Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 lan güzelim grup sırf homofobiksiniz diye harcanır mı ? 20. yüzyılın en kaliteli eserlerini verip göçtü mistır freddie. çevremde çok var bu tiplerden. yok naylon çorap giymiş, sırf bunlar yüzünden naylon çorap fantezisi yapamıyom habire aklıma bu adamlar geliyo, yok adamlar bütün gün birbirlerine kayıyolar (lan freddie hariç hepsi evli barklı adam töbe töbe)
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 homofobik aptalın kafası basmaz zaten queen mueen
Red Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 beyler homoya olan merhamet ve sevginizi sevmedim
liseli Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 abi beyin yoksunumusunuz anlamadım bi türlü hala bişeyleri dayatma,birşeyleri üstün gösterme cabanız niye? Bana hitap etmiyor yaptığı eserler Leş amCh bana göre, Sana göre eser.Nası sen homo seviyorsan Bizde homoları sevmiyoruz insanlara düşünce özgürlüğü tam olarak budur işte.Sen travesti öpersin ben öpmem. Soad'ı müziği için dinliyorum,Düşünceleri beni ilgilendirmez gibi bişey bu amk. Ozaman katillerin kişiliklerini seviyorum yaptıkları beni ilgilendirmez.Çocuk tecavüzcülerini seviyorum yaptığı şeyler beni ilgilendirmez. Yok böyle bi dünya yea. Bi duruşunuz olsun ya Jole gibi şekilden şekile girmeyin
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 hakkatten nickinin hakkını veriyosun liseli...
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 iyide adam ben homoları çok seviyorum oyuzden queen dinliyorum dememişki. adam homo diye muziğini dinlemiyorlar demiş. cocuk tecavüzcüleriyle alaka kurmanı ise ilkel beyinciğine veriyorum.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 oha gözlerimin önünde atmosferi yardı adam
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 liseli said: abi beyin yoksunumusunuz anlamadım bi türlü hala bişeyleri dayatma,birşeyleri üstün gösterme cabanız niye? Bana hitap etmiyor yaptığı eserler Leş amCh bana göre, Sana göre eser.Nası sen homo seviyorsan Bizde homoları sevmiyoruz insanlara düşünce özgürlüğü tam olarak budur işte.Sen travesti öpersin ben öpmem. Soad'ı müziği için dinliyorum,Düşünceleri beni ilgilendirmez gibi bişey bu amk. Ozaman katillerin kişiliklerini seviyorum yaptıkları beni ilgilendirmez.Çocuk tecavüzcülerini seviyorum yaptığı şeyler beni ilgilendirmez. Yok böyle bi dünya yea. Bi duruşunuz olsun ya Jole gibi şekilden şekile girmeyin bu en saçma postlardan biri sanırım. ülkücülerin bi ara ahmet kaya hayranı olup hakkında çıkan haberlerden sonra "öf şarkıları acayip kötü, terörösleri övüyo" demek gibi bir şey. bunun homo sevmeyle ne ilgisi var ? müziğine güzel veya kötü demene bir şey demiyorum da sırf homo olduğu için "beeh ne boktan grup" demek dünyanın en saçma argümanı
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 adam son postunda eyw dedi yörüngeye gitti vays
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 liseli said: Ozaman katillerin kişiliklerini seviyorum yaptıkları beni ilgilendirmez.Çocuk tecavüzcülerini seviyorum yaptığı şeyler beni ilgilendirmez. Yok böyle bi dünya yea. mantığa gel.
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 yörünge dışı çok isabetli olmuş çünkü biraz geç gelseydi beni de yanında götürecekti
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 liseliye spread your wings and fly away dedik. queen ftw
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Adam queen sevmiyo diye gitti bence. küfür kısaltması için gitmiş olması daha mantıksız çünkü.
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Olayın öncesi neye dayanıyor var mı link Edit : Ayrıca 100 yılın en iyi 10 konserindedir şu konser. http://www.youtube.com/watch?v=T36Ez1pq3E8
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 queen zaten tam bir konser grubu. hiç öyle kaset maset klip mlip lazım değil. adamlar her halükarda stüdyo kaydından daha iyi söylüyor ve çalıyor konserde. daha doğrusu çalıyordu
omigod Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 tartışmaya girmeye gerek kalmamış. isabetli olmuş.
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=HgzGwKwLmgM Abi adamlar iyi
Öne çıkan mesajlar