Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Atv'de somali'ye yardım kampanyası!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
10 milyonu geçti, benim de şu an 100TL gönderebilcek durumum vardı gönderdim,

hadi pati imkanı olan 3-5 bir şey göndersin,

6 dakika'da bir çocuk ölüyor.
Mesaj tarihi:
garip geliyo bana da. bi ay sonra unutulcak zaten. ki oralar yıllardır aynı zaten. kesin ekonomik bi boyutu var işin. ülkeden para çıkması filan lazımsa ondan gazlıyolar.
Mesaj tarihi:
kuraklık oldu bu sene onunla alakalı bi extrem durum var.
Bide millet krizdeyken sağa sola yardım yapmak " getirin paranız bizde güvenli bakın rahatız biz " demenin başka bi yolu bence
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

somalisine de suriyesine de başlıcam artık, ulan hergün 5-10 şehit veriyoz halkın bağrı yanıyor ama sultan hazretleri bırakıp oralara gitti islam alemi liderliğine soyunmaya, zebra teper inş

alaka?
Mesaj tarihi:
abi ne hale geldik biz ya, şuraya bak bu paralar somaliye ulaşırmı diye düşünüyoruz.

ulaşır arkadaşlar o kadar değil o kadar da bitik değil bu ülke, tamam bencil bir ülkeyiz ama bu kadar aşağılık değiliz ya.
Mesaj tarihi:
tinu said:

abi ne hale geldik biz ya, şuraya bak bu paralar somaliye ulaşırmı diye düşünüyoruz.

ulaşır arkadaşlar o kadar değil o kadar da bitik değil bu ülke, tamam bencil bir ülkeyiz ama bu kadar aşağılık değiliz ya.

sen öyle san.
Mesaj tarihi:
e işte showoff. iyidir iyi gitsin,
bakın biz global ülkeyiz diyoruz işte.
Zaten ota boka yorum yapıorz epeydir, ben seviorm abi dış politikamızı.Samimi değil, ama işe yarar.
Mesaj tarihi:
ben elimden geleni yapayımda,

6 yaşında kızım var arkamda uyuyor şu anda, o çocukları görüyorum tv de yani anne baba olan varsa anlar anca beni, ölmesinler abi çok savunmasızlar o kücük kafalarında kötülüğün izi yok çok saflar ölmesinler,

ayrıca burda askerimiz ölüyor vs.. bunları karıştırmayın bu başka bir şey, çocuk abi çocuk yapmayın ya , kim ne yapabiliyorsa yapsın.
Mesaj tarihi:
valla sabaha kadar rte nin akp nin propagandası da yapılsa umurumda değil, o para kızılay a gidiyor ve ordan somaliye gidicek belki binlerce çocuk kurtulacak,

o dingillerin propagandası yapılıyor diye göndermemezlik yapmayın
Mesaj tarihi:
17agustos depreminde,Türk yardım kuruluşları inanılmaz rezil bir halde idi.Vatandaşına 1 ekmeği bile ulaştıramadı marmaranın göbeğinde. Türk vatandaşları dışardan gelen çadırlarda kaldı.bizzat yaşayan olarak söylüyorum.Lions,Rotary falan onların hizmletlerini gördü.Birde o yine vefakar vatandaşların evinden barkından kamyon kasalarına toplayıp getirdiği ile yaşadı(yaşadık)

birgün bir afat geçirirseniz o en nefret ettiğiniz yardım kuruluşunun size uzattığı 1 ekmek için insanları ezersiniz.bu yüzden yardım etmek kutsal bişi.

ve evet kim ki 1 yardım parasına el uzatıyorsa; dünyanın en ezik,en namussuz,en aşalık insanıdır.
  • Yeni Oluştur...