kermit Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 arkadaşlar bizim kamyona ekstradan 3. bi dingil ekleyeceğiz. bunu nerede yaptırabiliriz. prosedürü nedir bunun. tanıdığınız falan varsa, bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Uyuz oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Benim tanıdık bi dingil var abi onla anlaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 yolu yemeği karşılıyosan ben geleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 yol otomatik karşılanıyo sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 niye ekliyosunuz, çok sık devriliyo di mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 projeye girer o iş ve uzun bir prosedürü var. arabaya çeki demiri takıp ruhsata işletmek de sıkıntı mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 ruhsata falan işletiriz ya sorun değil fazladan bir dingil iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 bi de yengemgil var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 işte proje çizilmesi lazım, trafiğin onaylaması falan derken iyi masraf çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 bağla kendini kamyona al sana 3 dingil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Selam, Benim bulunduğum sanayi sitesinde bva gibi bir marka dingil ithal eden firma var ama bu adam ithalatçı. uygulamayı kime yaptırırsın bilemem. Direkt olarak satışı da yoktur büyük ihtimalle. AB'den onaylılarmış bu arada. Yer: DES Sanayi Sitesi - Dudullu Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 böyle bişey mümkün mü? O zaman herkes 20 tonluk 2 dingilli kamyon alır ucuza, 5 dingile çıkarıp 50 ton taşır misal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Selam, Elbette. http://www.frenteknik.com/images/File/A%C4%B0TM_ve_FREN_%28Dingil%20Ekleme%29.pdf Hem de otomotik sistemli :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 aktiftablet said: böyle bişey mümkün mü? O zaman herkes 20 tonluk 2 dingilli kamyon alır ucuza, 5 dingile çıkarıp 50 ton taşır misal? 45 tondan fazla yük taşıyamıyorsun karayoluyla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 huun said: aktiftablet said: böyle bişey mümkün mü? O zaman herkes 20 tonluk 2 dingilli kamyon alır ucuza, 5 dingile çıkarıp 50 ton taşır misal? 45 tondan fazla yük taşıyamıyorsun karayoluyla :D Bi fabrikanın kantarında 90 küsür tonla çıkış yapan tır gördüm, süt tankeri idi yanlış hatırlamıyosam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Biz peynir ve ciftcilik yaptigimiz icin soyliyebilirim 90 ton sut tankeri olmaz bizde en fazla 40 ayaklar var onlar 20 tasirsa iyi Insaatta demir tasiyanlar olur 30 35 likte normalde kanun 21 22 ton falan ozel izinle anca artabiliyorsun yada iste polisin olmadigi zamani yakalayacaksin Biz peynir kamyonlarinda bir kac yuz kilo icin milyarlarca ceza yiyorduk. aktiftablet said: huun said: aktiftablet said: böyle bişey mümkün mü? O zaman herkes 20 tonluk 2 dingilli kamyon alır ucuza, 5 dingile çıkarıp 50 ton taşır misal? 45 tondan fazla yük taşıyamıyorsun karayoluyla :D Bi fabrikanın kantarında 90 küsür tonla çıkış yapan tır gördüm, süt tankeri idi yanlış hatırlamıyosam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 matama'nın dediği gibi özel izinle eskortlarla sadece gece yolculuk yaparak falan gidiyorsun ebatı ve tonajı büyük yüklerde ki 45 ton benim bildiğim en fazla izin verilen ağırlık. 44 tonmuş hatta, http://www.kgm.gov.tr/SiteCollectionDocuments/KGMdocuments/Trafik/KanunYonetmelik/128MaddeDegisiklik.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Tırların tonajı 29 tona kadar cıkabılıyor hafif dorseyle de 40 ton yasak tabi kanunen. ama gece haldır huldur gidiolar doğu tarafına 60 tona kadar :) soran yok eden yok o taraflarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 zaten bu doguda hersey sacmalik, biz 200 kilo icin ceza yiyelim adamlara hersey serbest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 ben yanlış mı hatırlamışım yani? Allalla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Leadman said: Uyuz oldum. uyuza karşı ilaç vermişlerde yan etkisi olmuş sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar