Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Öncelikle 19 hunter için hangi 2 peti tavsiye edersiniz? Eskiden Boar ve Cat idi ama bin tane değişiklik oldu en son yıllar önce huntera dokunduğumdan beri o yüzden bilemedim. Ayrıca bu boar'ın stun özelliği falan level 19da kullanılıyor mu yoksa şu an için petlerin birbirinden farkı sadece yaptığı dps ve armor falan mı? Eğerki kullanılıyor ise bu özellikler nasıl öğrenicem ve nasıl bende boara bunu öğreticem bi yardım plx. Elimdeki boar çok uzun zamandır var onu kaybetmek istemiyorum :P
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 pet talentleri lvl 20den sonra geliyor diye hatırlıyorum ama emin değilim :/ pet tabından bi bak ne talent var domuzunda, gerekirse trainerdan resetle yeniden dağıtıver. lvl 15 de olabilir pet talentleri şeysi, hala emin değilim bak :3
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 abi goblin'in başlangıç peti pin ediyor doğuştan 5 snlik root atıyor. en iyisi o sanırım bu ara.
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Adı ne onun ve baskaları tameleyebiliyor mu?
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 http://www.wowhead.com/pet=8/crab ediliyor ya. bildiğin crab
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Yok actım bi tane baktım yok PIN özelliği muhtemelen ileride geliyordur. Üzüldüm ya şimdi yani petler sadece dps için kullanılıyor ise 19 BGlerde.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 ha yok lvl 20 imiş evet. de abi lvl 19 hunter da pete ihtiyacın yok. aimed shot herkese tek atıyor zaten. bir de xp gain durdurursan zaten normal bg'lere giremiyorsun. mecbur level atlayacaksın bg yaparken
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 XP gaini durdurucam elbette yav. Amaç twink pvpsi :P Ufak bi sorun bende neden aimed shot çımadı yav hehehe.
Caladorn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 marksman'e özeldi sanırım aimed shot.
walkie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 spider 19 lvl de ağ atıosa onu dene ya da crab...
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Caladorn said: marksman'e özeldi sanırım aimed shot. Marksman derken??
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 abi bence sen vazgeç hunterdan yol yakınken. :)
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Ya abicim delirtmeyin insanı ya hepinizden uzun hunter oynamışlığım vardır belki de ama eskiden direk AS diye talentle alırdın şimdi baktım bulamıyorum. Marksmande de öyle bir talent bulamadım treede onu soruyorum nasıl kullanıyor millet movielerinde falan veya kalktı mı ne oldu bu Aimedshota?
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Warlock main charın olduğu için ordan açıklamak daha kolay olacaktır. Şimdi eskiden Unstable Affliction'ı talent verir alırdın ama artık talent ağacında UA yok. Affli locklar nasıl alıyor peki UA'yı? işte Marksman hunterlarda Aimed shotu aynı şekilde alıyor.
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 FreEmoon said: Warlock main charın olduğu için ordan açıklamak daha kolay olacaktır. Şimdi eskiden Unstable Affliction'ı talent verir alırdın ama artık talent ağacında UA yok. Affli locklar nasıl alıyor peki UA'yı? işte Marksman hunterlarda Aimed shotu aynı şekilde alıyor. (tu) Twink pvp eskiden güzel di be :)
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Ok şimdi anladım ASnin nasıl alındıgını teşekkürker.
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 abi trainerdan alıyorsundur sanırım. 2 yıldan fazladır oynamadım gerçi bilemedim tam
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Yok ya hala denemedim ama muhtemeşen dendiği gibi sen talentleri dagıtınca MMye sonra trainera gidince çıkıyor olması lazım.
Pesimistyler Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 MM den talent verdiğin an spellbook ta çıkar gücün Abso
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Güüüç bende gayriiiii.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Absolut said: Ya abicim delirtmeyin insanı ya hepinizden uzun hunter oynamışlığım vardır belki de ama eskiden direk AS diye talentle alırdın şimdi baktım bulamıyorum. Marksmande de öyle bir talent bulamadım treede onu soruyorum nasıl kullanıyor millet movielerinde falan veya kalktı mı ne oldu bu Aimedshota? http://chan.catiewayne.com/b/src/131343614383.png
Kumadam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Absolut said: Caladorn said: marksman'e özeldi sanırım aimed shot. Marksman derken?? Masquerade said: abi bence sen vazgeç hunterdan yol yakınken. :) Absolut said: Ya abicim delirtmeyin insanı ya hepinizden uzun hunter oynamışlığım vardır belki de ama eskiden direk AS diye talentle alırdın şimdi baktım bulamıyorum. Marksmande de öyle bir talent bulamadım treede onu soruyorum nasıl kullanıyor millet movielerinde falan veya kalktı mı ne oldu bu Aimedshota? FreEmoon said: Warlock main charın olduğu için ordan açıklamak daha kolay olacaktır. Şimdi eskiden Unstable Affliction'ı talent verir alırdın ama artık talent ağacında UA yok. Affli locklar nasıl alıyor peki UA'yı? işte Marksman hunterlarda Aimed shotu aynı şekilde alıyor. Absolut said: Ok şimdi anladım ASnin nasıl alındıgını teşekkürker. Hayır Dünür, antropoz için de daha var az biraz zaman neden ki diye sordum bir an kendime
Öne çıkan mesajlar