http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/7/7b/180px-Mr_Tumnus-1-.jpg
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Sevgilisine laf atan genci tek yumrukta öldüren boksör
adam 15 yıl içerdeyken o kızı çıtır çıtır yiyecekler ama :(
çok üzücü bir olay lan
yoo degil
bu habere gidicek tek video
sarkan adamın kafası iyiydi muhtemelen yazık lan
hepimizin başına gelebilir burdan atıp tutmak kolay ,oyuncak arabaya şukuyu bastım yalnız
ben yumruğu atana üzüldüm tek suçu boksör olmak.Düşünsene hayatın gayet güzel giderken bir gece dışarı çıktığında sevgilini taciz ediyorlar sen de doğal olarak tepki gösteriyorsun , kavga ediyorsun ve bir yumruk ; hapistesin
yumruk atmasaydı keşke ya, tokat atsaydı. felç falan olurdu adam ama ölmezdi yine, bu da hapse girmezdi
ben yumruğu atana üzüldüm tek suçu boksör olmak.Düşünsene hayatın gayet güzel giderken bir gece dışarı çıktığında sevgilini taciz ediyorlar sen de doğal olarak tepki gösteriyorsun , kavga ediyorsun ve bir yumruk ; hapistesin
Dünya senin adaletini s....eveyim..
Bu ne boktan iştir yahu bir de 15 yıl vermişler itin teki öldü diye. Burada teroristler 6 yıl yatıp çıkıyo...
Rusya'da durum nasıl bilmiyorum da Türkiye'de belli bir seviyenin üstünde lisansa sahip boksörlerin kavga ederken ringde kullandığı hareketleri kullanması halde suçlu olacağına dair yasa var. Yani ben boksörüm sokakta istediğimi yaparım diyemiyorsun, direk suçlu kabul ediliyorsun.
adamin sucu boksor olmak degil, gerizekali olmak. gucunu bilmeden, butun gucuyle, tanimadigi etmedigi adamin kafasina vurmak da suclarindan biri.
boksörsen hayvan olduğunu bilirsin sallarsın adamın boşluğuna zaten yerden kalkamaz 10dk. lisede bi arkadaş vardı boksla ilgilenen o hayvanat bile vurunca inim inim inletiyordu tek çekmesi normal yani.
adamı öldürecek kadar iyi yumruk atıyosan tek suçlu laf atan olmuyo.
eve hırsız girince onu da öldürelim o zaman?
bazi eyaletlerde serbest.
öldürmüyo muyduk
öyle emir gelmiş
herif sinir krizi geçirmiş zaten alkol de var , o ruh halinde gücünü kontrol etmeye çalışmamış işte.Hayır aikido falan gibi teknik uygulamak için çok serinkanlı kalman gereken birşey de değil boks
winçüncular napsın lan. garantili öldürme yöntemleri kasıyo herifler. efendi olan tutuyo kendini demek
adamı öldürecek kadar iyi yumruk atıyosan tek suçlu laf atan olmuyo.
Doğru noktaya vurursan sen de adamı öldürürsün veya sakat bırakırsın. Ve o doğru noktayı rasgele yumruk sallarken de bulabilirsin. Öyle hayvani olmaya gerek yok.
Ayrıca adam 4 gün sonra ölmüş yumruğu yedikten sonra. Direk oracıkta ölmemiş.
Ve sevgilisine laf atıldıktan sonra sakin kalıp düşünmesini mi bekliyordunuz?
Öne çıkan mesajlar