Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Santiago Bernabéu Trophy: Real Madrid - Galatasaray 24.08.11 @ 23.30

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

muslera nasıl bir adam lan

sabri resmen takımı piç ediyor ahahah.adam neryee koşcagını bile bilmiyor

baros adama pas atmadı resmen.sonra top sabriye geldi kaptırdı ellerini açtı kimlerle oynuyoruz diye

muhtemelen takıma bi amc gelicek ya.böyle olmaz cunku bariz
Sosyal ağlarda paylaş

ilk yarıyı izledim. 3 futbolcu hakkında konuşacağım.

felipe melo, kendi mevkisinde açık ara farkla dünyanın en iyisi olduğunu bariz bir şekilde gösteriyor.

selçuk inan, kendi mevkisinde xavi ve iniesta'dan sonra dünyanın en iyisi. real madrid'li futbolcuların bakışlarından, hareketlerinden selçuk'u takımlarında görmek istediklerini çok rahat anlayabilirsiniz.

eboue, arsenal'deyken de dünyanın en iyi 3 sağ beki arasında düşünüyordum kendisini. bu maçta sağ açık ve zaman zaman sol açıkta da rol aldı. tam bir winger olarak oynamadı, biraz göbeğe yakındı kanatlar. buna rağmen çok iyi oynuyor eboue.

extra olarak değinmek istediğim bir oyuncuysa marcelo. marcelo senin .......... gerisini doldurun. adam pisliğin uzmanı tam anlamıyla. eboue'nin kaşını aştı kramponuyla. sonra ''yanlışlıkla yaptım'' havalarına girdi.

ha, dikkat çekilmesi gereken bir başka sevindirici bir pozisyon ise milan baros'un belki de yaptığı tek olumlu hareket olan, pepe'ye belki de farkında olmadan yapmış olduğu tokatvari hareket. pepe'yi yüzükoyun o şekilde uzanmış ve çenesini tutarken gördüm ya, benden mutlusu yok.

2.yarı sonunda da son derece doğru olan tespitlerimi devam ettiririm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...