Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Azerice Terminator

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

normaldir adamlar daha yeni yenitanisiyorlar boyle seylerle .

ancak dublaj konusunda turkiyenin 1 numara oldugu gercegi su goturmez . alman fransiz italyan kanallarina falan da bakiyorum oyle arada onlarda boktan eheh[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .

[Bu mesaj huun tarafından 26 Eylül 2004 15:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ah bee nasıl da kaçırmışım, o vakit ayaktaydım üstelik.. :-p

ehe bir daha türkçe dublajı eleştirirken hatırlarsınız arnie'nin *******.. :horace:[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth
*Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3*
*Deekin plays Kalashnikof*
*Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead*
*The party gains experience: IDKFA XP*
*Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 26 Eylül 2004 16:53 tarihinde demiş ki:
dublaj harikası görmek isterseniz
Bob Square Pants
Çılgın Korsan Jack
Shrek II
Kene

+ Rocko's Modern Life. geri dönüşüm ile ilgili bir bölümde sırf şarkı vardı da onları bile süper çevirmişlerdi. keşke bir daha verseler..
Sosyal ağlarda paylaş

evet aslında nickoledion (yada her neyse) ve fox tvdeki dublajların hemen hemen hepsi çok iyi nede olsa aynı kişiler adamları kutlamak lazım[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 26 Eylül 2004 17:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 26 Eylül 2004 16:53 tarihinde demiş ki:
dublaj harikası görmek isterseniz
Bob Square Pants
Çılgın Korsan Jack
Shrek II
Kene

Bob Square Pants alt yazılıydı o ?yanlış mı hatırlıyorum yoksa?[signature][hline]
My loving heart
Lost in the Dark
Sosyal ağlarda paylaş

Kaptan Jacke katılıyorum süper dublajı. Azerice Rambo var bide o daha bomba[signature][hline]Saeros, 17 Eylül 2004 18:59 tarihinde demiş ki:
izmir'deki otobüslerin yarısında bulunan en teknolojik olay vites.
Mirage Icq'da demiş ki:
Predator (10:17 PM) :
terminale gittim çok iyi bir film ya
Mirage (10:17 PM) :
terminalör?
Sosyal ağlarda paylaş

Kablolu Tv'de nerede var yaa Azeri Televizyonu? Söylesenize abndını falan merak etim şimdi. Arkadaşalrda izlemiştik. Sırf eğlence için bütün gün seyredilir. (Sabah Programını seyretmiştim. Bizim Seda Sayan'ın sabah programları tadıdna. Süründük yerlerde)[signature][hline]Kafam basmadığı için arada yanlış mesajalr yazabilirim. Lütfen mesaj sahibine bu hataları normal bir dille belirtin. Eleştiriyi yararlı bulurum ama sınırlarını aşarsa pek sevimli olmazlar ve karşı tarafı aksini yapmaya iterler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...