tinu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 10 milyonu geçti, benim de şu an 100TL gönderebilcek durumum vardı gönderdim, hadi pati imkanı olan 3-5 bir şey göndersin, 6 dakika'da bir çocuk ölüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 bu yardımlar somaliye varır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 garip geliyo bana da. bi ay sonra unutulcak zaten. ki oralar yıllardır aynı zaten. kesin ekonomik bi boyutu var işin. ülkeden para çıkması filan lazımsa ondan gazlıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 kuraklık oldu bu sene onunla alakalı bi extrem durum var. Bide millet krizdeyken sağa sola yardım yapmak " getirin paranız bizde güvenli bakın rahatız biz " demenin başka bi yolu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 ihh'ye falan yollanıyorsa 1 lira vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 somalisine de suriyesine de başlıcam artık, ulan hergün 5-10 şehit veriyoz halkın bağrı yanıyor ama sultan hazretleri bırakıp oralara gitti islam alemi liderliğine soyunmaya, zebra teper inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 yurrru bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 "Tatar Ramazan" said: somalisine de suriyesine de başlıcam artık, ulan hergün 5-10 şehit veriyoz halkın bağrı yanıyor ama sultan hazretleri bırakıp oralara gitti islam alemi liderliğine soyunmaya, zebra teper inş alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 tamam abi somalideki olay çok extrem bi durum ama bu rte neden somalide şu an,bu arada konu dağılmasın yardım edebilen etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 abi ne hale geldik biz ya, şuraya bak bu paralar somaliye ulaşırmı diye düşünüyoruz. ulaşır arkadaşlar o kadar değil o kadar da bitik değil bu ülke, tamam bencil bir ülkeyiz ama bu kadar aşağılık değiliz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 tinu said: abi ne hale geldik biz ya, şuraya bak bu paralar somaliye ulaşırmı diye düşünüyoruz. ulaşır arkadaşlar o kadar değil o kadar da bitik değil bu ülke, tamam bencil bir ülkeyiz ama bu kadar aşağılık değiliz ya. sen öyle san. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 e işte showoff. iyidir iyi gitsin, bakın biz global ülkeyiz diyoruz işte. Zaten ota boka yorum yapıorz epeydir, ben seviorm abi dış politikamızı.Samimi değil, ama işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 gider kendi ellerimle veririm, yine yardıma vermem. ne bencil ülke değiliz, kendini kandır haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 bu para direk kızılaya aktarılcakmış.atv yada grubunun şahsı olarak bir faaliyet değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 ben elimden geleni yapayımda, 6 yaşında kızım var arkamda uyuyor şu anda, o çocukları görüyorum tv de yani anne baba olan varsa anlar anca beni, ölmesinler abi çok savunmasızlar o kücük kafalarında kötülüğün izi yok çok saflar ölmesinler, ayrıca burda askerimiz ölüyor vs.. bunları karıştırmayın bu başka bir şey, çocuk abi çocuk yapmayın ya , kim ne yapabiliyorsa yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 lütfen kendin git o zaman, durma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 kızılaya gıdıor para eet. ya endise etmeye gerek yok yesil sermayenın paraya ıhtıyacı yok cunku lol. adamlar zaten yapacagını yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 ben gönderdim zaten göndermesine de, adamın her cümlesi diyanet işleriyle ya başlıyor ya bitiyor. neyse köstek olmak istemem herkes göndersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 valla sabaha kadar rte nin akp nin propagandası da yapılsa umurumda değil, o para kızılay a gidiyor ve ordan somaliye gidicek belki binlerce çocuk kurtulacak, o dingillerin propagandası yapılıyor diye göndermemezlik yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 17agustos depreminde,Türk yardım kuruluşları inanılmaz rezil bir halde idi.Vatandaşına 1 ekmeği bile ulaştıramadı marmaranın göbeğinde. Türk vatandaşları dışardan gelen çadırlarda kaldı.bizzat yaşayan olarak söylüyorum.Lions,Rotary falan onların hizmletlerini gördü.Birde o yine vefakar vatandaşların evinden barkından kamyon kasalarına toplayıp getirdiği ile yaşadı(yaşadık) birgün bir afat geçirirseniz o en nefret ettiğiniz yardım kuruluşunun size uzattığı 1 ekmek için insanları ezersiniz.bu yüzden yardım etmek kutsal bişi. ve evet kim ki 1 yardım parasına el uzatıyorsa; dünyanın en ezik,en namussuz,en aşalık insanıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Gönderdim 5 mesaj. Bunun 1 lirası ulaşsa o da yeter... Çok fena o çocukların hali... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 olm niye serdar ortaçı haklı çıkarmak için elinizden geleni yapıyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 aslında tatar serdar ortaç'mış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 yaşım 28 doğduğumdan beri somali bu halde.Giderim babalar gibi Mehmetcik Vakfına bağış yaparım.Banane lan elin somalisinde suriyelisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 iki alakasız durumu karşılaştırmanıza inanamıyorum. İnsanlar bu kadar acımasız olmasın, lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar