fede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 kim katıyo lan su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 PRİM PRİM PRİM HİTHİTHİT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 anaokulunda bize kolayı su katıp verirlerdi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 bu arada bira amele içkisi lölelö diyenler ciddi mi ya siz içtiğiniz her şeyi en kısa sürede sarhoş olmak için mi içiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 her zaman içerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 bira mesrubat ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 amele içkisi falan değil bira da her içkininde yeri var işte ,maç izlemeye gidip vodka veya rakı söylemenin nasıl lüzumu yoksa özellikle gidip 5234 lt birayı sidiğe karıştırmanında anlamı yok ağır hamallık,haftada bir rakımı içiyorum,keyif almak lazım yoksa içki mantıksız bir olay oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 silikonlu göğüsler kötü oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 yoo ben maç izlerkende şarap içiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Seperate @ abi maç, film falan konusunda haklısın ama bence 4 biradan fazlası direk amelelik hani maddi bi açıklaması falanda yok bira olmuş büfede bile 3 lira 5-6 bira parasıyla 35lik rakı alınıp tatlı tatlı içilir yani. zevk, ortam meselesidir saygı duyarım ama eve 4-5 kişi 2 kasa bira alan adamlar tanıyorum bence mallık yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 vodka içemiyorum, kokusu direk midemi bulandırıyo. viski, cin, rakı falan da aynı. şarabın tadına ısınamadım. içki namına içtiğim tek şey bira, genelde 3-4 olunca mutlu olup başka şeylerle ilgilenmeye başlayıp devamını getirmeyi falan unutuyorum zaten. o yüzden en iyi bira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Yok yahu birayı savunmadım haklısın ,sadece biranında giderinin olduğu yerler var yoksa gidip kasa bira alıp evine doldurup camış gibi içen kitlenin aklına zıçam vodka için güzel bir yancı lazım ,dimes ekşi elma gibi birşey çıkarmış markayı yanlış hatırlıyor olabilirim ,tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 FromTheHell said: vodka içemiyorum, kokusu direk midemi bulandırıyo. viski, cin, rakı falan da aynı. şarabın tadına ısınamadım. içki namına içtiğim tek şey bira, genelde 3-4 olunca mutlu olup başka şeylerle ilgilenmeye başlayıp devamını getirmeyi falan unutuyorum zaten. o yüzden en iyi bira. asl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 SPectre88 said: Seperate @ abi maç, film falan konusunda haklısın ama bence 4 biradan fazlası direk amelelik hani maddi bi açıklaması falanda yok bira olmuş büfede bile 3 lira 5-6 bira parasıyla 35lik rakı alınıp tatlı tatlı içilir yani. zevk, ortam meselesidir saygı duyarım ama eve 4-5 kişi 2 kasa bira alan adamlar tanıyorum bence mallık yani. abi sen sarhoş olmak açısından bakıyosun olaya rakı kafası vs bira kafası olarak.rakı içmek için güzel meze olacak güzel muhabbeti olan insanlar olacak o zaman tadı çıkıyor rakının.arkadaşlarla öyle boş muhabbet yaparken,maç izlerken yada ayaküstü öyle gazoz niyetine en güzel bira gidiyor bence.kasayla alıcak kadar param olsa alır evde içerim ameleliği filan hiç koymuyor 70 yaşında adam mıyım işemeye üşeneyim. neyse böyle şu şöyle içilir muhabbetinden tiksiniyorum nerden bulaştım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 fede said: bi oturuşta 26 bira içerimi karşılayan şık yok bi oturuşta 26 absinth şat atan arkadaşım var sana onuda getiricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 barnacle said: FromTheHell said: vodka içemiyorum, kokusu direk midemi bulandırıyo. viski, cin, rakı falan da aynı. şarabın tadına ısınamadım. içki namına içtiğim tek şey bira, genelde 3-4 olunca mutlu olup başka şeylerle ilgilenmeye başlayıp devamını getirmeyi falan unutuyorum zaten. o yüzden en iyi bira. asl? 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Gosser said: fede said: bi oturuşta 26 bira içerimi karşılayan şık yok bi oturuşta 26 absinth şat atan arkadaşım var sana onuda getiricem http://www.bbc.co.uk/wear/content/images/2005/03/30/calling_spirits_203_203x152.jpg ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 vodkayı bende hiç sevmiyorum ziyan olmasın diye yolda şişeden içmiştim bir yılbaşı gecesi,gecenin geri kalanı çok kötü geçti o günden beri içmedim kokusuna da gelemiyorum artık.(full değil %20 filan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 bende vodka ile redbull veya burnün kokusu ile bambaşka diyarlara gidiyorum ya huzur veriyor ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Sadece kandillerde içmiyorum. Ucundan kıyısından yırtarım hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 zamanında ''vodkaya ne yancısı, bir şey katmaya gerek yok, yakışır mı'' diye erkeklik yapıp, bir de en dandik marka bazooka'yı sek içinde reflü oldum işte geçmiyor yıllardır lanet, yine de içiyorum ilaçlarla birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Red said: bende vodka ile redbull veya burnün kokusu ile bambaşka diyarlara gidiyorum ya huzur veriyor ahah aynen abi absinth fln alışan bünyeye vodka süt gibi geliyo anca viski kurtarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Polyuşhka said: zamanında ''vodkaya ne yancısı, bir şey katmaya gerek yok, yakışır mı'' diye erkeklik yapıp, bir de en dandik marka bazooka'yı sek içinde reflü oldum işte geçmiyor yıllardır lanet, yine de içiyorum ilaçlarla birlikte abi çok talishsiz olmuş güleücem gülemiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 komik tabi ya absinthe falan içsem kesin ölürüm, net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 bazooka ya hahaha üstüne doğanay limon suyu döküp 20 liraya satıyolar dandirik mekanlarda gençlik de karı kaldıracam diye tokatlanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar