Hao Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 benim alıp veremediğim yok da, tartışma içersinde memeleri anlamayan bir insana meme kullanmak ezikçe geldi onu söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Deniz Feneri e.V soruşturmasını yürüten savcılar görevden alındı.Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın kararıyla Deniz Feneri e.V. Derneği’nin soruşturmasını yürüten Nadi Türkaslan, Mehmet Tamöz ve Abdulvahap Yaren görevden alındı. Görevlerinden alınan üç savcının yerine iki yeni savcı görevlendirildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 ileri demograzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 daha fantastik kısım görevden alınma sebepleri sanıkların şikayet etmeleri. hayaldi gerçek oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Mighty_THoR said: daha fantastik kısım görevden alınma sebepleri sanıkların şikayet etmeleri. hayaldi gerçek oldu. Yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Hao said: benim alıp veremediğim yok da, tartışma içersinde memeleri anlamayan bir insana meme kullanmak ezikçe geldi onu söyledim. anladım, hee yanlış anlama ben de kızarak sormadım,zaten ne haddime? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 NY:Acil demokrasiii Koro: Acil, acil!!! NY:Acil demokrasiiii Koro: Acil, acil!!! Bir bilen ya da bildiğini iddia eden: Alın size ileri demokrasi. Koro: Acil, acil!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 bilimsel http://i56.tinypic.com/f0dx7d.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 bacyo takma isimli yurdumun askerlik görevini ifa etmekte olan vatandaşı. sanırım yukarıda paylaştığın BİLİMSEL fotoğraf ile başın göğe ermiştir ve bilinç düzeyin nirvanaya yaklaşmıştır. bu durum askere karşı her zaman sevgisi ve saygısı olan bendenizi derin sevinçlere erdirmiştir. BİLİMSEL fotoğraftaki kişilerin şu an içinde bulunduğu durumların ayrı ayrı değerlendirilmesini senin bilinç düzeyinde bir üstün kişinin bir an olsun düşünmesi şu an itibariyle kime ne fayda sağlar, bilemiyorum ama her türlü zeka pırıltına ve nirvanaya bu kadar yaklaşmana rağmen zekamla baş ve boy ölçüşemeyeceğini buradan sana söylememin gerekli olduğu düşüncesindeyim ve hayırlı tezkereler diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Bu her tarafa DOğu Perinçek ve Apo resmi koyanlar sanırım daha Hasan Cemal'in de Apoyla çekilmiş resimleri olduğunun farkında değiller. Aman bakın Cumhuriyet de PKKlı çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 hasan cemal en azindan siyasi parti lideri degil ve partisi ulusalci oldugunu iddea etmiyor asfdafds hitlerin sinagogda resmi cikmasi ile ayni su olayin absurtlugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 ne yazıyorum ki daha yaaa? boşver gitsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 bunlar yine insaflı, sadece kadroculuk yapıo abi.eskiden görevden almak yoktu.direk savcılıktan ihraç vardı haha bkz:şemdinli savcısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 say what? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 şey diyorum hani büyükanıttı galiba,soruşturma açmaya kalktıydı savcının teki.adam 1ay sonra avukatlık bile yapamaz şekilde ihraç ettilerdi. geçenlerde verildi hakları geri galiba ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 evet hükümet çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 TD)Pentagram said: bunlar yine insaflı, sadece kadroculuk yapıo abi. yoo ismailağa cemaatine dava açan savcı ergenekondan suçlanıyor şimdi. herkesin kendi metodları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 bu bi bizim ülkemize has bişi heralde.dümene geçen öttürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 ohh be demokrasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Ardeth said: TD)Pentagram said: bunlar yine insaflı, sadece kadroculuk yapıo abi. yoo ismailağa cemaatine dava açan savcı ergenekondan suçlanıyor şimdi. herkesin kendi metodları var ic isleri bakanlıgında calısan yakın bir tanıdıgımdan ögrendigime göre bakanlık icinde 2 cemaat kendi arasında rekabete tutuşmuş,biri nurcular digeri ismailaga,artık cemaatler kendi aralarında rekabet eder oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 yargı siyasallaştı,ne basın konuştu ne sivil toplum kuruluşları ne halk,artık olacaklardan kimse şikayet etmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 TD)Pentagram said: şey diyorum hani büyükanıttı galiba,soruşturma açmaya kalktıydı savcının teki.adam 1ay sonra avukatlık bile yapamaz şekilde ihraç ettilerdi. geçenlerde verildi hakları geri galiba ama o arkadaş soluğu pensilvanya da fetonun yanında aldı (neden acaba?), beslendi, semirdi, kamuoyuna olay unutturuldu, sonra döndü, yeniden görevinin başına geçti. ayrıca o olay da bu hükümetin zamanında oldu, eskiden direk görevden alıyorlardı falan diye ne yapmaya çalışıyorsun? aklınca yine de<> çalışıyorsan zorlanırsın-ki zorlanıyorsun. TD)Pentagram said: bu bi bizim ülkemize has bişi heralde.dümene geçen öttürüyor Bak burada da böyle bir çaban var. Çabalama kaptan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 hehe çetintaş seninle ikili polemiğe girmem.o hatayı yapmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 "nutella yerim" said: ic isleri bakanlıgında calısan yakın bir tanıdıgımdan ögrendigime göre bakanlık icinde 2 cemaat kendi arasında rekabete tutuşmuş,biri nurcular digeri ismailaga,artık cemaatler kendi aralarında rekabet eder oldu :D iç işleri bakanlığına gitmene gerek yok bu bilgi için zaten haber oldu sdf http://www.2023haber.com/haber_detay.php?haberid=37645 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 adnan hoca cemaatini salalım aralarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar