goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Dynun said: cezamı çektim hapisten çıktım daha ne istiyorsun. al diyetini abi niyesini anlamadım ki fede çok trol ya güldürmüyor mu ne yazmıştım rastgele adama pıçak takan tinerci gibi sapladın küfrü ehehe yoksa garezim yok pek severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 o mevzu başkaydı. uzamasın hatta sdlkfjsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 uzasın ya ben baya fitneci meraklı bi adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Vaaay drama dönmüş. Şimdi göldbaren fedeye laf çakmış, dinan da kankama laf çakana bi tane de ben çakarım diye küfür mü etmiş? Peki bu yüzden fede ile dinan arasında bi gerginlik var mı acaba? Daha da kötüsü, göldbaren bu küfrün altında mı kaldı? Çünkü dinan bildiğin tavrını koyuyor, lafı sokarım gıkını bile çıkaramazsın diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 bence fede goldbärenden hoşlanıyo ama belli edemiyo, çünkü dinan da fede'ye aşık içten içe. Ama fede dinanı sadece arkadaş olarak görüyo, onu kırmak istemediğinden goldbärena karşı hislerini bastırmak zorunda kalıyo. Platonik aşkının gerginliğini uzun süredir içinde tutan dinan da fede ile goldbären arasındaki tatlı sert yakınlaşmaları görünce dayanamamış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 midem bulandı =) efkar mefkar kalmaz dinanda bu saatten sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 noluyo lan burda. dinan? fatih? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 ahahaaha abiii asffs yaziyorum bak goldbaren fedeye hafif boyle kotusun tarzi bisey yazdi. benim de o sira baska bir mevzu var fedeyi adeta kiz arkadas savunur gibi savunuyorum. goldbarene cok pis kufrediyorum. 1 ay da ban yedim. o kadar basit. nasi kacirdiniz la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Ama şimdi fede de bariz kötü. Ben yıllardır forumdan fedeyi takip ediyorum, forumdan takip edilmek dışında bi başarısını görmedim. Daha bi de "kız arkadaşın" gibi savunmuşsun ne diyelim. Fede gitsin atsın kendini bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 bebeyim dinan <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 meğer fede iyi dinan kötüymüş abi bana da plot twist oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 oyle de denebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Evil vs. good olarak baktığında ikisi de iyi, ama yeterlilik olarak baktığında fede bariz kötü ya. Dinan iyi ama. Ama gold sen de şişmansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 fede bu pislik sürüsünün en masumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 kendi iyide çevresi kötü yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Dynun said: abi olayın aynısı dibimde. kız var. sınıftan arkadaş var. kızın sevgilisi var. baya uzun falan. kız bizim sınıftan arkadaşta kalıyor bütün yaz boyudur. qq benim sinirlerim bozuluyo başbaşalar mı yoksa başkası da var mı? one be kızın sevgilisinin yerinde olsam dellenirim sdf http://www.youtube.com/watch?v=RBN7wyNWgpw&feature=feedlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 fede ile dinan evleniyo mu şimdi takip edemedim ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 sen bana aşıkmısın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 no need to argue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar