Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 ginaly said: formayı lisansa falan gelene kadar asıl önemli olan şu, fifada top balon gibi olduğu sürece pes ezer atar. sen çok geride kalmışsın, yıllar önce düzeldi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Phyx said: demian said: FIFA'nın bilgisayara konsollarla aynı oyunu çıkarttıgı bir senede PES'in "asıl olay konsollarda" yaklaşımıyla release olması da komik olmuş, KONAMI kendi kendini batırmaya çalışıyor sanırım lol bu sene pcde ve konsolda fifa aynı mı olucak? üstelik sadece motor olarak aynı falan degil, bildigin xboxtaki oyunun PCye portlanmışı. sıfırıncı satırına kadar aynı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 şu haliyle fifa 2011den bile kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 bu arada dün gece attım 2 maç. eğlenceliydi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Ulan izmire döndüm demosunu bulamıyorum kafayı yicem.Zamundadakini çalıştıramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 GwindonSurion said: şu haliyle fifa 2011den bile kötü abi fifa 11 den bile ne demek ama ayıp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Red said: GwindonSurion said: şu haliyle fifa 2011den bile kötü abi fifa 11 den bile ne demek ama ayıp :) geçen yılın oyunu ya o yüzden şeyetti heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 ha tmm yanlış anladım o zaman ps4 cıkana kadar boşuna pes falan para vermeyin ztn yazık gunah belki yeni konsolda bi ilerleme kaydederler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 şu saatten sonra fifanın karşısında pesi savunan adam ya son üç fifaya el vurmamıştır ya da ciddi ciddi fizikten, futboldan anlamıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 pes ikinci demosuda çıktı http://www.konami-pes2012.com/2011/09/the-offical-2nd-pes-2012-demo-is-coming-today-for-ps3-xbox-360-and-pc/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 sene 2012 hala pes diyorsun arda pf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 pes hemde fifa ikisininde güzel yanları var mustafa kararsız kalıyo insan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 pes kötü diye fifaya toz kondurmuyorsunuz ama fifa da kötü maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 KILL HIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ikinci demoyla oyun bambaşka bir şekle girmiş sevdim oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 fifa 12 gelmiş geçmiş en iyi futbol oyunu seçilebilir. pes 2012 ise ancak dandirik bir futbol oyunu adıyla anılabilir. pes fanlarına sorry gl hf diyorum. konami bu nesilde ağır sıçtı. kendi boklarında boğuluyorlar gittikçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 ps3 demosunu deniyim dedim adettendir hem utandım konami adına.böyle rezil bir oyunu nasıl yaptıkları için. bide üüzldüm.hem bu hale gelen pes için.senelerce oynadık şu hale bak.hemde bunu oynayan adamlara üzüldüm. yani cunku ortada fifa gibi bir futbol oyunu varken pese para vermek hatta zaman harcamak çok vahim.oyun gerçekten rezil ya ne bilim hani az bi fark değil.bariz birisi 2012 model ferrari ise diğeri 2008 model albea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 bir star wars değil tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Ben de önce Fifa 12'nin demosunu denedim az önce de 1 saat falan PES 12 demosu oynadım, Konami gene "Pes en iyisi aga" diyenler için çıkartmış oyunu. Gerçekten seven olacaktır illa ki ama insanlar fanboyluğu bırakmadan ilerleme kaydetmez PES. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 pes demosunda 3-4 tane pas yaptım direk alt+f4 delete gogo fifa11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar