odiflame Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 doğu perincek yazdınızmı apo perinçek resmi ulusal dediniz mi nazi veya hitler resmi belediye dediniz mi melih gökçek resmi gördüğümüz forumdur burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 hamsilipilav said: biliyorum çevirisinin olmadığını ama türkiye'de kullanılan çevirisi o. degil, labour party'nin türkçe karşılıgı emek partisi. move along. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 hamsilipilav said: kemalist adam milliyetçi değildir vatanseverdir çünkü atatürk milliyetçiliği etnik milliyetçiliği değil vatandaşlık bağını temel alan bir millet anlayışına sahiptir. diyor ilkokul 3 ders kitapları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 demian said: hamsilipilav said: biliyorum çevirisinin olmadığını ama türkiye'de kullanılan çevirisi o. degil, labour party'nin türkçe karşılıgı emek partisi. move along. OF. cahillere laf anlatmakta zor iş. he tamam koçum bi sen biliyorsun ingilizce biz salağız çünkü hadi bilmeyi geçtim sözlüğe de bakamıyoruz he. türkiye'de ingilteredeki labour party için her zaman için kullanılan çeviri işçi partisi olmuştur git istediğin gazete tv sokakta ki herhangi bir insana sor, bak. yanlış çeviri olması kullanılan çeviri olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 cetintas said: üstteki alıntı bir system abusedur. çetintaş baksın bir zahmet diye... işbu mesajım açık mektuptur. sevgili çetintaş kardeşim, açtığın başlıkları, açılmış başlıklara attığın mesajları arada okuyorum. tartışmanın (tartışmadan ziyade üç mesaj sonra şahsına yönelik yorumlar içeren mesajlar başlıyor zaten) başında yakalayabilmişsem başlığı okuyorum yok çok sonradan görmüşsem başlığı arada kate upton gifi atan olmuş mu diye scroll down yaparak sayfalar arasında ilerliyorum. bunlara göz atmam sonucu bir şeyin farkında olmadığını farkettim. çetin taş burası oyun forumu. sen bakma 11 ana başlık olduğuna. oyunla ilgili olmayan diğer kısımlar öyle arada geyik çevirilen, seksi gifler paylaşılan, frappe tutorialı verilen yerler falan. ha ciddi bişi sorsan cevap alamaz mısın? alırsın tabi. eğitim kısımında gayet yararlı topicler var. sorarsan eğer anlatır kullanıcılar başlarına gelenleri. yaş ortalaması yüksek, kampüs görmüş adam çok forumda. bir keresinde patinin biri bir matematik probleminin resmini koyup sormuştu millet çözmeye uğraşmıştı falan. ne bileyim böyle ufo mufo ilgini çekiyorsa hayvan uzun bir başlık var ufoların tartışıldığı. bir ara hortlamıştı o başlık falan. futbol bölümüne google'dan gelip beş mesaj atıp gidenler olabilir bazen falan... yani burası politik mevzuları gündeme getirecek, türkiye'nin dününde gerçekleşmiş olayların bugüne yansımalarının tartışılabileceği bir yer değil. çok yanlış yerdeki insanların fikir dünyalarına hitap etmeye uğraşıyorsun. sana sempati beslediğimi de sanma. aksine empati besliyorum. aslen adanalıyım ama doğma büyüme Mersin'liyim. çetin taş çok bizim burada. canına yazık. yüreğini tüketme. haşa sana http://battlestargalactica.edogo.com/wp-content/uploads/2009/01/battlestar.jpg demeye de uğraşmıyorum gizliden gizliye. forumu başka türlü kullanırsan çok daha mutlu bir insan haline gelirsin diyorum. arada bir dilimiz sürçerse affola. tutmasını biliriz de kemigi yok bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 hamsilipilav said: kemalist adam milliyetçi değildir vatanseverdir çünkü atatürk milliyetçiliği etnik milliyetçiliği değil vatandaşlık bağını temel alan bir millet anlayışına sahiptir. ki zamanının alman nasyonel sosyalist partisinin yaptıklarından dolayı başka bir ülkede aynı isimle bir parti kurulsa onun da aynı şeyleri yapacağını düşünmek komik. o zaman İP ile Labour Party mesela tamamen aynı şeyler sadece biri türkiyede biri UK'de yada dünyadaki her komünist parti aynı şeyleri düşünüyor dimi? geçin bunları dayılar isimlere kelimelere çok takılmayın. ''vatandaşlık bağı'' gibi bir sebebe neden sürekli etnik kültür , vurgu , tarih ülke kurulduğundan her türlü devlet aygıtı , eğitim sistemi ve medyada yapılır.Madem tek ihtiyacımız toplumu bir arada tutucak bir bağ neden bu sürekli ulus kimliğine sığdırılarak yapılır ? Bugün ermeniside,kürdüde,rumuda,lazıda,çerkezide okula gittiğinde ne mutlu türküm diyene şeklinde and içmek zorunda kalıyorsa kimse bana bunun sadece vatandaşlık bağı kurmak için oluşturulmuş bir ideoloji olduğunu hiçbir ırksal vurgusu yapılmadığını anlatamaz.Hayır tek derdimiz bu masum vatandaşlık bağıysa çok daha kollektif herkesi kapsıyan tutkallar bulunabilir toplum yaratmak için.Mesela sosyalist bir devlet kurulabilirdi yine aynı vatandaşlık bağına sahip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 hamsilipilav said: OF. cahillere laf anlatmakta zor iş. he tamam koçum bi sen biliyorsun ingilizce biz salağız çünkü hadi bilmeyi geçtim sözlüğe de bakamıyoruz he. türkiye'de ingilteredeki labour party için her zaman için kullanılan çeviri işçi partisi olmuştur git istediğin gazete tv sokakta ki herhangi bir insana sor, bak. yanlış çeviri olması kullanılan çeviri olduğu gerçeğini değiştirmiyor. işçi partisinin ingiliz karşılıgı için buradan güzel kardeşim; http://www.swp.org.uk/ sokaktaki amcalara sora sora bu kadar tabi, seni de anlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 oo swp benim kardeş parti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 ahah abi ya cidden algın kıt ya da bilerek anlamamaya çalışıyorsun. türk medyasında kullanılan isminden bahsediyorum adam gidip yarım saat bakınıp boş laflarla geliyor bana he tamam he bi sen akıllısın hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Her Perinçek topiğinde aynı şeyleri yazma sebebim Doğu Perinçek'e duyduğum şahsi nefretimdendir. Yüzlerindeki o gülen ifadeyle Perinçek'e aşkını ilan edercesine verilen o çiçek... Üstüne bir de o görüntüdeki mahlukatın kim olduğuna önem verilmeden körlemesine savunmak... Bilimselmiş. :D Töbe ya... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Artariel said: hamsilipilav said: cetintas said: Hepimiz Hrantız'cılar, abi foruma geldiğinden beri takdir ediyorum yazdıklarını katılıyorum neredeyse hepsine ve aşağı yukarı aynı görüşlere sahibiz ama burada kaybettin beni. cidden bu olmadı çetin abi. nerde insan haklarını savunan hümanist, kemalist düşünceler ? mesajların devamını takip ettin mi bilmiyorum ama yanlış anlaşılmak istemem, kastettiğim çifte standartçılar yoksa hrant öldürüldüğünde de lanetledim yapanları da, yapan zihniyeti de, şimdi de lanetliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 tamam abi gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 ulan allah bu solcuların belasını versin dicem de vermiş zaten beş tanesi bi odaya kapansa yarım saate kavga çıkıyor, arkada sağ görünümlü tokatçılar da malı götürüyor. william wallace yancısı iskoç soyluları gibisiniz, "hak hukuk iyi ama eeöö doğu perinçek totoydu SDFSDFsdfsdfsdfasdasdasd hihihi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Viktor ne cahil adam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 vaperon said: Her Perinçek topiğinde aynı şeyleri yazma sebebim Doğu Perinçek'e duyduğum şahsi nefretimdendir. Yüzlerindeki o gülen ifadeyle Perinçek'e aşkını ilan edercesine verilen o çiçek... Üstüne bir de o görüntüdeki mahlukatın kim olduğuna önem verilmeden körlemesine savunmak... Bilimselmiş. :D Töbe ya... :D ama bilimsel! http://dl.dropbox.com/u/18366514/7c_450xNULL.jpg aha ispatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 şu fatoşopu yapan bobiler mi burası mı? burası ise birisi altına güzel bişiler yazıp bilimsel sosyalizm diye koysun sözlüğe de meşhur olsun be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 bilimsel sosyalizm olayı yaygın bi geyik mi ki? hatırladığım kadarıyla birisi öyle bişeyler demişti, bu resim de onunla testis geçilirken koyulmuştu. öyle genele hitap edebilecek bi espri gibi gelmiyo bana. ama yayılsın tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 ShadowFury said: bilimsel sosyalizm olayı yaygın bi geyik mi ki? hatırladığım kadarıyla birisi öyle bişeyler demişti, bu resim de onunla testis geçilirken koyulmuştu. öyle genele hitap edebilecek bi espri gibi gelmiyo bana. ama yayılsın tabi. bilimsel sosyalizm Engels tarafından ütopik sosyalizme karşıt olarak kullanılan terim, Marksizmi belirtmek için kullanılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 dasaaa said: şu fatoşopu yapan bobiler mi burası mı? burası ise birisi altına güzel bişiler yazıp bilimsel sosyalizm diye koysun sözlüğe de meşhur olsun be Çok ayıp. :( Emek verdim ona ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 abi meşhur olsun istiyorum star olsun istiyorum hakkettiği yere ulaşsın, herkes ama herkes onu görsün istiyorum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 başarılı buluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 her preincek dendiginde bi resim pasteliyo musunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Hayır her "preincek" diyene bi resim pasteliyoruz! http://dl.dropbox.com/u/18366514/7c_450xNULL.jpg Daha çok "preincek" deyin, şansınızı arttırın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar