hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Müthiş oyunu canım çekti bi multi çevirelim. Atmosferi bu kadar iyi olan oyun müziğiyle görüntüleriyle pek yok ya cidden birde AoM çok iyi yansıtıyor atmosferini ama age of wonders çok ayrı bildiğin frpci adamın ıslak rüyası oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 yüklü değil ama birkaç kişi çıkarsa katılabilirim, 1vs1'e yokum ama. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 katilabilirim ben de ps. hamachi falan mi yapilincak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 boyutu küçük zaten ya yüklemek 2dklık iş. hamachiden oynarız heralde gerçi benim pc hamachiden bağlanmıyor nedense ama çözerim onu heralde sabaha uyanık kafayla. yada ip girerek var bide ama o nasıl oluyor bilmiyorum. birde 2v2 diyelim savaşlar nasıl oluyor hiç bilmiyorum ya süper olabilir yanlız hiç oynamadım daha önce multi aow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 abi age of wonders'ın heaveni var oraya bir göz atabiliriz insanlar ne şekilde oynamişlar ne kurallarla etc etc ama önce tabi bi kitle olmalı. baktik olmuyor homam 6 şerefine bi homam 3 veya 4 kitlesi de topyalabiliriz lajdasd onlara da varim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 konu dağıtma la yoksa çağımızın en büyük shitstormlarından biri çıkıcak 4 sayfalık hangi oyun daha iyi vs diye. heavende çılgın şeyler var ya bu arada +100 yeni unit ekleyen modlar falan sdfs :D hamachiyle olur ama direk landan girip diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 en son aow vs homm konusu açıldığında 2,5 dünya savaşı çıkmıştı, evet girmeyelim o konuya heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 abi tartişmayalim ama kesin olan bişi var age of wonders kitlesi daha az.toparlanamazsak dedim yapalim diye yoksa.böyle bi konu başlığında öyle bi tartişma başlayabilceği aklimdan bile geçmedi. ha umarım toparlanırız cok eğlenceli olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 3 kişi var zaten işte kaç kişi oynayacaz zaten 1 kişi daha olsa 2v2 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 bump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 gelebilirim ama multi atmadım hiç. oyunu fln da hatırlamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 farketmez hacı gel sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 gerçi senin nwn2 ye girmediğini düşünürsek... burdada satıcaksın gib igeliyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 bugün girdim la daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gannicus90 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 konu hortladı ama ben de varım.Shadow Magic de olur,Wizards Throne'da . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 hort Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 oha oynayasım geldi çok fena sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 oynayalım hacı dwarf vs goblin atalım mesela Moria kafası yaşarız sırf underground koyarız >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 hamsilipilav said: hort Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Age of Wonders ya, çocukluğumun bilinçsiz geçen 10 günü falan. Ne yaptığımı bile bilmeden bir şeyler yapıyordum, adı age of empires'a benziyor, heralde büyülüsü bu diye almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 bende baya ilkokuldayken falan ne yaptığımı yarı yarıya bilerek oynuyordum sdfsfds abi ama çok ayrı bi atmosfer ya o oyun o müzikler o artwork falan çok farklı kafalar direk frp kafası. fotr'daki weathertop sahnesine bakın orada ki o havanın görüntüsü falan. bi bakın anlayacaksınız ne demeye çalıştığımı o kafayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 en iyi fantezi tbs olarak da kaldı hala, neden üçüncüyü hala yapmıyorlar anlamak imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 oynayalım cidden. yarın mesela uyar mı size? bide nası multi atılıyor bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 bir hafta filan müsait değilim ama sonrasında söylerim ne durumdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 nasıl atılıyor multi? şuan oynuyorum bende sardı halfling akıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar