Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray-Istanbulspor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2-0 alırız.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
  • Admin
Mesaj tarihi:
laubali lal lal laubali lal laubali lallallal la la la laa[signature][hline]Grandmaster Hamburger
DynamicK ne yapar?
cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir.
  • Admin
Mesaj tarihi:
said:
cemad, 26 Eylül 2004 18:40 tarihinde demiş ki:
istanbul alır 7-0

said:
-Medcezir-, 26 Eylül 2004 18:25 tarihinde demiş ki:
bence
gs:1 ist:1

:lol:[signature][hline]Grandmaster Hamburger
DynamicK ne yapar?
cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir.
Mesaj tarihi:
Bu kadar kötü oynayıp da, bu kadar farkla kazanabildik ya, tebrik ediyorum İstanbulspor'u..[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift?
A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Mesaj tarihi:
çok iyi oynamadık ama attığımızdan daha çok net pozisyon kaçırdık güzel bişey bu (kaçırmamız değil tabi :P )
saidou gerçekten süper oynadı umarım sürekli şans verir hagi.
onun dışında da işte 3 puan mutluyuz falan filan eheh[signature][hline]kender on the roof
Mesaj tarihi:
said:
sharky, 26 Eylül 2004 21:24 tarihinde demiş ki:
Bu kadar kötü oynayıp da, bu kadar farkla kazanabildik ya, tebrik ediyorum İstanbulspor'u..

öeah sen gs - istanbulspor hentbol maçı falan mı izledin[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
  • Yeni Oluştur...