Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 İnançlı veya inançsız; öldükten sonra bir daha dünyaya dönebilecek misin? Hayır. O halde tek seçenek: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 öldükten sonra hepimiz bulutların üstünden sevdiklerimize gülümseyeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Nerden bileyim ne olacak pamuğu tıkayıp gömecekler orası kesin. Yada faili meçhul birşekilde bir yerde ölü bulunacağım falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 bütün yatırımımı reenkarneyşına yaptım.umarım cennet yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 reenkarnasyon olmasın da ne bok olursa olsun. doğrudan cehenneme alsalar bile kabulüm. ben bi daha çekemem abi bu saçmalığı. sandbox desen sandbox değil, uzunçöpü çektiğimde "kurallar değişti abi artık uzunçöp kaybediyor" deniliyor. yok abi hiiiç gelemem bi daha. menajerimle de görüştük. devam filmi olursa oynamıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 reenkarnasyon: bir dahakine lord olunca diye garanti yok. afrikada yoksul bir köyle olmam muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 zaten yeterli xp olursa başka gezegende olcan dasaaa burda olmıcan :o sonrası hep bilimsanatfizik falan huri veriyoruz la diye din olmaz zaten sfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 reenkarne olup yine aynı hero gelirse yalnız çok sıkıcı olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 dasaaa said: reenkarnasyon olmasın da ne bok olursa olsun. doğrudan cehenneme alsalar bile kabulüm. ben bi daha çekemem abi bu saçmalığı. sandbox desen sandbox değil, uzunçöpü çektiğimde "kurallar değişti abi artık uzunçöp kaybediyor" deniliyor. yok abi hiiiç gelemem bi daha. menajerimle de görüştük. devam filmi olursa oynamıyorum ben. https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/532738_3397288886852_1108624460_3251403_1811666481_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 bu güzel bak. http://www.youtube.com/watch?v=CfVuhFN2sBI Down through the centuries the notion that life is rounded in a dream has been a pervasive theme of philosophers and poets. So doesn't it make sense that death, too, would be wrapped in dream? That after death, your conscious life would continue, in what might be called a dream body? It would be the same dream body you experience in your everyday dream life, except that in the post-mortal state - you could never again wake up. Never again return to your physical body. /But there will be some fire breathing dragons and other weird shit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 dasaaa said: reenkarnasyon olmasın da ne bok olursa olsun. doğrudan cehenneme alsalar bile kabulüm. ben bi daha çekemem abi bu saçmalığı. sandbox desen sandbox değil, uzunçöpü çektiğimde "kurallar değişti abi artık uzunçöp kaybediyor" deniliyor. yok abi hiiiç gelemem bi daha. menajerimle de görüştük. devam filmi olursa oynamıyorum ben. dünyaya geri geleceksin gene dasaa kaçış yok. merak etme zaten hatırlamayacaksın önceki hayatlarını. sadece bilinçaltında yorgunluk, yaşanmışlık, bıkkınlık hissedeceksin doğduğun andan beri. dünyaya gözünü açtığın andan itibaren acınası bi şekilde ölene kadar bu backround hissi peşini bırakmayacak. bebekken bile suratında çarpık bi ifade, memnuniyetsiz, bezginlik dolu.. ergenlik yıllarında kendini sorgulayacaksın ben niye böyleyim diye. neden sevmiyorum insanları, neden hiçliğe karışmak varolmaktan daha tatlı geliyor diyeceksin. belki bilinçaltındaki bu titreşimler seni emo'luğa itecek. şu an ki hayatında kaçındığın bütün sorunlar, korkuların, endişelerin bir sonraki hayatında yaşamının ana temaları olacak. bir sonraki enkarnasyonunda toplum zaten iyice rezilleşmiş olacak, insanlar iyice çekilmez hale gelmiş olacak ve sen bu human-waste denizinde boğulma hissinden hiçbir zaman kurtulamayacaksın. taa ki sefil bi şekilde ölüp tekrar.... dünyaya dönene kadar HAHAAHHAAHAH şaka abi bende bilmiyorum ne olacağını ölünce görücez bakalım. diğer insanlarla aynı yere gidiyorsak gene kalite düşecek gerçi nereye gittiğimizin önemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 selam panpalar reenkarnasyon yok he ben diim size =) http://www.youtube.com/watch?v=fFkJEOSDs74 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Oldukten sonra sadece tabuttaki parcalarinin birlesecegine inanip, disini cektirdikten sonra 'disimi alabilir miyim , gomulurken tabuta koydurtucam ' diyen hastalarim var . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 çatıya atmak için istiyolardır da öyle sormaya utanıyolardır kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 copry said: Oldukten sonra sadece tabuttaki parcalarinin birlesecegine inanip, disini cektirdikten sonra 'disimi alabilir miyim , gomulurken tabuta koydurtucam ' diyen hastalarim var . ahahah yeme bizi inanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 toprak yerine tuzla gömsünler o zaman, eksilen parça olmaz hem sdgdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 İnan bana hayal gucum o kadar gelismis degil seele :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 oldukten sonraki ilk 6 saati atlattin mi gerisi kolay, olurken dikkat et cevrende sekse hazir azgin arap(simdi genel arap yazdim, hangi ulke oldugunu hatirlayamadigimdan, yoksa benim arap arkadaslarim da var) erkekleri olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 emanet said: dasaaa said: reenkarnasyon olmasın da ne bok olursa olsun. doğrudan cehenneme alsalar bile kabulüm. ben bi daha çekemem abi bu saçmalığı. sandbox desen sandbox değil, uzunçöpü çektiğimde "kurallar değişti abi artık uzunçöp kaybediyor" deniliyor. yok abi hiiiç gelemem bi daha. menajerimle de görüştük. devam filmi olursa oynamıyorum ben. dünyaya geri geleceksin gene dasaa kaçış yok. merak etme zaten hatırlamayacaksın önceki hayatlarını. sadece bilinçaltında yorgunluk, yaşanmışlık, bıkkınlık hissedeceksin doğduğun andan beri. dünyaya gözünü açtığın andan itibaren acınası bi şekilde ölene kadar bu backround hissi peşini bırakmayacak. bebekken bile suratında çarpık bi ifade, memnuniyetsiz, bezginlik dolu.. ergenlik yıllarında kendini sorgulayacaksın ben niye böyleyim diye. neden sevmiyorum insanları, neden hiçliğe karışmak varolmaktan daha tatlı geliyor diyeceksin. belki bilinçaltındaki bu titreşimler seni emo'luğa itecek. şu an ki hayatında kaçındığın bütün sorunlar, korkuların, endişelerin bir sonraki hayatında yaşamının ana temaları olacak. bir sonraki enkarnasyonunda toplum zaten iyice rezilleşmiş olacak, insanlar iyice çekilmez hale gelmiş olacak ve sen bu human-waste denizinde boğulma hissinden hiçbir zaman kurtulamayacaksın. taa ki sefil bi şekilde ölüp tekrar.... dünyaya dönene kadar HAHAAHHAAHAH şaka abi bende bilmiyorum ne olacağını ölünce görücez bakalım. diğer insanlarla aynı yere gidiyorsak gene kalite düşecek gerçi nereye gittiğimizin önemi yok. içim karardı lan okurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 sonunda bilmedigini soyledigi iyi olmus, hepsini gercek sandim bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 bida gelirsem direk şakirt olcam, kafam rahat olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 aquila said: oldukten sonraki ilk 6 saati atlattin mi gerisi kolay, olurken dikkat et cevrende sekse hazir azgin arap(simdi genel arap yazdim, hangi ulke oldugunu hatirlayamadigimdan, yoksa benim arap arkadaslarim da var) erkekleri olmasin. mısır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 abi yeniden dünyaya gelicem diye ölmekten korkuyorum lan.. resete gerek yok hacım. save load ver sen yeter bak eğer reset varsa, ben load ederim uygun zamanı falan. sorun ortadan kalkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 nası öldüne baglı, noob gibi ölüp gidersen kaldın yerden devam ama end-game insan ırkını yok edip ölürsen, ozaman yeni bi oyuna baslarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 böcek olarak gelirsin o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar