Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

playoff sistemi geliyor

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Hani ne kadar Fenerli olsam da şu TFF'nin yaptığı iş değil

- Yabancı sınırlaması kalkar
- 5 Maç ceza alan takımın cezası kalkar
- Playoff sistemi ile bir şeyler örtülür

tamamen rezalet esasında asıl rezalet ise bunu yaptıran yayıncı kuruluş ve destekleyen kulüpler açıkcası futbol kalitemiz şu an yerlerde geziyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ben bişiyi anlamadım ;

34 hafta sonunda X takım 1. oldu, ön elemeli şamp ligi hakkı kazandı , playoff sonucunda 4. oldu diyelim bütün maçları kaybetti. playoff 1. şampiyonligine gidicek doğrudan, 2. bu durumda babayı alcak çünkü 34 hafta sonunda 1. olan takım gidicek ön elemeli. Bu durumda 2. nereye gidicek ? ayrıca playoffta 4. olan 5-6-7-8'le uefa kupası için playoff oynicak deniyo, bu durumda 4. olan X , uefa playoffunu kazanırsa, hem uefa hem şampligine mi gitcek ?
Sosyal ağlarda paylaş

@DamienThorne
Abi şunu azcık düşünüp nasıl bulamıyosun yani. Şu anda hem kupayı alıp, hem şampiyon olan ikisine birden mi gidiyo? En yüksek nereyi kazanırsan oraya gidiyosun işte :)

@souldarkorn
bende sırf lig tv karı artsın diye getirilmesini hiç hoş bulmadım da, playoffa niye bu kadar karşısınız onu anlamıyorum. Lig bitiminde takımının ekstradan 6 adet derbi/kaliteli maçını izliyceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Az önce öğrendim.
Normal sezonu 1. bitiren takım Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Hakkı'nı cebine koyacakmış. Daha sonra ilk 4 takım çift devreli lig usulü şeklinde yani 6 hafta maç yapacaklarmış ve 1. bitiren takım Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan gidecekmiş. Eğer normal sezonu bitiren takım şampiyon olursa otomatikman ön eleme hakkını pley of ikincisine devredip direk gitme hakkı elde edecekmiş.
5.lik ve 8.lik arasındaki takımlar da aynı biçimde UEFA KUPASI'na katılmak için birbirleriyle mücadele edeceklermiş.

Çok saçma geldi lan bana.
Bu ne?!?!
:S
Sosyal ağlarda paylaş

Sağol Serhat.
Hemen dikkatimi çeken şöyle bir yazı var.

PZero said:

çok mantıklı böyle olması gerekir . yakında avrupada çoğu ülke bu sisteme geçecek, bir çok ligde bir kaç takımın hakimiyeti var .

kendi ligimize de bakarsak kaç takımın 1 sezonluk emeği son maçta ufak bi hata sonucu boşa gitti . bunun önüne geçmek için yapılması gereken bişey . bide marka değeri var tabii .

Hep derler ya LSD kafası diye, aha işte bu kafa da öyle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...