Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Oski said: aquila said: ruscular originden alsa olmuyo mu peki? dlc ana oyunun dile bağlıymış ve son update ile dl olduğu için keyi yazdıktan sonra bir şey yapmak gerekmiyormuş diyor russian. teorik olarak böyle ama bi kobay lazım yine de uhaehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 1,5 lira fark var euro/dolar arası o kadar da fakir misiniz arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 15 dolar ile 15 euro arasında 10 tl fark var panpa, o 10 tl'yi EA'e vereceğime giderim humble bundle'a indieroyale'e falan basarım daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 12 euro/15 dolar değil mi? yanlış görmüşüm ben o zaman gogo vpn oluyorsa eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 battlelog'dan buy now deyince 12 euro diyor, origin'de 15 euro, nasıl bi çakallık ki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 bana hem client hem de battlelogdan gidince 15 euro diyor, neyse daha acelem yok benim zaten releaseden beri anca 30 saat oynamışım oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Napıyoz şimdi 36tl bayılıp Rusçudan mı alıyoz? son durum ne beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 valla ben origin veya gamersgate indirimi bekleyecem, ama şu an alacak olsam US VPN ile 15$'a orjinden çakardım, 28'e geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 US vpni ile hesap tümden patlamasın? sonram dil olayı noolacak hacı? Oyun Rusça, ek dil dosyaları İngilizce, DLCsi Amerikanca asadsadads Bizim Rusçudan alacam sanırım, 3d onay istiyor banka o da GGde var anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 beyler 4gb ramle sıkıntı yasayan bi ben miyim? en yuksek settinglerde oynamaya calisinca 5dk sora ram bitiriyo. page file demişler cozum icin ama zaten system controlled halde. tek cozum kısmak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 sistem ne.bide ultrada falan mı oynuyorsun en yuksek demişin ultra herhalde.aa kısıp highda dene bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 bilgisayarı biostan sessizde tutuyodum onu bi performansa duzelttim, sıkıntı yok şimdilik. i5 2500 3.3ghz, 4gb 1600mhz ddr3 gtx560 falan. normal kosullarda yurumesi lazımdı. mbehlil bombalayın listelere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 ruscu ustune originden karkand aldim, tokur tokur oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 aquila said: ruscu ustune originden karkand aldim, tokur tokur oynuyorum. ya peki patch gelse sıkıntı yaşamazmıyız ben de rusçudan almıştım da şimdi originden alınca ne olacak karman çorman olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Oyunu Rusçudan aldım, karışmasın diye DLCyi de ondan alayım dedim ve dün aldım. Aktif ettim ve BF3 Historyde artık Karkand sahibisin falan yazıyor. Gelgelelim ne zaman bir Karkand serverına girmek istesem, git Karkand satın al diye yazı çıkıyor, illet oldum. Origin supporttaki cache temizleme olaylarını bile yaptım ama reset/reaktif etme falan hiçbişi işe yaramadı. Supportta onlayn adamda yok originde, Help la hellpppp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 ramazanoo log out from battlelog then log in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Odeon said: ramazanoo log out from battlelog then log in Ahanda origindeki yazılar işe yaramadı ama bu oldu aasdsadad Çok sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 28 e sanalpazardan aldım yine rusçudan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 sıkıntı çıktı mı? alıcam ona göre ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Aldım bende saat 6 gibi rusçudan henüz gelmedi key'im bekliyorum ama swtor almistim bi sorun cikmamisti Preorder key'de henüz retail gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 bende bugün aldım ,yükleme yeni yeni bitiyor bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 siyah ekran fix said: Can someone provide the following English files for non-English game clients? UpdatePatchDataWin32Locen.sb UpdatePatchDataWin32Locen.toc GDFBinary_en_US.dll http://www.mediafire.com/?42cvvjw6ooqnss9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shal Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 tam oalrak dosyaları nereye atıcaz acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 d3 satar mi ki bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 satarda ruslar 7 haziranda falan oynayabilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar