revhas Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: StRencher, 29 Ağustos 2004 19:09 tarihinde demiş ki: Allience StRencher Human Rouge capul NightElf ? Kumadam Dwarf Warrior zlorwf Human Warrior SolidSnake Human Mage Sam Human Paladin Lvl_Sabo Gnome Mage tunca NightElf Rouge Raid3r NightElf Rouge/Hunter kawa Dwarf Paladin fortinbras Human Warrior Eternal Human Mage aquila NightElf Hunter Solonor Dwarf Warrior DiaBoLiC Human Warrior Infernal_Reborn NightElf Rouge malsahibi NightElf Rouge Dingaer Human Mage AMO Dwarf Warrior elesso Human Priest _ILuVaTaR_ Dwarf Mage Norak Human Warrior tom Dwarf Warrior Virus Dwarf Warrior OmeN Dwarf Paladin weroqsheth Human Paladin DoGMeaT Dwarf Warrior McFrenzy NightElf Druid Daggerfall NightElf Hunter SpiritCrusher Dwarf Paladin Twilight NightElf Hunter vitae Dwarf Paladin Mirage Human Warrior The_Delucian Human Paladin salvatore NightElf Rouge KarafatmaMan NightElf Rouge/Hunter Saeros Human Paladin Befounder NightElf Hunter homoid Human Paladin H1gHK1nG Dwarf Warrior Dragonutopia Human Mage game947 NightElf Hunter Chuckie NightElf Hunter Anason NightElf Druid PUMA NightElf Druid game947 NightElf Hunter Sumantra Human Warrior _Lancelot_ Human Warrior Blinky b]NightElf [/b]Hunter Ainu NightElf Druid Apache Human Mage revhas Dwarf/Human Warrior Horde arcane Orc Rouge Nebuch Orc Warrior axedice Orc Shaman Enginar Orc Hunter spawn77 Undead Warlock DalamarUnl Orc Shaman Silthanas Orc Shaman Mosquito Orc Warrior WinterWolf Undead Mage ascraeus Undead Rouge McsPeyn Orc Warlock Sw0rdy Undead Warlock tsaniakas Undead Rouge Maedhros_Laorx Undead Mage dreagloth Tauren Hunter/Druid ermynorac Orc Warrior quasi Orc Shaman Deadbolt Tauren Shaman Merlot Orc Shaman zydar Orc Shaman screamer Orc Shaman THARKAS Tauren Shaman Saendul Orc Shaman HainPanda Orc Shaman voic3 Troll Priest [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 ben eksiğim abi listede ilk listede varım bunda yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 yani şimdilik 14 dwarf filan görünüyo bu durumda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 bende girersem muhtemelen dwarf alacam[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 *!Sakalını okşar*[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Dwarf da ne olakı ben human-paladin olucam ?!?!. Dwarf Sucuks[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 humandan cücemi olur kardeş, bi anda döndün sende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Dwarf olunmaz kardesim ne ole Kısa kısa olmayın hic biriniz. Butun Dwarflar sucuks. Ben kendimi feda ederim Dwarfluk icin siz olun Human falan super karakterişniz olsun ben olurum Dwarf, hepimizin birden acı cekmesin. tek Dwarf ben olurum servardaki.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 badi badi koşmasalar bi karakterim olabilir belki ama bilmiyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 bende dwarf olcam büyük ihtimalle o günleri bi görebilsek paytak paytak böyle ^^[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... paranoya yapmayın ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ben de büyül ihtimalle human warrior'ın yanına dwarf priest açcam.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 heh dwarflara laf yok nedense bi sempatim vardır dwarflara her oyunda dwarf olur race im :) [Bu mesaj _ILuVaTaR_ tarafından 22 Eylül 2004 19:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 benimde insanlara sempatim var özellikle dişi olanlarına[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 hah aslına bakarsan benim disi cucelere pek sempatim yok zaten hangilerinin disi hangilerinin erkek oldugunu anlamakta zor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 sakalsiz olanini dişidir lol :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Warcraft dişi cucelerinde ole delı gıbı sakal yok. Hatta sadece favori tadında var. bıyık cıkmıyor ve agız ceksesınden sakalda cıkmıyor yanı anlamak kolay. Yuz hatları (ki bu butun cüceler icin gecerlidir butun kitaplarda oyunlarda boyledir) Erkek cüceler Derin gozlu sert ceneli cıkık yanaklı, kısa olmasına karsın kemikli oldugu icin yuvarlar olmıyan yuzlere sahıptır. Dişiler ise cok daha az derin gozlere sahipken surat hatlarıda balirgin bir sekilde yuvarlaktır.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 anlasılcagını biliorum zatende espri yapim dedim :) bide character selection screende fln sakalsız oldugunu gormustum female dwarfların ama dikkat etmemisim herhalde yinede saol bilgilendirdigin icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 dwarf olmayanlar giremez :P kurban bayramında kesecem taurenleri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Nıght Elfı deısmem..O karızmatık durus,Estetık yapı we tatlı surat[Kulak bozuyo ama :) ] yınede hastayım oyunu gordugumden berı o tıpe Hunter Forever!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 o kulak bozarmı tipi kafaya bi şapka taktınmı tamamen karızma akıyor heryerınden[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 ben de sevmiyorum kulağı ya. böyle narin bi şey olsa anlarım, damarlı mamarlı.. ıyk.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Nedense icimde hep Horde'a karsi sempati var...[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 o nayt elfe warhamerımı bi indirrim nbide yerden yer dopoşa benziolar zten o tarune baltamı bi saplarım çıakrnana aşk olsun bilddin öküz işte[signature][hline]friend is a four letter word... [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 26 Eylül 2004 11:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 dogmeat boşuna atıp tutma bence http://www.die-guild.org/index.php adresine gir videolar bak o night elflere warhammerını mı indirirsin yoksa gücün anca onları gıdıklamaya mı yeter görürsün :D[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar