Zep Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 biri şu lanet olası terime lanet olası sabrisini bi tarafına sokmasını söyleyebilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 musleeeraaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 muslera nasıl bir adam lan sabri resmen takımı piç ediyor ahahah.adam neryee koşcagını bile bilmiyor baros adama pas atmadı resmen.sonra top sabriye geldi kaptırdı ellerini açtı kimlerle oynuyoruz diye muhtemelen takıma bi amc gelicek ya.böyle olmaz cunku bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 ne kurtardı beaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 ya da peline hediye etsin sabriyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Abi resmen sabri yekta değişikliği lazım bu takıma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 kazımda farkındaysanız golden önce bi orta kesti başka yok.adam sarp felsefesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 hıh. siz daha terim'in secimlerine laf edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Eboue kalkamadı yerden, marcelo danası farkında değil yaptığının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 fatih terim bence bilerek koyuyor hani bakın adam almazsak sabri oynicak der gibi şu kadro olmalı başka türlü olmamalı muslera sabri-urfalı-servet-balta eboue-melo-selcuk-kazım ---------forlan vs---- elmander Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 ne forlan'ı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 fatih terimin hiç öyle bi niyeti olduğunu sanmıyorum herif direk orta sahaya monte etmeye çalışıyor sabriyi.allah belasını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 link istemek yasak, gece mesajları kontrol edip gerekli cezaları keseriz haberiniz olsun servet sakatlandığında sabriyi sağa çekip urfalıyı beke çekip ortaya yektayı alsaydı şukela oalacaktı baros yerine elmander bi de pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 eboue ve melo kaliteli adamlarmış iyi transfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 yıllar sonra güven veren bi kalecimiz var ya çok iyi.. Şu sabri'nin ayağını kesemezsek takımdan çok canımız sıkılır o kadar bariz kötü ki ortada,anlatılamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 bizde seyretsek guzel guzel ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 tamam haksızmışım kabul ediyorum dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 nilep hakkaten AL SANA AMC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 ilk yarıyı izledim. 3 futbolcu hakkında konuşacağım. felipe melo, kendi mevkisinde açık ara farkla dünyanın en iyisi olduğunu bariz bir şekilde gösteriyor. selçuk inan, kendi mevkisinde xavi ve iniesta'dan sonra dünyanın en iyisi. real madrid'li futbolcuların bakışlarından, hareketlerinden selçuk'u takımlarında görmek istediklerini çok rahat anlayabilirsiniz. eboue, arsenal'deyken de dünyanın en iyi 3 sağ beki arasında düşünüyordum kendisini. bu maçta sağ açık ve zaman zaman sol açıkta da rol aldı. tam bir winger olarak oynamadı, biraz göbeğe yakındı kanatlar. buna rağmen çok iyi oynuyor eboue. extra olarak değinmek istediğim bir oyuncuysa marcelo. marcelo senin .......... gerisini doldurun. adam pisliğin uzmanı tam anlamıyla. eboue'nin kaşını aştı kramponuyla. sonra ''yanlışlıkla yaptım'' havalarına girdi. ha, dikkat çekilmesi gereken bir başka sevindirici bir pozisyon ise milan baros'un belki de yaptığı tek olumlu hareket olan, pepe'ye belki de farkında olmadan yapmış olduğu tokatvari hareket. pepe'yi yüzükoyun o şekilde uzanmış ve çenesini tutarken gördüm ya, benden mutlusu yok. 2.yarı sonunda da son derece doğru olan tespitlerimi devam ettiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 ben Sabri AMC'de iyi demedim ki ama :( MC'de ball winning olarak dinamo görevinde iyi dedim ama yine de haksızmışım ok kabul ettim işte gelmeyin üstüme, acım büyük :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Ulan yine duran top , yine gol . Kafaya çıkan yok ki arkadaş. Sol bek ve stoper olayını çözmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 polşka sen gs li misin yoksa fenerlisin ve trolluyor musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 tarafsızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 yan toplarda bu kadar zayıf olursak ne kadar iyi oynarsak oynayalım başımız çok ağrır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 yediğimiz golde faul de yoktu he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar