Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2K12

kkk

Öne çıkan mesajlar

DarKRideR said:

o olacak zaten, geçen sene yapamadık diye çıkarmadılar bu sene de 2K serisi kadar iyi olmadı diye itirafla birlikte çıkardılar.

EA'da anlayış önemli ölçüde değişti, eskisi gibi nasılsa satıyoruz diye boktan işler peşinde koşmuyorlar. En iyisini satmak için kasıyorlar, son 2 yılda böyle çok çok kötü bir oyunları da yok, eskiden her 10 oyunundan 8 tanesi falan kötü olurdu asdfsa

yatırımları iyi, yapımcıları iyi, alt firmalarına iyi davranıyorlar artık. Firma çok değişti,

Bende en fazla 2-3 yıl içinde NBA'yi tekrar ele geçireceklerini düşünüyorum. 2K Sports'ta korkuyor ki diğer serilerini sonlandırıp sadece NBA'e yoğunlaştılar.

EA'nın kafasına CnC 4 düştü. ondan beridir bir gelişme söz konusu
Sosyal ağlarda paylaş

ea sports nası gelişiyor abi yapmayın
ea gelişmedi futbolda konami geriledi.

pes2010'dan sonra saçmaladı adamlar, o boşlukta da ea doldurdu işte.
şu an fifa iyi bir oyun değil, sadece pes çok kötü.

koca blizzard bile davayı satmışken bizim kafamızdaki anlayış değişmesinin iyi yöne gidebilme ihtimali yok artık.
Sosyal ağlarda paylaş

ea sports'un bütün oyunları son yıllarda çok gelişti ve kötü oyunu yok. Yok var, Tiger Woods'lar ama o da golfun amaçsızlığından kaynaklanan birşey

Hani gayet iyi çalışıyor adamlar, geçmişse topunuz inşaatlarına falan kaçmış olabilir bilmiyorum fakat şuan EA'ya genel olarak laf etmek saçmalık
Sosyal ağlarda paylaş

ilk çıktığı gibi psn i beklemeden aldım, direk myplayer ile başladım 2. sezondayım ve çok ciddi düzeltmeler gerekiyor.

- rakibiniz inanılmaz 3 lük atıyor, yani rakipte herkez 3 lük uzmanı , topun kimde olduğunun bir önemi yok, attıkları her 3 lük giriyor nerdeyse, bu da oyunun gerçekçiliğine çok büyük darbe vuruyor. (heat bana 13/14 üçlük attı son maç kırıyordum makineyi)

- en son bir 40mb lık bir patch geldi bu patch de bunu düzeltmek yerine bizim şut yüzdelerimizi düşürmüşler bariz, yani rakip çok rahat 3 lük atarken biz atamıyoruz, ayrıca bizim takımımızdaki adamların da zeka seviyesi inanılmaz düşük çok saçma sapan hareketler yapıyorlar.

- pas olayında da tam çözemediğim bir bokluk var, 2k11 e göre çok fazla pas hatası yapılıyor, bir adamım boştayken ona top atıyorum, fakat adam birden yön değiştiriyor, yada rakip bir anda oraya ışınlanıp topu kesiyor, yani yine oyunu zorlaştıralım diye pas olayındaki dengeyi bozmuşlar.

- trade olayında da çok abartmışlar, yani öyle bir trade dönüyor ki aklınız durur, mesala ben ilk çaylak sezonumda detroit pistons tarafından draft edildim , 1 sene orda oynadım, zaten daha 50 maç olmadan ilk 5 te oynamaya başlayan , 32 sayı yüzdesi ile her maçta, maçın adamı seçilen bir oyuncu haline geldim,

yeni sezona başlarken trade istedim, ve lakers beni trade etti hemde kobe ile ... yani artık adamlar bende ne gördüyse daha 20 yaşında, nba 'de 1 sezon oynamış bir adam ile kobe yi değiştirdiler.

kısaca sağlam bir patch gelmesi lazım, ama en önemlisi rakibin 3 lük yüzdesini acilen düşürmeleri lazım , yoksa daha çok sinir krizi geçiririm konsolun başında.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
bir arkadaşımdan aldım oyunu ödünç,biraz oynadım bugün my player baktım direk draft edilmek harika olmuş,takımlar ile draft öncesi görüşmek falan müthiş sorular her ne kadar tipik olsada.my player'da 3 senedir sim maç olayını bir getiremediler,bu sefer şey yapmışlar,isterseniz önemli maçları oynuyorsunuz nasıl desem 'derbi' maçları gibi oynadığınız takıma göre değişiyor...

istediğin maçı sim yap istediğini oyna olayı gene yok,ayar oluyorum 12 dk'dan 82 maç çaylak yılında pek problem değil de ilerki senelerde bu olay yalan yani dk'larınız artıkça oynanmıyor sıkılıyorum cidden.neyse key match olayınada şükür diyelim seneye belki istediğimiz maçı oynar/sim edebiliriz.

oyunda birde önceki serilere göre D epey zorlaşmış,HOF oynayınca cpu cheat'in allahını yapıyor zaten,my player'a custom slider olayını ayarlıyamıyoruz,iki tane paket slider yapmışlar ikiside bok.cpu 3'lük manyağı yapıyor zaten.Pick&roll yalan olmuş bide patch gelicekmiş sanırım yılbaşı öncesi bakalım,ufak tefek bir kaç sıkıntı daha var düzeltirlerse oyun akar şu hali ile bile akar gerçi (:D

ha unutmadan devre aralarında arena heli. çekimi var irl manyak olmuş sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
DarKRideR said:

ya online multiplayer nasıl oluyor oynayan var mı?

lag durumu falan nasıl? biraz izledim netten videoları da gayet rahat oynuyorlar gibiydi. Alsak şimdi rahat oynar mıyız bizde?

ben 1-2 ay önce birkaç maç yapmıştım , yaptığım her hareket yarım saniye daha geç oluyordu , ne düzgün şut atabildim nede defans yapabilmiştim.
Şuanki durumunu bilmiyorum belki düzeltmişlerdir.(not: 10mbit fiber internet bağlantısıyla)
Sosyal ağlarda paylaş

az önce deneme amaçlı quick match yaptım.yarım saniye olmasada biraz gecikme var.Gerçi yurtiçinden herhangi biriyle oynamayı denemedim belki farkeder.

Ayrıca sürekli top çalma tuşuna basan , top durant e gelene kadar pas yapıp , durant e gelince potaya doğru tam gaz koşan bi herifle karşılaştım.
20 sayı fark yedim sinirim bozuldu.Biz post-up , set hücumları deniyoruz.Adam 3 kişinin üstünden smaç basıyo. =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...