McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Çekimler Türkiye'de olcakmış sanırım. Kemal İmirzalıoğlu oynuyomuş. Hande Ataizi de bi karakteri oynucak heralde kesin değil orası. Türk oyuncularının olması ve çekimlerinin Türkiye'de olması bizim için çok iyi reklam olur. İnşallah filmi güzel çekerler ve de iyi reklam yaparlar. Bir iki tane hollywood yıldızı koysalar iyi olurdu. İnşallah güzel bişi olur :) Destanı ben okumadım. Okuyanlar güzel mi değil mi söylerse sevinirim.[signature][hline]Eee ben varya ben Hem Kellindil Hem Khazid'hea Hem de Guenhwyvar YAaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 omer serif var daha ne olsun ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2020 (düzenlendi) jet fadıl gibiymiş bu da dolandırıcılığa devam Mayıs 19, 2020 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2020 oha ben bunu hatırladım ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2020 bunun filmi çekilir işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar