Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 senin otobüs muhabbetinden mükemmel olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 abi o yalandı tanımıyorum kızı ama artık ben de kabul ettim tanıdığımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Aluriel said: http://forum.paticik.com/read.php?20,5530216,page=1 Saolasın ya gecem şenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 acilmisti said: yine bir yandan kadınlara küfrederek aldığım 2 litrelik kolayı çöpe attım, sütü de açtım içiyorum bi köşede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 apartıman girişlerinde böyle sütü siyah poşete sarıp içicen abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 TD)Pentagram said: acilmisti said: yine bir yandan kadınlara küfrederek aldığım 2 litrelik kolayı çöpe attım, sütü de açtım içiyorum bi köşede. aklıma şu geldi. aahah. o konuya da aynı resmi koymuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Llama said: ve kızın tabi ister istemez adına soy adına sahip oldum fişte yazıyor facebooktan buldum ve ekledim.. içimgen geldi anlatmak dayanamadım. umarım evli değildir. abi 1000 yıl yaşasam şu aklıma gelmezdi. ama nadirde olsa bazen insanların kimisini npc gibi gördüğümü hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 bu hareket kızın hoşuna giderse buradakiler ne diyecek onu merak ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 hareketin hosnut karsilanip/karsilanmamasi ekleyen kisinin profiline göre degisir. hosuna giderse, ekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 kız red etti bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 "reddetti" doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 şeyi merak ettim, kıza invite attığında beraberinde herhangi bir not vs. yazdın mı? "melaba ben bugün sizi markette gördüm çok güzeldiniz" tarzı fsdjgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 http://md-cdn.msndelisi.com/mdcdn/image/hareketli-kalp-ve-gul-avatarlari/hareketli_kalp_ve_gul_avatarlari_43.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Allure- said: şeyi merak ettim, kıza invite attığında beraberinde herhangi bir not vs. yazdın mı? "melaba ben bugün sizi markette gördüm çok güzeldiniz" tarzı fsdjgsdf yok abi direk ekledim öyle ince şeylere uğraşamam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 evet. deseydin süt aldım sizin marketten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 merhaba peri kizi, sizde süt niye bu kadar pahali ya, onu merak ettimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Hayal kırıklığı yaşıyorum şu anda. Llamadan kesinlikle daha iyisini beklerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 dasaaa said: Llama said: ve kızın tabi ister istemez adına soy adına sahip oldum fişte yazıyor facebooktan buldum ve ekledim.. içimgen geldi anlatmak dayanamadım. umarım evli değildir. abi 1000 yıl yaşasam şu aklıma gelmezdi. ama nadirde olsa bazen insanların kimisini npc gibi gördüğümü hissediyorum. şu npc hissiyatı bende de oldukca yoğun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 axedice said: Hayal kırıklığı yaşıyorum şu anda. Llamadan kesinlikle daha iyisini beklerdim. abi arada böyle de davranmak gerekiyor deneyim kazanıyoruz işte normal insanlarıda anlamak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 ya tutarsa bu işler. yılmak yok ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 llama'yı gördüm tanıdım ben. ona güvenim tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 kabul etti mi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar