Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Küreselleşme

AngeL_DusT

Öne çıkan mesajlar

Sevgili arkadaşlar,

İnternette dolaşırken çok güzel bir flash çalışması gördüm ve sizlerle paylaşmak istedim. Aşağıda linkini verdiğim video küreselleşme, çok uluslu şirketler ve sömürü düzeni hakkında. İzleyip fikirlerinizi yazarsanız memnun olurum.

http://www.deviantart.com/view/9549358/
Sosyal ağlarda paylaş

hatta kolaylık olsun http://www.deviantart.com/view/9549358/

yorumum:herşeye birşey demişler vallaha..
[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
I'm not fat;I'm big boned(obeLix)
Üstüne Şehir Örten Şehir

www.heavymetaltr.com/forum

En uzağa ben işeyecem!

[Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 25 Eylül 2004 16:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

süfermiş hastası oldum :evilgrin:

need or greed?
people or profit?
edik: yok hatalı olmuş :)
[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!

[Bu mesaj Rahan tarafından 25 Eylül 2004 16:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya bir noktayı anlamadım hızlı olduğu monotof kokteyili ile ilgili olan kısım orda gösteri için monotof kokteyili atmayı falanmı destekliyor?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Yukarıdaki linkte sorun var o sebepten yeniden verdim. Bu arada süper yapmış arkadaşlar :)
http://www.deviantart.com/view/9549358/[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu biri beni cevaplasın umarım orda molotof kokteyli olan gösterileri protesto ediyorlardır bukadar desteklediğinize göre öyle olmalı?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 26 Eylül 2004 21:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

savaşı protesto eden bir insanın molotof kokteyli kullanması o insanın sadece grup piskolojisine kapılmış bir kuzu olduğunu amacının ise sadece isyankar ruhunu bir şekilde tatmin etmek olduğunu, benimsediğini söylediği fikirleri hiç bir şekilde anlamadığını vs...(daha bir sürü kusabilirim) gösterir. [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 26 Eylül 2004 21:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 26 Eylül 2004 21:35 tarihinde demiş ki:
Molotof kokteyli dayak yemeden aynı yerde durup gosteriye devam edebılmenın birkac yolundan bırıdır.

Aslında cok korkunc gozuksede dıger secenekler goz onunde bulunduruldugunda en uysal ve zararsız secenektir.

Şiddeti, agresif ve şiddetli bir şekilde protesto etmekten kaybediyorlar bir kere.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Tek tip savaş karşıtı yoktur. Her türlü şiddete karşı olandan tutunda küresel sömürü ve onun en önemli aracı olan devlet terörüne karşı olanlara kadar çok geniş bir yelpazeyi içinde barındırır. Bu videoyu yapan arkadaşlarında kapitalistlerin kar amaçlı savaşlarına karşı bir anti-kapitalist direnişi desteledikleri açıkça ortada. O sebeple hiç bir çelişki yok.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

anarşizmi bilmeden anarşizm hakkında da atıp tutmamayı tavsiye ederim :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

bir parça kısmı olayın anlamını değiştiriyor gibime geldi, öyle değil mi[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

evet sayfa şimdi bende de açılmıyor, patiler bir anda fazla yüklendi herhalde :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...