Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Selamlar Başlıktada gördüğünüz üzere 30 gün oyun süresi sadece 9.5k gold. Hangi realmde olduğunuz farketmemektedir. Olayı sadece recruit a friend yöntemi ile yapmaktayım, dolayısı ile dolandırılma durumunuz olmamaktadır. Ayrıca rocket satışı da yapmaktayım ama rocket alabilmeniz için aynı anda minimum 1 ay oyun süresi almanız gerekmektedir. Rocket fiyatı da 9.5k golddur. 6 ay ve üzeri alımlarda indirim yapılmaktadır. Bana ulaşmak için bu başlığa yazabilir, özel mesaj atabilir veya direk oyun içinden ulaşabilirsiniz. Dunemaul-H da Januz'a whisper atabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 ülke sorun olmuyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 çinliden farkı kalmamış bu oğuzun yanlız şöyle bişey var çinliler kız taklidi yapıp brother falan diyorlar msnden ekleyip, sen ne yapıyorsun ? niye seni seçelim ouz bey ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 kelini oksatiyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 ya ondan bizde de var kendimi ellerim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 ahmedinejad said: ülke sorun olmuyor mu 5 dakikalığına ülkeyi değiştirip işlem sonrasında tekrar tr yapabiliyorsun, sorun olmuyor. Salih ve Şükrü, bana güvenemeyecekseniz kime güveneceksiniz? Kelin kelden başka dostu mu olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Biz goldları bayıldık iki kişi, problemsiz halloldu 9.5k gold da bayağı iyi bir fiyat 30gün game time için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 kafam karıstı bnm şimdi bnm oynadığm acc ye nasıl 30 gün oyun süresi ekliceksin recruit a friend le merak ediorum 9.5k gold bişi deil de olay nasıl oluor onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Recruit a Friend için invite atıyorsun adama, o da anladığım kadarıyla elindeki vanilla cd-key'ini aktive ediyor böylece sen de RaF'ın 1 aylık gametime'ını kazanmış oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 way be acıklama için saol :) demekki arkadaş vanilla key stocklamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 8k ya alıp 9.5 a mı satıon la iyiymiş o 8klık adamı versene bana sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Frozen hesapta oluyor mu bu raf olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Slint said: Frozen hesapta oluyor mu bu raf olayı? olmuyor.sadece active accountlarda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Slint said: Frozen hesapta oluyor mu bu raf olayı? Oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 aldım ben. bu fiyata çok uygun vala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 goldda bi kıyak yaparsan bende istiyorum ouz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Ben de biraz önce aldım. 9.5k gayet iyi fiyat, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Biraz önce kendisiyle alışveriş yaptım. Kendi acc me 30 days + roket arkadaşa da (Ses) 30 days aldım gayet sorunsuz ve hızlı oldu tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caponcu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Az evvel ben de kendisinden 30days game time ve roket mount aldım hızlı ve sorunsuz şekilde tavsiye ederim. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Kampanyamız devam etmekte beyler bayanlar. Tek bir değişiklik var, 1 aylık gametime+roket= 20k olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 game time hala 9.5k mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Yep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar