cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 ekşi said: (bkz: men ettim sen etme) sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 vaperon said: Bu sene fener ne gözyaşı yaptı be... Ligden çekilecekmiş. Ahahaha kendini ne sanıyor bunlar? Ahahahaha beter olun. Çekilin ligden, direkt bank asya. Bu işlemi kendi isteğinizle yaptığınız için bir de küme düşürme kararı çıkarsa amatöre kadar yolunuz var :D sdfsdf Bunu göze alabileceğini mi zannediyorsunuz siz yönetimin? Gülmekten öte gidemiyorum. Anca ağlarlar. Bir nane yemişsiniz, sonucuna katlanın. Sıkıldım ağlamanızdan. Ne kadar cırlasanız da değişmeyecek. Geldiler kolu kestiler, oturdunuz oturduğunuz yere. UEFA bir TFF değil, bir Alex hiç değil... :D Ayrıca Olympiakos 4. lige düşürülmüş. Bilginize... Olimpiakos degil o lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 vaperon said: Ayrıca Olympiakos 4. lige düşürülmüş. Bilginize...geçen gün gs yi yenen olympiakos değil yanlız.kavala ve volu düşürülmüş. sanırım fenerin sonuda aynı olucak lig başlamadan bi düşürülme kararı çıkarsa şaşırmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Esnaf said: vaperon said: Ayrıca Olympiakos 4. lige düşürülmüş. Bilginize...geçen gün gs yi yenen olympiakos değil yanlız.kavala ve volu düşürülmüş. sanırım fenerin sonuda aynı olucak lig başlamadan bi düşürülme kararı çıkarsa şaşırmam Yalnız şikeye karışan yöneticiler ile ilişkisini kesmedikleri için düşürüldüler 4.lige.Normalde bir alt lige düşürüldüler başta.Fenere olması gereken gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 tabi zaten mahkeme olmadı orda bol keseden sallayın tamam tamam dinliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 TV'de geçmişti. Olympiakos yazıyordu, başka takımlar da vardı da yakalayamamışım ismi direkt. 1. ligden 4. lige düşürüldü mü düşürülmedi mi? İş orada... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun aldığı; Fenerbahçe Spor Kulübünün bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılmaktan men edilmesi kararı neticesinde Şirketimiz 01.06.2011 - 31.05.2012 dönem gelirlerindeki kaybın, performans primleri hariç yaklaşık 25 milyon Euro civarında olması beklenmektedir. 31.05.2011'de sona eren özel hesap döneminde bu kapsamda bir gelir bulunmamaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 borsayla ilgilenmesin altın alsın bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 vaperon said: TV'de geçmişti. Olympiakos yazıyordu, başka takımlar da vardı da yakalayamamışım ismi direkt. 1. ligden 4. lige düşürüldü mü düşürülmedi mi? İş orada... :D Normalde bir alt lige düşürüldüler.Şikeye karışan yöneticiler ile ilişkisini kesmedikleri için düşürüldüler 4.lige. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 post post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Novichok said: post post alın bu arkadaşı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Novichok said: post post bu ne diyor yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Novichok said: post post Kayışı koparan bir fenerli olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 souldarkorn said: Normalde bir alt lige düşürüldüler.Şikeye karışan yöneticiler ile ilişkisini kesmedikleri için düşürüldüler 4.lige. Ben sanmıyorum ki aziz ve diğerleri bunca rezillik ve rezalete rağmen bıraksın... Görünen köy klavuz istemez. Adamlar pişkinin önde gideni. Bırakacağını hiç sanmıyorum bir ceza çıkarsa... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Azizin bırakmasını geç fener taraftarı azizi bırakmıyor ki ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 ceza çıkarsa ömür boyu men gelsin bi zahmet artık.ligin ırzına geçip sonra geri dönüp nerde kalmıştık demek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 adamınbiri said: ÇEKİLSİN LİGDEN FENERBAHÇEE onlar bizi bitirmeye çalışıyo madem düşerken onlarıda götürelim lig tvyi bitircek bi kulüp varsa fenerbahçedir Hahahaha ulan bunu nasil kacirmisim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 abi post kasıyordum futbolla alakam bile yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 vaperon said: souldarkorn said: Normalde bir alt lige düşürüldüler.Şikeye karışan yöneticiler ile ilişkisini kesmedikleri için düşürüldüler 4.lige. Ben sanmıyorum ki aziz ve diğerleri bunca rezillik ve rezalete rağmen bıraksın... Görünen köy klavuz istemez. Adamlar pişkinin önde gideni. Bırakacağını hiç sanmıyorum bir ceza çıkarsa... :D Valla işte ibretlik örnek var önlerinde.Bir sene kayıpla ne Fener büyüklüğünden birşey kaybeder ne de diğer takımlara büyüklüklerinin üstüne çok fazla birşeyler katar.Kessin ilişkisini böyle adamlarla madem.Daha hala Aziz başqannn diye bağıran taraftar toplasın kendisini.Her geçen gün daha kötüye gidiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 LİG TV BİTER!!! diye türk futbolunu korkutmaya çalışmak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Trabzonspor will take Fenerbahce's place in the Champions League according to Michel Platini #UEFA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 ZAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 O degil ekonomik kriz kapida. Bi patlak verse bunu fb'ye baglayacak 1 milyon adam cikar bu ulkeden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 scorch said: Holy said: fener çekilirse lig ekonomik olarak babalara geliyor yalnız. sponsor ve yayın gelirleri baya düşüyor. banane? ztn yeterince overrated bir ligdeyizlol. ekonomik kriz durumlarında işçiler işten çıkarılırken de "banane" çekiyorsundur sen. kaç kişi ekmek yiyor bu işten farkında mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Normalde kaybetmezdi de, ne olduğunu bilmeden hem polise, hem savcıya hem de mahkemelere hakarete varan açıklamalar yapıp, ne olup bittiğini bilmeden, en azından sızdırılan delilleri inceleseler yeterdi, 17 ye 1, sonra 17 ye 1 + TFF ve en sonunda 17 ye 1 + TFF + UEFA diye bıdı bıdı eden, üstüne üslük UEFA'ya kafa tutan bir kendini bilmez bir zihniyet var işte. Bu ne itibar bıraktı şu anda fenerde, ne sempati... Ayıptır ya. İnsaf. Bir halt değilsiniz işte. İki lafta harcadılar. Bitirdiler sizi. İşte bu kadar büyüksünüz Fener. İşte bu kadar önemlisiniz Türkiye Futbolu için. Anında harcandınız. Bitti. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar