DoruK Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 oyuna nasıl giriyoruz şimdi? proxy oluyor mu nerenin proxysi lazım? us proxy buldum bi tane ama date fail veriyo yine başlatmıyor. tamam diğer konuda gördüm şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 hay baslicam ama ha oyunu açmaya çalışınca bu sefer de aktivasyon istiyo oyun için, halbuki cdkeyi girmiştim zaten aktivasyon sayfasını da açmıyo ulan mal bu ea yemin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 cd-key geldi banada reedem code tabı çalışmıyor. takılı kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 cuma 02:00'de açılacak resmi olarak bize, yani yaklaşık 6 saat kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 ya ben cd keyi girdim üstüne aktivasyon istiyor bu oyun sizde yok diyor mal. origin serverlarında sorun var herhalde. kardeşim içerde açmış oyunu oynuyor öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 fake key ile ea livechate girip bu çalışmıyor demiş elemanın teki, limited edition eklemişler hesabına SDFGHJK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 hemen gireyim dsfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 You were disconnected from the server. You were disconnected from the server. You were disconnected from the server. You were disconnected from the server. You were disconnected from the server. You were disconnected from the server. bitmiyor ya 10 serverdan 8'i atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 bende genelde map deişirken atılıyorum servardan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 lord_gorthaur said: cd-key geldi banada reedem code tabı çalışmıyor. takılı kalıyor. çalışmıyor evet sinir krizleri geçiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 zh1nt0 Daniel Matros Hearing things about origin activation being down. We're investigating :). 16 minutes ago Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 abi 30dkdır serverlara girmeye çalışıyorum nereye girsem sik sok error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 knox said: lord_gorthaur said: cd-key geldi banada reedem code tabı çalışmıyor. takılı kalıyor. çalışmıyor evet sinir krizleri geçiriyorum VPN falan deneyin demişlerde hiç uğraşamam. yarın bakarız artık. Açın bir black hawk down izleyin. Yarın zaten bir çok yere yarım gün. öğleden sonra takılırız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 siniirden gittim mw2 oynadım aşırı kolay geldi valla bfden sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 baktım şimdi ea forumlarında da topikler açılmış hemen, demek serverdan. ben yine de livechate girip sövücem limited edition versinler diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 RUSCULAR! origin'den redeem codu açmışlar. dalın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 e dün yaptım ki ben zaten o işi edit: bahsettiğin farklı birşey mi acaba? Dün rus key ile indirdim oyunu 5 dakika sonra girmeye çalışacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Silphatos said: başka oyunların rus keylerinde yok sadece bf3 rus keyleri böyle, ve ufak bi registry edit ile ing oluyor. origin rusça aktive edilse bile multilanguage download ediyormuş, rus mw2-blackops gibi sonradan dil dosyalarıyla falan uğraşmamız gerekmeyecek yani. yöntem de detaylı olarak şu, dursun burada. said: Press Start in ‘Run’ type ‘regedit’ and press enter browse to: 32 bit PC: [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREElectronic ArtsBattlefield 3] change 64 bit PC: [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREWow6432Node Electronic ArtsBattlefield 3] right click the ‘Locale’ key and press ‘edit value’ change the value of ‘Locale’ to ‘en’ without the quotes and save the ‘Locale’ key. right click ‘Language’ key and press ‘edit value’ change the value of the ‘Language’ key to ‘English’ without the quotes, and save changes. Done! Battlefield 3 will now function in english. bende "Locale" ve "Language" yok regeditte, oyuna girip çıktıktan sonra mı oluşuyor acaba onlar? başka bir yerde de [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREWow6432NodeOrigin GamesDGR01609244]" de bir takım regedit ayarları yapılması söylenmiş ama bende Wow6432Node altında Origin Games yok :S Bu işin farklı yolu var mı bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Ctrl + f ile battlefield 3 diye arat baska klasorlerin icinde ani dosyalari bulucaksn 32 bit de baska yere atio snrm dosyalari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebelpfade Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Aynı problem bendede var ctrl + f den arattıgım zaman bile origin games diye birşey bulmuyor Aket-Atum said: Silphatos said: başka oyunların rus keylerinde yok sadece bf3 rus keyleri böyle, ve ufak bi registry edit ile ing oluyor. origin rusça aktive edilse bile multilanguage download ediyormuş, rus mw2-blackops gibi sonradan dil dosyalarıyla falan uğraşmamız gerekmeyecek yani. yöntem de detaylı olarak şu, dursun burada. said: Press Start in ‘Run’ type ‘regedit’ and press enter browse to: 32 bit PC: [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREElectronic ArtsBattlefield 3] change 64 bit PC: [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREWow6432Node Electronic ArtsBattlefield 3] right click the ‘Locale’ key and press ‘edit value’ change the value of ‘Locale’ to ‘en’ without the quotes and save the ‘Locale’ key. right click ‘Language’ key and press ‘edit value’ change the value of the ‘Language’ key to ‘English’ without the quotes, and save changes. Done! Battlefield 3 will now function in english. bende "Locale" ve "Language" yok regeditte, oyuna girip çıktıktan sonra mı oluşuyor acaba onlar? başka bir yerde de [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREWow6432NodeOrigin GamesDGR01609244]" de bir takım regedit ayarları yapılması söylenmiş ama bende Wow6432Node altında Origin Games yok :S Bu işin farklı yolu var mı bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 eve gidince bakıp yazarım buraya nerede olduklarını belki yardımcı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html 32 bit PC: [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREElectronic ArtsBattlefield 3] 64 bit PC: [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREWow6432Node Electronic ArtsBattlefield 3] [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREWow6432NodeOrigin GamesDGR01609244] Bende alttaki Origin Games direkt oynamadan bile vardı, DGR01609244'e girip editledim ama üsttekini bulamadım önce, Wow6432NodeElectronic ArtsBattlefield 3 değil Wow6432NodeEA GamesBattlefield 3 içindeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 DGR01609244 içeriği de şu şekilde bence, olmadı manual yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 ulan vatana sinirlendim... rusçudan alıcam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 oyun ingilizce olmamış benim nerde hata yaptım ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar