Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacak

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

vaperon said:

Bu sene fener ne gözyaşı yaptı be...

Ligden çekilecekmiş. Ahahaha kendini ne sanıyor bunlar? Ahahahaha beter olun. Çekilin ligden, direkt bank asya. Bu işlemi kendi isteğinizle yaptığınız için bir de küme düşürme kararı çıkarsa amatöre kadar yolunuz var :D sdfsdf

Bunu göze alabileceğini mi zannediyorsunuz siz yönetimin? Gülmekten öte gidemiyorum. Anca ağlarlar. Bir nane yemişsiniz, sonucuna katlanın. Sıkıldım ağlamanızdan. Ne kadar cırlasanız da değişmeyecek. Geldiler kolu kestiler, oturdunuz oturduğunuz yere. UEFA bir TFF değil, bir Alex hiç değil... :D

Ayrıca Olympiakos 4. lige düşürülmüş. Bilginize...

Olimpiakos degil o lol
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

vaperon said:

Ayrıca Olympiakos 4. lige düşürülmüş. Bilginize...
geçen gün gs yi yenen olympiakos değil yanlız.kavala ve volu düşürülmüş.

sanırım fenerin sonuda aynı olucak lig başlamadan bi düşürülme kararı çıkarsa şaşırmam

Yalnız şikeye karışan yöneticiler ile ilişkisini kesmedikleri için düşürüldüler 4.lige.Normalde bir alt lige düşürüldüler başta.Fenere olması gereken gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun aldığı; Fenerbahçe Spor Kulübünün bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılmaktan men edilmesi kararı neticesinde Şirketimiz 01.06.2011 - 31.05.2012 dönem gelirlerindeki kaybın, performans primleri hariç yaklaşık 25 milyon Euro civarında olması beklenmektedir. 31.05.2011'de sona eren özel hesap döneminde bu kapsamda bir gelir bulunmamaktadır.
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

TV'de geçmişti. Olympiakos yazıyordu, başka takımlar da vardı da yakalayamamışım ismi direkt. 1. ligden 4. lige düşürüldü mü düşürülmedi mi? İş orada... :D

Normalde bir alt lige düşürüldüler.Şikeye karışan yöneticiler ile ilişkisini kesmedikleri için düşürüldüler 4.lige.
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

Normalde bir alt lige düşürüldüler.Şikeye karışan yöneticiler ile ilişkisini kesmedikleri için düşürüldüler 4.lige.

Ben sanmıyorum ki aziz ve diğerleri bunca rezillik ve rezalete rağmen bıraksın... Görünen köy klavuz istemez. Adamlar pişkinin önde gideni. Bırakacağını hiç sanmıyorum bir ceza çıkarsa... :D
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

souldarkorn said:

Ben sanmıyorum ki aziz ve diğerleri bunca rezillik ve rezalete rağmen bıraksın... Görünen köy klavuz istemez. Adamlar pişkinin önde gideni. Bırakacağını hiç sanmıyorum bir ceza çıkarsa... :D

Valla işte ibretlik örnek var önlerinde.Bir sene kayıpla ne Fener büyüklüğünden birşey kaybeder ne de diğer takımlara büyüklüklerinin üstüne çok fazla birşeyler katar.Kessin ilişkisini böyle adamlarla madem.Daha hala Aziz başqannn diye bağıran taraftar toplasın kendisini.Her geçen gün daha kötüye gidiyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

Holy said:

fener çekilirse lig ekonomik olarak babalara geliyor yalnız.

sponsor ve yayın gelirleri baya düşüyor.

banane? ztn yeterince overrated bir ligdeyiz
lol.

ekonomik kriz durumlarında işçiler işten çıkarılırken de "banane" çekiyorsundur sen.

kaç kişi ekmek yiyor bu işten farkında mısın?
Sosyal ağlarda paylaş

Normalde kaybetmezdi de, ne olduğunu bilmeden hem polise, hem savcıya hem de mahkemelere hakarete varan açıklamalar yapıp, ne olup bittiğini bilmeden, en azından sızdırılan delilleri inceleseler yeterdi, 17 ye 1, sonra 17 ye 1 + TFF ve en sonunda 17 ye 1 + TFF + UEFA diye bıdı bıdı eden, üstüne üslük UEFA'ya kafa tutan bir kendini bilmez bir zihniyet var işte.

Bu ne itibar bıraktı şu anda fenerde, ne sempati... Ayıptır ya. İnsaf. Bir halt değilsiniz işte. İki lafta harcadılar. Bitirdiler sizi. İşte bu kadar büyüksünüz Fener. İşte bu kadar önemlisiniz Türkiye Futbolu için. Anında harcandınız. Bitti.

:D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...