Pyro Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 2 farklı accountumdaki karakterlerden 9.5k çıkartabilirim.Ama 1 tanesi frozen şu an.Onu nasıl yapıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Pyro said: Up. hala var mı elinde acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Up. Gold ile satış yanında TL ile de satışa başlamış bulunmaktayım. 1 ay= 20 tl 3 ay= 50 tl İş bankası ve ziraat hesabı üzerinden gerçekleşecek transfer işlemi. Yine RAF yöntemi ile tabi ki. Türkiye'de RAF olmuyor diye bilen arkadaşlara; battle.net hesabınızın kayıtlı olduğu ülkeyi 5 dakikalığına işlem bitene kadar United Kingdom yapıp, işlem sonrası tekrar TR ye çevirebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 lan şunu iki gün önce yazsana fdsf gitti paracıklarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 pyro bi dahaki aya bende alıcam senden ama şeyi merak ediyorum raf'ın bir sınırlaması var mı mesela bir account 10 ay raf ile oynayabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Yok, bugünlerde herkes aynı şeyi soruyor. Biraz önce de bir arkadaş raf ile sadece 2 ay alabiliyormuşuz doğru mu diye sordu =) Bir sınırlaması yok merak etmeyin. En son bildiğim 25+ aya kadar en azından =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Pyro said: Up. Gold ile satış yanında TL ile de satışa başlamış bulunmaktayım. 1 ay= 20 tl 3 ay= 50 tl İş bankası ve ziraat hesabı üzerinden gerçekleşecek transfer işlemi. Yine RAF yöntemi ile tabi ki. Türkiye'de RAF olmuyor diye bilen arkadaşlara; battle.net hesabınızın kayıtlı olduğu ülkeyi 5 dakikalığına işlem bitene kadar United Kingdom yapıp, işlem sonrası tekrar TR ye çevirebiliyorsunuz. 1 ay= 20 TL 2 ay= 30 TL 3 ay= 45 TL Roket= 15 TL 6 ay ve üzeri alımlarda roket hediye ediyorum. (Bu kampanya sadece TL ile alışlarda geçerlidir.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 ayrı ayrı 2 tane 3 aylık alsak bi roket hediye ediyor musun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 zamanında 12k ya mı ne almıştım. ama güzel kampanya kaçırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 ben 9.5k karşılığı 30 günlük oyun süresi aldım. Gayet hızlı bir alışveriş oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 nakit karşılığı almak isteyen varsa benim elimde bi 60 günlük pre-paid kart var. nakit isteyen varsa alabilir benden. piyasanın 5 lira falan altına veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 EricCantona said: ayrı ayrı 2 tane 3 aylık alsak bi roket hediye ediyor musun :D TL ile alışta evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 pyro bana neden dönmedin yahu :' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Ne zaman msj attın ki? Gözden kaçırmış olabilirim, kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 pyro öm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 2 gündür cevap atamadım, mesaj kutun dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 pardon farkında değildim boşalttım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Bugün 2 aylık aldım Pyro sağolsun çok yardımcı oldu bana. Yeni goblin warriorun kabadayi ile ben Pyroya teşekkür ediyoruz asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 daha önce hiç game card vs almamıştım ilk kez dün akşam bende bir aylık oyun süresi aldım gönül rahatlığıyla alış-veriş yapabilirsiniz.benim gibi hiç bilmeseniz bile (çok zor değilmiş gerçi:) ) pyro oldukça yardım ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Pyro büyük dertten kurtardı valla. 3 aylık aldım bide üzerine roket'i çaktım. Uçuyorum havalarda :) Cidden rahatlıkmış bu olay. Rahatlıkla güvenerek alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Pyro said: Slint said: Frozen hesapta oluyor mu bu raf olayı? Oluyor. Only active, non-trial World of Warcraft licenses in good standing can use Recruit a Friend. diyor mesela benım accountta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar