Luriel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 adam okuyan falan adam oturup tüm gün bu işle ugraşmıyor madem bu akdar oyuna giremezsen ölecek durumdasın gidip normal açtırsaydın. gelince halledecği kesin bu durumu. sen gelip buraya adama dolandırıc yazıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 siz anca birbirinizi desteklersiniz biz magdur duruma dustugumuzde ise sorun bizde olur tamam kardesim seninle ilgili degil durum niye maydanoz oluyorsun sahis gelir sorunu cozer sorun kalmaz? Sorunu cozmedigi surece dolandiricidir gozumde.. Ve neyi nasıl alacagımı sana soracak degilim ister gold ile alır istersem kredi karti ile alırım bu seni hiçmi hiç ilgilendirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Arkadaşım ben pyroyu tanımam etmem sadece adamla ticaretim oldu arkadaşlarıma önerdim onlarda aldı totalde 300' k dan fazla para verdik adama hiçbirimzi madur olmadık. Ayrıcaadam sanki senin 20k goldunu alıp karayiplere kaçacak gelince halleder işte allah allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 adam sorunu çözerse sen de iftiracı olucaksın o halde? pyro gelene kadar msg atmayın, olay tatlıya bağlanırsa mesajları temizlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 adam stajda sana cevap verememesi normal akşam halleder gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 20k gold için drammı yapılır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Sıkıntı olmuştur başlığı görünce halleder Pyro. Biraz sabredeydin de laf atmadan önce direk Pyro'ya ulaşsaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonicwave Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Ben de aynı işi yapıyorum özellikle de farklı bir site üzerinden. Oğuz benim hem bu işteki rakibim hem de şahsen tanıdığım bir insan. Bu tarz bir yaklaşım son derece yanlış. Kendisi bütün gün bu işle uğraşamıyor, uğraşamadığı gibi de okulu var. Biraz sabır göstermeniz en güzelidir. Dolandırdı dediğiniz insan bu zamana kadar gerek bu forumda gerekse başka forumda gayet güzel satışlarda bulundu. Biraz zaman verirseniz herşeyi düzeltecektir. 20k gold için "Türkiye'de bu işi yaparak kimse kimseyi dolandırmaz." Dolandırılacak bir meblağ değil çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 ben goldu vermeden adam bana key vermişti zamanında. varsa bir şikayetin önce adama ulaşmaya çalışırsın, foruma dolandırıcı yazmak çok yanlış, daha 2-3 gün önce bir arkadaşıma da önerdim o da sorunsuz halletti işini. varsa bir sorun çözülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Sorun cozulmustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Sorun çözülmüştür Yanlış bir anlaşılma olduğu için bir sorun meydana gelmiştir ama pyro nickli arkadaş sorunu online olur olmaz çözmüştür anlık fevri davranışımdan dolayı kusura bakmayın teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 madem hallettiniz satışa devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 pyro iyidir ya kaç aydır alıyorum bende sıkıntı olmadı hatta birazdan yine alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 12 ay wow oyun süresi D3 MOP beta daveti Tyrael mount Rocket mount Hepsi sadece 75 TL. (Sınırlı sayıda) Ödeme işlemini işbankası hesabıma havale/eft olarak kabul ediyorum. Ulaşım için; msn: [email protected] skype: oguzhan.demirel cep: 555 564 32 25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 steam accountunu cod'un son oyunu fln var, satabilirsem 75-80'e direk alıcam abi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 bu son teklif iyiymiş harbiden la collector alıcak olmasam bunu alırdım neyse payro iyidir ya bende aldım game time falan çok kral tavsiye ederim +rep terazilere tıklayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Pyro said: 12 ay wow oyun süresi D3 MOP beta daveti Tyrael mount Rocket mount Hepsi sadece 75 TL. (Sınırlı sayıda) Ödeme işlemini işbankası hesabıma havale/eft olarak kabul ediyorum. Ulaşım için; msn: [email protected] skype: oguzhan.demirel cep: 555 564 32 25 Kredi kartı ile ödemek yapmak isteyenler için paypal da mevcuttur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Moneybookers ile yapmak isteyenler için mevcut mu peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Pyro said: 12 ay wow oyun süresi D3 MOP beta daveti Tyrael mount Rocket mount Hepsi sadece 75 TL. (Sınırlı sayıda) Ödeme işlemini işbankası hesabıma havale/eft olarak kabul ediyorum. Ulaşım için; msn: [email protected] skype: oguzhan.demirel cep: 555 564 32 25 Bu yaptıgınız olayın gold versiyonu varmı acaba . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 en son kampanyadan baya bi kisi faydalandık iyi hizmet guzel insan. skypetan falan gelip sorun falan olmasın diye herseyle ilgileniyo. tavsiye edilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Pyro said: Pyro said: 12 ay wow oyun süresi D3 MOP beta daveti Tyrael mount Rocket mount Hepsi sadece 75 TL. (Sınırlı sayıda) Ödeme işlemini işbankası hesabıma havale/eft olarak kabul ediyorum. Ulaşım için; msn: [email protected] skype: oguzhan.demirel cep: 555 564 32 25 Kredi kartı ile ödemek yapmak isteyenler için paypal da mevcuttur. Up. Blizzard çoğunuzun bildiği gibi ülke değiştirmeyi kapattı battle.net te. Çoğu arkadaş kayıtlı ülke yüzünden raf invite'ı atamıyor şu an. Bu durumu karşılıklı güven ile çözebilmekteyim. Gold ile alımlarda ufak bir mebla karşılığı, tl ile alımlarda ise hiçbirşey almamak kaydıyla ülkenizi değiştirebiliyorum. Ama malesef 2 dakikalığına sizin id ve şifrenize ihtiyacım oluyor. Referans isterseniz tüm topice bakabilirsiniz, gerçi çoğunuz zaten az çok tanıyordur burada beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 e nasıl yapıldığını müşteriye söyleyin kendisi yapsın, kimsenin aklına kötü birşey gelmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 muhtemelen yurtdışındaki bir tanıdığa yaptırılıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azzael Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Pyro'dan biraz önce alış veriş yaptım 3 aylık.. Sorunsuz bi şekilde halloldu.. eğer alışveriş yapmayı düşünüyorsanız aklınızda bi soru işareti olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar