sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Efenim maalesef elde olmayan sebeplerden dolayı ttnet kullanıyorum getirsinler fiberi bugün bugün alacam o derece, gelelim ttnetin beceriksizliğine zaten ne zaman düzgün iş yaptılar ki, AKK 8mb'a kadar net paket kullanıyorum, yaklaşık 15 gün önce sürekli internetim kesilmeye başladı lol oynarken falan bayaa sıkıntı çıkarıyordu önce arıza kaydı falan halletmeye çalıştım, "ok bro düzelttik" diyip aradan 1-2 gün sonra tekrar aynı sorun çıkıyordu en son www.sikayetvar.com'a yazdım birazda kalayladım adamlar bu yazıdan bile 2 gün sonra aradılar dedim sorun yok şimdi yine aynı dava falan sanırım not almışlar benim adıma sorun çıkarsa direk bize yönlendirin diye tekrar sorun çıkınca direk düzelltiler buraya kadar anormal geçen hikaye de buraya kadar AKK dolduğunda bile hızım düşmüyorken 8mb hız önce 2ye 2den de yavaş yavaş 1429'a kadar düştü AKK kotam dolmadığı halde bu hızı alıyordum dedim geçicidir diye ses çıkarmadım ancak kota dolduktan sonra bile bu hızı alıyorum. Neyse artık bu hızla evde 2 kardeş idare edemez olduk açtım telefon kota kaldırın 8mb hızlı interneti istiyorum dedim adamlar ne dese beğenirsin "beyefendi hattınız 8mb'ı kaldırmıyor" jeton yeni düştü adamlar internet kesintimi halledemedikleri için hattımı/paketimi benden habersiz değiştirmişler şu an sesimi çıkarmıom kota 0lansın halen aynı hızı alıyorsam çekeceğin var ttnet. Oh be rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 tldr demek zorundayım, sonuçta ttnet. olay üç aşağı beş yukarı belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 virgül ve nokta yokluğunda zor okudum da, bu tip konularda asıl sorun apartmanın iç hatlarında oluyor. Özellikle böyle 10 yaşın üstündeki apartmanlarda veya dandik kooperatif sitelerinde iç hatlar çok dandik bir şekilde döşendiğinden bağlantı da sorunlar oluyor. Şimdi TT geliyor dolabı dayıyor. Sen müracaat ediyorsun, adamlar test yapıyor buraya en fazla ne kadar veririz diye ölçüyor. Diyelim 8mbit çıkıyor, sana satıyorlar. Eğer oradaki dolap o hızı desteklemiyorsa kesinlikle satılmaz, yasal değil çünkü, Sana satıyorlar, fakat sorun çıkıyor. Sürekli düşüyorsun falan, sistem veri alışverişi yapamıyor. TT'nin teknik servisindeki yetolar bunu fark ediyor. İyilik olsun diye sana sormadan indiriyorlar. Ama bazıları o kadar salak ki diyelim 6 kurtarabiliyorken, adsl tariflerinde yok diye düşürmüyorlar, direk 4'e falan alıyorlar. Senin oturduğun yerin altyapısı boktan olduğundan o 4'ü de sağlıklı alamıyorsun. Sonra ağla babam ağla, O yüzden ADSL teknolojisini sie go etmek lazım. Ülkenin internet altyapısı her taraftan boktan olduğundan ötürü TT veya Superonline fark etmez fibere geçmek gerek. Her şekilde en temiz hatlar, TT'nin fiberlerini soruştur işte, kafan rahat eder. Her yere çekiyor onlarda ve gayet temiz çalışıyorlar. ADSL bölümündeki mal adamlarla da uğraşma olayın yok, kafan rahat çalışanıyla hizmetiyle asdfdas. Fiyat olarakta Superonline'la birebir aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 klasik ttnet olayı ama resmen nokta,virgül yokluğunda tl;tr olmuş. hattın kaldırmıyorsa yapacak pek bişeyin yok herhalde.ama telefon hattını yenileme tarzı bişey yapıyo olmaları lazım,o zaman sorunsuz oluyordu galiba. forumda bi kaç bu tarz başlık hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar