DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2002 Yalnız ben dialup olduğum için kablo net olan birisi açsa oyun. Kaşıntım tuttu da.[hline]karakedi, 22 Şubat 2002 12:00 tarihinde demiş ki: biz kılız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2002 şöle bi 5-6 kişi olursak capture the flag yaparız deli olur ! ben bi matematik sınavını atlatiiim oynarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 28, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2002 valla ya yalnız kıçımın dibinde 3 5 roket patlaması lazım. kaşıntım tuttu feci şekilde. hadi oynayalım şu oyunu.[hline]karakedi, 22 Şubat 2002 12:00 tarihinde demiş ki: biz kılız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 28, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2002 Up[hline]karakedi, 22 Şubat 2002 12:00 tarihinde demiş ki: biz kılız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2002 Demirmaske en az 6 roket atarım aradığın adamı buldun. :) (daha fazlası da yok zaten) ah bir lasatami'yi kandırabilsek müthişti onun açtığı server! *vınn vınn*[hline]A berserk at the Stair of Grief, having been told that the hosts of the Soulless were so many that their spears would hide the sun, is said to have replied 'Then we shall fight them in the shade'... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 29, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2002 hadi akşama kadar adam bulalımda şu oyunu oynayalım ya. o salak botlar zevk vermiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2002 net'e çok az girdiğimi söylemeyi unutmuşum. :) belli bir vakit yazalım herkes buluşsun en iyisi olur mu? siz yazın ben gelirim her zaman.[hline]A berserk at the Stair of Grief, having been told that the hosts of the Soulless were so many that their spears would hide the sun, is said to have replied 'Then we shall fight them in the shade'... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 30, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2002 senden başka oynamak isteyen yok gibi. 4 5 kişi olsak güzel olurdu.[hline]karakedi, 22 Şubat 2002 12:00 tarihinde demiş ki: biz kılız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 beyler akşama 2004 oynayan varmı?[signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 normal eski ut oynanırsa oynarım,ayrıca taa ne zamanki konu :)[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ne yani şimdi beni topic kirliliğine teşvik mi ediyorsun? hakim bey hemen asalım lütfen:)[signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 eser-i antika anılarımızı cafe yapıp açmışsınız adeta.. :-p ut de oynarım 2004 de, 2003 dahi oynarım aslında ama zaten 2004 2003'ün yerini alıyor herşeyiyle. hepsinde varım, siz sadece ip yazın buraya.. ;) esasen şöyle onslaught oynasak 10 kişi.. :horace:[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Bendeee, bende oynamak istiyorumm..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelofdeath Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ya oynuyalım ama 2k4 fln kasıo bazen en iyisi UT kurun ip leri söleyin bay asağlam olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Sam, 25 Eylül 2004 15:58 tarihinde demiş ki: eser-i antika anılarımızı cafe yapıp açmışsınız adeta.. :-p ut de oynarım 2004 de, 2003 dahi oynarım aslında ama zaten 2004 2003'ün yerini alıyor herşeyiyle. hepsinde varım, siz sadece ip yazın buraya.. ;) esasen şöyle onslaught oynasak 10 kişi.. :horace: vermeyin sam'e ip maypi hekler sizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 beyler sam e bi konu pm attım olumlu cevap versin heme açıyorum serverı[signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Abi nası kaçırdım ben burayı benide haberdar ederseniz.[signature][hline]Bana cevap vermeden okumanız benim için onurdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 eh ben levie mesaj atmadan biraz önce baktım buraya, bişi göremeyince crusader kings'e daldım gittim.. :) siz vakit yazın ama önceden, dakika başı kontrol edemiyoruz forumu.. :-p[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 beyler 5 maçta 78 frag, 3 deathım var. kimseyi tanımam:) *!herkesi gazlar*[signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: kiddo, 25 Eylül 2004 21:22 tarihinde demiş ki: Abi nası kaçırdım ben burayı benide haberdar ederseniz. 2 sene olmuş kacıralı fazla değil :D olm ben yetmiommu paso veriom instant gib de eline yeter yaf :)[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: LevieMaxilack, 26 Eylül 2004 01:12 tarihinde demiş ki: beyler 5 maçta 78 frag, 3 deathım var. kimseyi tanımam:) *!herkesi gazlar* heh ben iyice paslandım ama eskiden olsa bir-iki numara gösterirdim.. 8-) tek maçta 61/6 var ut2003 snn sunucusunda, gavur geldi bir tane "aha überdood'un teki var lol" demişti.. :horace:[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: 2 sene olmuş kacıralı fazla değil :D olm ben yetmiommu paso veriom instant gib de eline yeter yaf :) olsun bende potansiyel var sende varmı eheheh :p[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst [Bu mesaj kiddo tarafından 26 Eylül 2004 03:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 beyler canlanın biraz haftaya cumartesi gecesi oynuyomuyuz?[signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 valla ben şu anda da oynarım siz yeter ki ip verin.. ;)[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 sem abi kapışıozmu gene? :D instant gib ama bu sefer :) pis öperim :)[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar