Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 ps3 move la oynayan var mi bu oyunu, nasil olmus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 oyun cok iyi, maalesef vaktim yok fazla. PC de oynuyorum, fena degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 DarKRideR said: o olacak zaten, geçen sene yapamadık diye çıkarmadılar bu sene de 2K serisi kadar iyi olmadı diye itirafla birlikte çıkardılar. EA'da anlayış önemli ölçüde değişti, eskisi gibi nasılsa satıyoruz diye boktan işler peşinde koşmuyorlar. En iyisini satmak için kasıyorlar, son 2 yılda böyle çok çok kötü bir oyunları da yok, eskiden her 10 oyunundan 8 tanesi falan kötü olurdu asdfsa yatırımları iyi, yapımcıları iyi, alt firmalarına iyi davranıyorlar artık. Firma çok değişti, Bende en fazla 2-3 yıl içinde NBA'yi tekrar ele geçireceklerini düşünüyorum. 2K Sports'ta korkuyor ki diğer serilerini sonlandırıp sadece NBA'e yoğunlaştılar. EA'nın kafasına CnC 4 düştü. ondan beridir bir gelişme söz konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 ea sports nası gelişiyor abi yapmayın ea gelişmedi futbolda konami geriledi. pes2010'dan sonra saçmaladı adamlar, o boşlukta da ea doldurdu işte. şu an fifa iyi bir oyun değil, sadece pes çok kötü. koca blizzard bile davayı satmışken bizim kafamızdaki anlayış değişmesinin iyi yöne gidebilme ihtimali yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 eh fifa'nın bariz gelişimini görmemek, son 4 senedir falan baya rekor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 pes fanboyu senko birag ya. ea'nin fifa ekibi baya baya baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 ea sports'un bütün oyunları son yıllarda çok gelişti ve kötü oyunu yok. Yok var, Tiger Woods'lar ama o da golfun amaçsızlığından kaynaklanan birşey Hani gayet iyi çalışıyor adamlar, geçmişse topunuz inşaatlarına falan kaçmış olabilir bilmiyorum fakat şuan EA'ya genel olarak laf etmek saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 kötünün iyisini oynuoz diye laf etmeyecekmiyiz yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Kötünün iyisi değil çünkü, bariz iyi. Konu yetersizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 ea fanboileri iş başında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Fanboyluk ne alaka ulen. En son Fifa 99 oynadım ben. İyiye iyi derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 bende iyiye iyi derim, şu yılki fifa ile pesi karşılatırırsak fifa iyi. ama genel çerçeve de futbol oyunlarına bakarsak bu yılki fifa vasat. ama günümüzün kalitesizliği yüzünden iyi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Ya bırak, şunun kadar iyi olmadı animasyon kalitesi. Feature olarak biraz daha zengin olabilir gibi ama gameplay inanılmaz iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 ilk çıktığı gibi psn i beklemeden aldım, direk myplayer ile başladım 2. sezondayım ve çok ciddi düzeltmeler gerekiyor. - rakibiniz inanılmaz 3 lük atıyor, yani rakipte herkez 3 lük uzmanı , topun kimde olduğunun bir önemi yok, attıkları her 3 lük giriyor nerdeyse, bu da oyunun gerçekçiliğine çok büyük darbe vuruyor. (heat bana 13/14 üçlük attı son maç kırıyordum makineyi) - en son bir 40mb lık bir patch geldi bu patch de bunu düzeltmek yerine bizim şut yüzdelerimizi düşürmüşler bariz, yani rakip çok rahat 3 lük atarken biz atamıyoruz, ayrıca bizim takımımızdaki adamların da zeka seviyesi inanılmaz düşük çok saçma sapan hareketler yapıyorlar. - pas olayında da tam çözemediğim bir bokluk var, 2k11 e göre çok fazla pas hatası yapılıyor, bir adamım boştayken ona top atıyorum, fakat adam birden yön değiştiriyor, yada rakip bir anda oraya ışınlanıp topu kesiyor, yani yine oyunu zorlaştıralım diye pas olayındaki dengeyi bozmuşlar. - trade olayında da çok abartmışlar, yani öyle bir trade dönüyor ki aklınız durur, mesala ben ilk çaylak sezonumda detroit pistons tarafından draft edildim , 1 sene orda oynadım, zaten daha 50 maç olmadan ilk 5 te oynamaya başlayan , 32 sayı yüzdesi ile her maçta, maçın adamı seçilen bir oyuncu haline geldim, yeni sezona başlarken trade istedim, ve lakers beni trade etti hemde kobe ile ... yani artık adamlar bende ne gördüyse daha 20 yaşında, nba 'de 1 sezon oynamış bir adam ile kobe yi değiştirdiler. kısaca sağlam bir patch gelmesi lazım, ama en önemlisi rakibin 3 lük yüzdesini acilen düşürmeleri lazım , yoksa daha çok sinir krizi geçiririm konsolun başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 bir arkadaşımdan aldım oyunu ödünç,biraz oynadım bugün my player baktım direk draft edilmek harika olmuş,takımlar ile draft öncesi görüşmek falan müthiş sorular her ne kadar tipik olsada.my player'da 3 senedir sim maç olayını bir getiremediler,bu sefer şey yapmışlar,isterseniz önemli maçları oynuyorsunuz nasıl desem 'derbi' maçları gibi oynadığınız takıma göre değişiyor... istediğin maçı sim yap istediğini oyna olayı gene yok,ayar oluyorum 12 dk'dan 82 maç çaylak yılında pek problem değil de ilerki senelerde bu olay yalan yani dk'larınız artıkça oynanmıyor sıkılıyorum cidden.neyse key match olayınada şükür diyelim seneye belki istediğimiz maçı oynar/sim edebiliriz. oyunda birde önceki serilere göre D epey zorlaşmış,HOF oynayınca cpu cheat'in allahını yapıyor zaten,my player'a custom slider olayını ayarlıyamıyoruz,iki tane paket slider yapmışlar ikiside bok.cpu 3'lük manyağı yapıyor zaten.Pick&roll yalan olmuş bide patch gelicekmiş sanırım yılbaşı öncesi bakalım,ufak tefek bir kaç sıkıntı daha var düzeltirlerse oyun akar şu hali ile bile akar gerçi (:D ha unutmadan devre aralarında arena heli. çekimi var irl manyak olmuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 biraz daha oynadım oyunu,cpu'nun yaptığı aptal trade'ler oyundan soğuttu birde hız bug'ı var speed ve quick ortalma 55 olan adam benim player'ım(spd 81,quick 79) geçiyor yok böyle birşey...çok saçma olaylar oluyor sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 ben sadece playoffları oynamak istiyorum hatta direk 26 hatta 30 yasında adamlarla oynamak istiyorum yapılabilecek cok sey var da agır agır sunuyorlar işe her sene yeni birsey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 ya online multiplayer nasıl oluyor oynayan var mı? lag durumu falan nasıl? biraz izledim netten videoları da gayet rahat oynuyorlar gibiydi. Alsak şimdi rahat oynar mıyız bizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 bu konsol baslıgı ama pc de oynayan war mı bunu diye sorayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 DarKRideR said: ya online multiplayer nasıl oluyor oynayan var mı? lag durumu falan nasıl? biraz izledim netten videoları da gayet rahat oynuyorlar gibiydi. Alsak şimdi rahat oynar mıyız bizde? ben 1-2 ay önce birkaç maç yapmıştım , yaptığım her hareket yarım saniye daha geç oluyordu , ne düzgün şut atabildim nede defans yapabilmiştim. Şuanki durumunu bilmiyorum belki düzeltmişlerdir.(not: 10mbit fiber internet bağlantısıyla) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 pff, 12mbit var bende de ama allahlık o zaman, pes'in boktan online'i gibi değilse iyidir gerçi bölge falan seçtirmiyor mu bu ya? düşük pingli rakip bulup oynama falan :( ya da buradakilerde varsa biz bize oynasak en azından daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 abi alın yahu türkiye içinde oynarız işte lag olmaz o zaman ben aldım bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 bende yarın alacağım, nba'in başlaması ile gaza geldim adsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 az önce deneme amaçlı quick match yaptım.yarım saniye olmasada biraz gecikme var.Gerçi yurtiçinden herhangi biriyle oynamayı denemedim belki farkeder. Ayrıca sürekli top çalma tuşuna basan , top durant e gelene kadar pas yapıp , durant e gelince potaya doğru tam gaz koşan bi herifle karşılaştım. 20 sayı fark yedim sinirim bozuldu.Biz post-up , set hücumları deniyoruz.Adam 3 kişinin üstünden smaç basıyo. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 bakim ya yarın alacağım, psn'de yoktu değil mi 2k12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar