlilerde rezil olucaz demiş.yahu rezil eden sizsiniz zaten asdas bkz: -0 çekmek -şike iddasıyla ihraç edilmek.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Aydınlar doğru söyledi tamamen. Ne cevap verecek ki Nihat? Resmi siteden kararları falan övmüşsün, iki yüzlülük ettiğin, dansözlük ettiğin ortada. Ne dese boş
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 @Gangren adam zaten hicbisey demedi. İki yüzlü falan da demedi. Dün benim arkamda olduklarını soyleyenler, bugun bunları soyluyor dedi. 100% de haklı. Belki de ilk defa adamın haklı oldugunu dusunuyorum, bana da garip geliyor su anda. Nihat Ozdemir de madem boyle bisey soylenmesini istemiyor, medyanın karsısına gecip de terbiyesizlik yapmayacak. MAA zaten her fırsatta "FB'liyim, yıllarca FB'ye hizmet ettim, onları savundum" falan diyor. İyice midem bulandı artık.
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 nileppezdel said: goldbären said: .. yoo Fener'in neler yaptığı açık diye yüklendim, UEFA da ayarı çekti işte. Mehmet Baransu'nun yaptığı kirli haberler üzerinden fenerin yaptıkları ortadaymış gibi konuştun, federasyon şimdi kendilerini savunamıyorlar gizliliğin kaldırılmasını bekleyeceğiz dediklerinde ahmet altan gibi kirli adamlar diye federasyona saldırdın, UEFA nın neden böyle bir şey yaptığını bilmiyorsun -belki elde kanıt olmadan sadece hakkında soruşturma var diye yaptı- kalkmış uefa ayarı verdi diyorsun. Bunları sana söyleyip mantıklı ol azıcık deyince, HEE AZİZ SUÇSUZ FENER ŞAMPİYON ZAAA diye ilkokul çocuğu repliği giriyorsun. Ondan sonra title verilince rage'e girilip verilmiş. Arada bir kendine dönüp bak nilep ya, vallaha.
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Şike şaibesi yüzünden UEFA'nın kabul etmediği bir takımın Süper Ligde oynaması doğru mu? Yani Fener Ş.L'ye katılamyacak ama Süper Lig'de de oynayabilecek kadar mı şike yaptı?
yusema Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 neye göre trabzonu aldılar cl ye onu anlamadım.Madem %1 bile şüphe varsa uefa men ediyo , trabzonun başkanının yurtdışına çıkma yasağı var.Keşke bursayı alsalarda cl ye. İyice çorba oldu bu sene.
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 -Nae said: Şike şaibesi yüzünden UEFA'nın kabul etmediği bir takımın Süper Ligde oynaması doğru mu? Yani Fener Ş.L'ye katılamyacak ama Süper Lig'de de oynayabilecek kadar mı şike yaptı? Ya fener heyecanı sever, son anda düşürünce daha iyi olur. Şampiyonlukları da hep son anda kaybetmedi mi zaten?
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 yusema said: neye göre trabzonu aldılar cl ye onu anlamadım.Madem %1 bile şüphe varsa uefa men ediyo , trabzonun başkanının yurtdışına çıkma yasağı var.Keşke bursayı alsalarda cl ye. İyice çorba oldu bu sene. bursa başkanınıda aldılardı içeriye şike iddasıyla hahaha antepe kaldı hacı şampiyonluk
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Myshkin said: nileppezdel said: goldbären said: .. yoo Fener'in neler yaptığı açık diye yüklendim, UEFA da ayarı çekti işte. Mehmet Baransu'nun yaptığı kirli haberler üzerinden fenerin yaptıkları ortadaymış gibi konuştun, federasyon şimdi kendilerini savunamıyorlar gizliliğin kaldırılmasını bekleyeceğiz dediklerinde ahmet altan gibi kirli adamlar diye federasyona saldırdın, UEFA nın neden böyle bir şey yaptığını bilmiyorsun -belki elde kanıt olmadan sadece hakkında soruşturma var diye yaptı- kalkmış uefa ayarı verdi diyorsun. Bunları sana söyleyip mantıklı ol azıcık deyince, HEE AZİZ SUÇSUZ FENER ŞAMPİYON ZAAA diye ilkokul çocuğu repliği giriyorsun. Ondan sonra title verilince rage'e girilip verilmiş. Arada bir kendine dönüp bak nilep ya, vallaha. +1
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Dunyanın neresinde olursa olsun, herhangi bir federasyon zaten su ana kadar FB'nin cezasını kesmisti. Bunu yapamayan MAA. Hala gizlilik kararının kalkmasını, iddianamenin cıkmasını bekliyor ceza vermek icin. Ama aslında o da biliyor ki verilecek ceza belli. İsi yokusa surdu bunca zaman.
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 -Nae said: Şike şaibesi yüzünden UEFA'nın kabul etmediği bir takımın Süper Ligde oynaması doğru mu? Yani Fener Ş.L'ye katılamyacak ama Süper Lig'de de oynayabilecek kadar mı şike yaptı? UEFA keyfi karar verebilir, federasyon veremez. Kurallar yönetmelikler var. Federasyon kurallara uyarak adamlar savunma yapamadan düşüremeyiz dedi, bu bir zorunluluk dolayısıyla UEFA nın verdiği karar bir şeyi değiştirmez, kuralları atlayamazsın. dolayısıyla sorduğun soru çok saçma.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 -Nae said: Şike şaibesi yüzünden UEFA'nın kabul etmediği bir takımın Süper Ligde oynaması doğru mu? Yani Fener Ş.L'ye katılamyacak ama Süper Lig'de de oynayabilecek kadar mı şike yaptı? abi uefanın umurunda değil fenerbahçe şike yapmış türkiye liginde falan.adamın derdi diğer türk takımlarının hakkını korumak falan değil.Adam diyorki fenerbahçe grup maçları oynarken türkiyede bu takımın şike yaptığı kesinleşirse, şampiyonlar liginin prestiji düşer.bende bunu göze alamam en iyisi uçur gitsin.
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 toggie said: Dunyanın neresinde olursa olsun, herhangi bir federasyon zaten su ana kadar FB'nin cezasını kesmisti. Bunu yapamayan MAA. Hala gizlilik kararının kalkmasını, iddianamenin cıkmasını bekliyor ceza vermek icin. Ama aslında o da biliyor ki verilecek ceza belli. İsi yokusa surdu bunca zaman. Alakası yok. İşi yokuşa sürünce bir kazanç yok aksine kayıp var. Adamlar kitapta yazanı uygulamaya çalışıyor.
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 aydinlar yalniz agzina sakiz etmis, yok yayin geliri, yok play off ekonomiye katki edicek. tamam endustriyel futbol ot bokta her sey mi para be arkadas, sahada oynanan oyunun hic mi bi esprisi kalmadi artik
Öne çıkan mesajlar