Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Twink hunter hakkında sorular :P

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Öncelikle 19 hunter için hangi 2 peti tavsiye edersiniz?
Eskiden Boar ve Cat idi ama bin tane değişiklik oldu en son yıllar önce huntera dokunduğumdan beri o yüzden bilemedim. Ayrıca bu boar'ın stun özelliği falan level 19da kullanılıyor mu yoksa şu an için petlerin birbirinden farkı sadece yaptığı dps ve armor falan mı?
Eğerki kullanılıyor ise bu özellikler nasıl öğrenicem ve nasıl bende boara bunu öğreticem bi yardım plx. Elimdeki boar çok uzun zamandır var onu kaybetmek istemiyorum :P
Mesaj tarihi:
pet talentleri lvl 20den sonra geliyor diye hatırlıyorum ama emin değilim :/

pet tabından bi bak ne talent var domuzunda, gerekirse trainerdan resetle yeniden dağıtıver.

lvl 15 de olabilir pet talentleri şeysi, hala emin değilim bak :3
Mesaj tarihi:
Ya abicim delirtmeyin insanı ya hepinizden uzun hunter oynamışlığım vardır belki de ama eskiden direk AS diye talentle alırdın şimdi baktım bulamıyorum. Marksmande de öyle bir talent bulamadım treede onu soruyorum nasıl kullanıyor millet movielerinde falan veya kalktı mı ne oldu bu Aimedshota?
Mesaj tarihi:
Warlock main charın olduğu için ordan açıklamak daha kolay olacaktır.

Şimdi eskiden Unstable Affliction'ı talent verir alırdın ama artık talent ağacında UA yok. Affli locklar nasıl alıyor peki UA'yı?

işte Marksman hunterlarda Aimed shotu aynı şekilde alıyor.
Mesaj tarihi:
FreEmoon said:

Şimdi eskiden Unstable Affliction'ı talent verir alırdın ama artık talent ağacında UA yok. Affli locklar nasıl alıyor peki UA'yı?

(tu)

Twink pvp eskiden güzel di be :)
Mesaj tarihi:
Absolut said:

Ya abicim delirtmeyin insanı ya hepinizden uzun hunter oynamışlığım vardır belki de ama eskiden direk AS diye talentle alırdın şimdi baktım bulamıyorum. Marksmande de öyle bir talent bulamadım treede onu soruyorum nasıl kullanıyor millet movielerinde falan veya kalktı mı ne oldu bu Aimedshota?

http://chan.catiewayne.com/b/src/131343614383.png
Mesaj tarihi:
Absolut said:

Caladorn said:

marksman'e özeldi sanırım aimed shot.

Marksman derken??

Masquerade said:

abi bence sen vazgeç hunterdan yol yakınken. :)

Absolut said:

FreEmoon said:

Absolut said:

Ok şimdi anladım ASnin nasıl alındıgını teşekkürker.

Hayır Dünür, antropoz için de daha var az biraz zaman neden ki diye sordum bir an kendime
  • Yeni Oluştur...