LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Oyunun duyurulmasından beri hiç ısınamamıştım, zaten kimseyi tatmin etmedi oyunun videoları falan. Shift diye bir özellik sundular, oynarken başka arabalara geçebiliyorsun falan. Acaip saçma gelmişti böyle bir fikir. Dünya genelinde de aynı düşünce hakim sanırım, kimse oyunu konuşmuyor bile. PSN'de demosu çıkmış, çekeyim bakayım dedim. Oyunun sürüş dinamiklerine bayıldım resmen. Şaşırdım yani o kadar iyi ve zevkli ki anlatamam. NFS falan böyle olmalı direk. Shift özelliğinide çok iyi yedirmişler senaryoya, oynarken hiç ama hiç saçma gelmedi. Hikaye anlatımı olarakta başarılı buldum gayet. Çünkü mesela bizim adamlar bir araba görüyor yolda hızlı giden, peşine düşüyorlar, o zaman oyun bize o arabaya yaklaşıp ona shift etmemizi istiyor. Girince arabada ki dialogları dinliyorsun, sürekli bir dialog oluyor, sonra direk kendi arabana shift ettiriyor falan. Hikayeyi böyle böyle anlatıyor demo. Full versiyonuda böyleyse ben alırım bu oyunu. Demo'yu çekip oynayan yorumlarını yazsın bakalım. Meraklandım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 ilk driver i ps1 de oynamıştım. ne mükemmel bi oyundu ya. ama bitirememiştim nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 ilk driver cok cok iyiydi hakketen. arabanin cantini cikarcaz diye ugrasir dururduk sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 İnceleme sonuçları geldi. Eurogamer – 8 CVG – 8.5 OXM – 8 IGN – 8 Incgamers – 60/100 Gamespot- 8 Strategy Informer – 6 Spong – 93/100 İnceleme yazılarına gitmek için: http://bolumsonucanavari.com/Haberler-Driver_San_Franciscodan_ilk_incelemeler_Geldi-19094.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 PSN den multiplayer demosunu oynadımda çok beğendim. Baya eğlenceli olmuş. Shift olayıda zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 single oynuyorum. güzel olmuş.. eğlenceli baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Bende PC bölümüne niye açılmamış diyordum, buraya açılmış. PCde oynuyorum, yüz modellemeye bu kadar kasacaklarına sürüş dinamiklerini biraz daha gerçekçi yapsalarmış keşke. İlk izlenim fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Abi sen oyunu yanlış anlamışsın. Oyun Gran Turismo değil Driver. Driver'ın sürüş dinamiğide böyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 bende pc'den oynuyorum.. simülasyon olsun diye bi amaçları yok zaten adamların.. (hatta oyunun açılışında bunla ilgili uyarıda var.) ben eğleniyorum 200 mille giderken yanlayıp falan. eğlenceli gayet. görevlerde güzel. senaryoda fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 oyun baslarda eglenceli ama bir zaman sonra hep ayni seyi yaptiriyor. surekli ya polisten kac, ya kacan arabayi patlat, ya yaris. gina geldi ayni seyleri yapmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 spoiler komadan çıkıp pembe camaro'ya atlayıp köprüyü geçtiim bölümde, tam bomba patlayacakken crash veriyor. hep aynı yerde, radyodan kadın ZOMG diyor ve crash verip masaüstüne dönüyor. :((((((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 patch yapman gerekiyor o sorun için. patch çıkarmış ubisoft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar