sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Hani ne kadar Fenerli olsam da şu TFF'nin yaptığı iş değil - Yabancı sınırlaması kalkar - 5 Maç ceza alan takımın cezası kalkar - Playoff sistemi ile bir şeyler örtülür tamamen rezalet esasında asıl rezalet ise bunu yaptıran yayıncı kuruluş ve destekleyen kulüpler açıkcası futbol kalitemiz şu an yerlerde geziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 kimde var bu kadar şey, ııı. sonuç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 buraya da yazayım da bari CthuLhu said: Playoff'ta 34 haftanın lideri şampiyonlar ligine ön elemeli gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 ya şu playoff olayının tam olarak açıklandığı bi yazı falan bişi var mı? kaçıncı olan nereye gidio? kim kimle oynuo falan gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 ben bişiyi anlamadım ; 34 hafta sonunda X takım 1. oldu, ön elemeli şamp ligi hakkı kazandı , playoff sonucunda 4. oldu diyelim bütün maçları kaybetti. playoff 1. şampiyonligine gidicek doğrudan, 2. bu durumda babayı alcak çünkü 34 hafta sonunda 1. olan takım gidicek ön elemeli. Bu durumda 2. nereye gidicek ? ayrıca playoffta 4. olan 5-6-7-8'le uefa kupası için playoff oynicak deniyo, bu durumda 4. olan X , uefa playoffunu kazanırsa, hem uefa hem şampligine mi gitcek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 neresinden tutarsan tut rezalet bir sistem.Ve hala bunu denemek isteyen salaklar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 @DamienThorne Abi şunu azcık düşünüp nasıl bulamıyosun yani. Şu anda hem kupayı alıp, hem şampiyon olan ikisine birden mi gidiyo? En yüksek nereyi kazanırsan oraya gidiyosun işte :) @souldarkorn bende sırf lig tv karı artsın diye getirilmesini hiç hoş bulmadım da, playoffa niye bu kadar karşısınız onu anlamıyorum. Lig bitiminde takımının ekstradan 6 adet derbi/kaliteli maçını izliyceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 e kimse 2. olmak istemicek ozmn playoffta. hiçbi olayı yok 2. olmanın. adam 3. olsa uefa'ya gidicek 1. olsa şampiyonlar ligine gidicek ama 2. olsa hiçbiyere gidemicek. ole şey mi olur ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 3. olsa uefaya gidecdeğini kim söyledi? ben sistemin ayrıntılarını görmedim hiçbi yerde şu olan buraya diye. bir tek bugün fökstör çekimi öncesi bu 34 haftanın 1.si olayını söylediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 bu sistem bu sene gelmez abi. zaten lig baslayana kadar maa da istifa eder gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 mackolik sanki playoff sistemi varmıs gibi puan durumumu koymus sitesine cidden geliyor mu simdi bu sistem ben saka falan die düşünüyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 nisana kadar bekleyip şakaydı dicekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 össye döncek hersene farklı sistem sikeside oyunu da kupasıda batsın arkadas tüm sene birbirimize bosuna giriyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 oldun said: mackolik sanki playoff sistemi varmıs gibi puan durumumu koymus sitesine cidden geliyor mu simdi bu sistem ben saka falan die düşünüyordum sistemin bu sene uygulanacağı resmi olarak açıklandı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 http://www.ntvmsnbc.com/id/25247385/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Az önce öğrendim. Normal sezonu 1. bitiren takım Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Hakkı'nı cebine koyacakmış. Daha sonra ilk 4 takım çift devreli lig usulü şeklinde yani 6 hafta maç yapacaklarmış ve 1. bitiren takım Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan gidecekmiş. Eğer normal sezonu bitiren takım şampiyon olursa otomatikman ön eleme hakkını pley of ikincisine devredip direk gitme hakkı elde edecekmiş. 5.lik ve 8.lik arasındaki takımlar da aynı biçimde UEFA KUPASI'na katılmak için birbirleriyle mücadele edeceklermiş. Çok saçma geldi lan bana. Bu ne?!?! :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 ogrenilmisti onceden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Ben az önce öğrendim diye yazdım ya zaten. Ben ilk ben haber verdim diye açmadım zaten topiği, ya çok saçma değil mi abi sizce de? Bu ne biçim lig olacak ya?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 fazla maç fazla gelir. futbol bir spor değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?29,5835563 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Sağol Serhat. Hemen dikkatimi çeken şöyle bir yazı var. PZero said: çok mantıklı böyle olması gerekir . yakında avrupada çoğu ülke bu sisteme geçecek, bir çok ligde bir kaç takımın hakimiyeti var . kendi ligimize de bakarsak kaç takımın 1 sezonluk emeği son maçta ufak bi hata sonucu boşa gitti . bunun önüne geçmek için yapılması gereken bişey . bide marka değeri var tabii . Hep derler ya LSD kafası diye, aha işte bu kafa da öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 cetin bölüme yeni olduğun için kimlerin nasıl yazdığını bilmemen normal, zamanla anlarsın kimin ne olduğunu, fikirlerinin ne derece anlamlı olup olmadığını fln vs. ayrıca başlığı kitliyorum, playoff başlığından devam edersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 hatta birleştirdim devam edebilirsiniz bu şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 o değilde ligtv playoff paketi geçircek mi şimdi ayrı olarak bu sene playoffa fener-gs-bjk-trabzon kalmazsa neyim ne para kırarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 sezonluk pakete play-off'lar dahilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar