Odeon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ve bu cocugun mailinde 4 tane bf3 keyi vaaaaaaar :d ama abi bi dusunun bana simdi geldi kacbinlerce satmis adamlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Arkadaşlar nuclear in paticik şifresinde sorun varmış bu mesajı iletmemi istedi , zaten aynı mesajı kendisi donanım haber forumlarındada yazmıştı. nucLear: Arkadaşlar biliyorum hepiniz sabırsızlanıyorsunuz ama herkese aynı anda teslim etmem mümkün değil malesef. Elimden geldiğince en hızlı bir şekilde önsipariş sırasına göre keyleri gönderiyorum. Yabancılardan daha önce Türkiyeden sipariş veren arkadaşların keylerini gönderiyorum ama aşırı talep olduğu için ve tek tek mail atmak kolay olmadığı için süper hızlı işlemiyor malesef. Keyleriniz bu gece en geç yarın teslim olmuş olacak. Bu arada mailinizin Sadece gelen kutusunda değil Gereksiz Junk Spam mail kutularınada bakın. Hatta [email protected] mailini güvenli olarak kaydedin mail direk gelen kutunuza düşsün. Anlayışınız için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 1. İndirdiğiniz dosyayı rar'dan açın. Açtığınız dosyadaki "Data" ve "Update" klasörlerini ayrıca "GDFBinary_en_US.dll" dosyasını PROGRAM FILES KLASÖRÜNÜZOriginOrigin GamesBattlefield 3 *******" dosyası içine yapıştırın. 2. Ardından hazırladığımız Dil Değiştirme Aracını indirin ve çalıştırın: İndirmek İçin Tıklayın diyor ya dil için, hangi indirdiğimiz dosyayı =D battlefield3 klasörünü mü? 2.de dediği dosyayı değil heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 http://www.gamekeystore.net/newstore/bf3-language-change/?language=tr en altta dil dossyalari var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 bana da geldi ulan daha anarkartla işlemciyi almamıştım ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 beyler indiriyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dınındının dın dın dının dının dındındın (bf theme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Download %24 e felan geldi 3 keyim de ulaştı elime sağolsunlar. Şu anda birtakım banlanan felan duydum nedir ne değildir bilen varmı? Ben battlelog un sitesine girebiliyorum ve server browser vs herşey açık yani oyunun downloadu bitince heralde multiplayer olarak oynayabilirim çünki VPN felan kullanmıyorum normal türkiyeden açtım siteyi. Sizce bugün oynamak risklimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 rusçudan alıp dil ile alakalı sorun yaşayan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 bende almak istiyorum. euro olarak ödeyebiliyormuyuz bu konuda benimle iletisime gecebilecek var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 aha inmiş şimdi okuldan geldim BF akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Bende az önce siparişi verdim hadi bakalım ne zaman ulaşıcak key elimize acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 bende ulaşmaya çalışıyorum adama mail ile cevap vermiyor dünden beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 bende alicaktim siteden ama euro kuru ile alinca kafadan 4 euro zararim var. emailede cavep vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 nuclear uyuyor herhalde sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 derken gelmiş key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 kaçta sipariş ettin red Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 ya 4 ten beri dönen olmadı hiç maile havaleyi yaptık halende ödeme onayı bekliyor adam yorgun heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 ben gg üzerinden aldım 1 saate yolladı keyi. 8 gibi almıstım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 ben ingilizce yapamadım regedit'te Wow6432Node içinde o klasörler yok :/ war mı bu sorunu yaşayan başka? Oyuna girdim çıktım yine de oluşturmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 adamlarin programlarini calistirdinmi. dili degistire bastinmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 sorunsuz yaptım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 yunusemre said: ben ingilizce yapamadım regedit'te Wow6432Node içinde o klasörler yok :/ war mı bu sorunu yaşayan başka? Oyuna girdim çıktım yine de oluşturmadı işletim sistemin 32bit sanirim. o wow6432node 64 bit sistemler için diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 evet dediği klasörde değilmiş, ctrl + f ile aratarak buldum, başka klasörde değiştirdim, halloldu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Red said: ben gg üzerinden aldım 1 saate yolladı keyi. 8 gibi almıstım. gg ne ya kredi karti ile mi aldin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 sabah oldu hala ses seda yok ya bizim rusçudan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar