Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

playoff sistemi geliyor

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

FB ve BJK şike yaptıkları ispatlansaydı bile bu kadar acınacak duruma düşmezlerdi.Ancak şu anda resmen tezgah yoluyla da şampiyonluk olsun razıyız moduna girip 1 senelik başarı için kendi gururlarını ayaklar altına almıştır.Sanki 1 sene şampiyon olmayınca büyüklüklerinden birşey eksilecek.İnsanlar da salak ya bir anda dünyanın hiçbir gelişmiş futbol ülkesinde olmayan bu sistemin bizim futbol yararımıza geldiğini düşünüyor.Tezgah veya deyim yerindeyse legal şike olduğunun kimse farkında değil.
Sosyal ağlarda paylaş

GS olan biteni söylediğinde sanki Türkiye'yi UEFA'ya şikayet ediyor diye milleti galeyana getiren bir adam başında TFF'nin.Bütün herşey unutuldu GS'nin kupalarını alırım diye tehditler savuruyor.Madem bu kadar meraklısın neden belli bir şüphe kazanmış takımlara aynı atarı yapmıyosun da süt dökmüş kedi gibi kuyruğunu bacaklarına kısıp duruyorsun.Bir de yalakalık olsun diye Play off sistemi getiriyorsun.Hemde hiçbir hukuki dayanağı olmadan.Madem bu kadar sağlam bir proje neden ligler ertelenmeden önce adı bile geçmedi.Ligler zamanında başlasaydı eskisi gibi devam edecekti ve şu an ligin 3 haftası bitmiş olacaktı.Bazı takımların eksi puanla başlaması ihtimali kabarınca mı Play Off aklına geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ligtv iptal ettirdim. 3 gündür arıyorlar, yok yeni paket, yok erotik kanal verelim bilmem ne.

Böyle saçma bir lig izlenmez

said:

Kısmet Erkiner'den Açıklamalar

Spor Hukuk Enstitüsü Başkanı ve Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) üyesi Kısmet Erkiner, Süper Lig’de bu sezon play-off sisteminin uygulanamayacağını açıkladı.

Tartışılan play-off sisteminin 2011-2012 sezonunda uygulanabilmesinin imkansız olduğunu vurgulayan Erkiner, "Türkiye Futbol Federasyonu, yeni sezon için açıklamalarını daha önce yaptı. Lig, 5 Ağustos tarihinde resmi olarak başladı. Ligin sadece ertelendiği söylendi. Yani resmi olarak şu anda sezon başladı. Başlayan bir sezonda herhangi bir kural değişikliği yapılamaz. Bu nedenle de 2011-2012 sezonu play-off sistemi ile oynanamaz" dedi. Play-off sistemi gibi köklü değişikliklerin ligler başlamadan önce açıklanması ve gerekli hazırlıkların yapılması gerektiğini ifade eden Kısmet Erkiner, 2011-2012 sezonunun da aynı mevcut statüde oynanabileceğini kaydetti.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

aradım digiturku komple iptal ettirdim oh mis. ayda 79 lira da cebe kalacak.

dreambox falan mı alsak şimdi, hiç bir yerde adam gibi bilgi yok direk uyducuya gitsem bu konuda kazıklanma ihtimali var mıdır acaba

ben kullanmaya başlıyorum dreambox, 2 arkadaşımda kullanıyor geçen sene full izlediler. 1 senelık uyelıkle beraber 200 250 arası bir seye geliyor.

hd alırsan 350 400 civarı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...