Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 e güzel arkadaşım, kaşığı büken de küçücük çocuktu bu bir, ikincisi öyle kodu kendiliğinden çözebilen sadece the One olabildiğinden ve the one da bir tane lduğundan ve o da neo olduğundan morpheus'un seni bulup kırmızı hapı vermesini bekleyeceksin.. - Koda Vakıf Olma El Kitabı - Sorular ve Cevaplar, s.184[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 sam bunları kitabında yazmıştı evet hatırladım şimdi[hline]Oski The XXL Hero Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SolidSnake_ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 yok alınmadım ciddi diyorum yani kafam allak bullak oldu ne yapcagımı sasırdım felsefenin amacı ne ? nerden nereye geldim ya matriixi sordum felsefeyi bilmiyomusum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 ya bak orda qui vermiş linkin gir oku lol olmadı aç bi sözlük bak kesin bi anlam için yorma bizi burda. biz tartışmaların adamıyız[hline]Oski The XXL Hero Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SolidSnake_ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 yok abi bu konu beni aşıyor başka thread açiyim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 aç bakalım oraya da gelicem :-P[hline]Oski The XXL Hero Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SolidSnake_ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 aragorn sewdim seni yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 ben öbür thredini sevmedim yannız ne yalan söliim bayık, onlarcası var öyle bu güzeldi[hline]Oski The XXL Hero Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SolidSnake_ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 oke o zmn güzel bişi açarım bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SolidSnake_ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 ya bu cin olayıda aklıma çok takılıyor ama sormaya korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 ya kasma kendini thread açıcam diye. sormak istediin bişi varsa sor. saçma sapan bugün naptınız gibi topicler dolu zaten. mesela bu iyiydi ama hepsi olmaz böyle. kasma kendini. böyle gidersen sonun garbage[hline]Oski The XXL Hero Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SolidSnake_ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 yok kasmıyorum ya işim yok canım sıkılıyo ondan konu aradım şu an aklıma takılan başka bişiy yok sagolun.Ha 1 tane oldu. 1)Garbage ne demek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SolidSnake_ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 2)Sen SNN deki paladin aragorn musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 www.paticik.com/forum a tıkla en alta in orda görücen ne olduunu. ayrı bi zone işte. gereksiz şeylerin yollandığı[hline]Oski The XXL Hero Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 deilim aragorn falan deilim ben oski yim. yazmışım oraya hatta kocaman bak. nicki aragorn yapmıştım çünkü buraya kayıt olduum gün LOTR yi bitirmiştim aragorn dan çok etkilenmiştim falan. o gazla 2 yıllık oskiyi unutmuştum. sonradan pişman oldum tabe ama[hline]Oski The XXL Hero Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Kitabı okuduktan ertesi günü gazetelerde: FLASH FLASH FLASH.... Satanist çocuk kendini matrixin filmine ve FRP ye kaptırdı kaşığı bükmeye çalıştı ! sonuç yine aynı, intaar... Şu an çocuun icq kayıtları okunuyor bu durumda anlaşılıyorki çocuk önceki günü filme gitmiş ve FRP oynuomuş. Bi arkadaşı satanist bir felsefe kitabını önermiş oda okuduktan sonra çıldırmış !! Türkiyede bu kitabın yasaklanması düşünülüyor[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana:rock: BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 el kadar bebelere izletiyorlar böyle filimleri sonra al başına belayı[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 olan yine frp oluyor 10,15 yaş arası ufaklıklar işin içine girince çıkamıyor sonunda fıttırıyor fukaralar.Böylece böyle zevkli ve güzel bir oyunun imaj çizilip gidiyor.[hline]I'm a lost soul in frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar