Llama Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Aşk yokmuş sizde beş paralık! Gidiyorum ben boşçakallar Sıçmışım ortalık yerinize Kıçımın fosforuyla aydınlanın siz artık Can Yücel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Benim anlamadığım bu dincileri neden bu kadar rahatsız etmiş mezara şarap dökülmesi. Tamam olay saçma ama ben gidip cami duvarına şarap döksem o duvarı da yıkacaklar mı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 yıkarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 fede said: o posttan nası oraya geldiniz bilmiyorum. ikisi de eşit gerizekalılıkta dedim ben. geçen sene mi buraya beyim rakıyı çok severdi ben de mezarına rakı döktüm diyen kadının videosu koyulduğunda kadına etmediğiniz laf kalmadı forumca. can yücel olunca mı değişti olay iyi de vasiyetiymiş galiba öyle yazıyordu? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 ya abi şarap dökmüş ne var bunda isterse işer adam ama mezara zarar vermek başka bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 fede said: o posttan nası oraya geldiniz bilmiyorum. ikisi de eşit gerizekalılıkta dedim ben. geçen sene mi buraya beyim rakıyı çok severdi ben de mezarına rakı döktüm diyen kadının videosu koyulduğunda kadına etmediğiniz laf kalmadı forumca. can yücel olunca mı değişti olay Ben mesajlarımı kişisel olarak yazıyorum forumca değil. O yüzden bahsettiğin hadiseyi bilemem. İlk olarak şarap dökme olayı yasa dışı değilken diğeri yasadışıdır. Bu açıdan kıyaslanamaz. İkincisi, ahlaki olarak bakıldığında şarap dökmek SİZE saçma geliyor olabilir ancak bazı inanç grupları için örneğin kutsal ve onore edici bir davranıştır. Örneğin birçok hristiyan mezhebi mezarlarının üzerine şarap döker. Bu açıdan şarap dökmenin saçma, gayrı ahlaki falan olduğunu ancak İslam hukukuna dayanarak söyleyebilirsiniz. Eh bu ülke de şer-i hukukla yönetilmediğine göre(pek de emin değilim ya) isteyen mezarına şarap, kanyak ve hatta ispirto bile dökebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 ziyan olur, içsek daha iyidir ama o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 who the fuck is can yucel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 said: Yücel’in geçen cuma günü olan ölüm yıldönümünde, bazı kişiler tarafından vasiyeti olduğu ileri sürülerek mezarına şarap dökülmüştü. Dün açıklama yapan Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Sedat Deniz de bu şaraplı anmaya tepki göstermişti. Al işte ölmüş adamın vasiyetine bile "çık çık ayıp" diye tepki veriyorlar ya. adamlar resmen kıpır kıpır bekliyor bi 10 sene daha geçsin de kendi ahlak anlayışımızı zorla empoze edelim diye. BÖN ŞÖRÖP ÖÇMÖYÖSÖM ÖNLÖR NÖYÖ ÖÇYÖ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Aket-Atum said: Benim anlamadığım bu dincileri neden bu kadar rahatsız etmiş mezara şarap dökülmesi. Tamam olay saçma ama ben gidip cami duvarına şarap döksem o duvarı da yıkacaklar mı şimdi? FromTheHell said: yıkarlar heheh güzel türkçem benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 en uzak mesafe ne afrika'dir, ne çin, ne hindistan, ne seyyareler ne de yildizlar geceleri isildayan... en uzak mesafe iki kafa arasindaki mesafedir birbirini anlamayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 şarap döktükten sonra şişesinide bu mezarı parçalayanları götüne sokmuşlar heralde, yani yoksa başka normal bir insanı niye gerer ki birinin mezarına dökülen şarap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 dininizi seviyorsanız mezarı yıkın! clap clap dininizi seviyorsanız mezarı yıkın! clap clap eğer dininizi seviyorsan ve onu korumak istiyorsan dininizi seviyorsanız mezarı yıkın! clap clap dininizi seviyorsanız onu yakın! spark spark dininizi seviyorsanız onu yakın! spark spark eğer dininizi seviyorsan ve onu korumak istiyorsan dininizi seviyorsanız onu yakın! spark spark dininizi seviyorsanız kafa kesin! slash slash dininizi seviyorsanız kafa kesin! slash slash eğer dininizi seviyorsan ve onu korumak istiyorsan dininizi seviyorsanız kafa kesin! slash slash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 ahaha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 şiddete varan bu olayda düşük de olsa bi iq var, bi düşünce, sebep sonuç ilişkisi var iken şarap dökme olayında ise o bile yok. ondan dolayı ona hiç girmedim. o kadar saçma ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Ya gerçekten adamın vasiyetiyse? Nesi saçma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 valla o daha onulmaz bi saçmalıkta olurdu. space ball'dan bile saçma hani öle diyeyim. adamların kırıp dökmesi de saçma değil bu arada... bu ikincisine kıyasla ama. reel dünyaya göre o da saçma tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 şakirtten farkın kalmıyor şu açıklamayla, neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 adam mezarıma şarap dökün demesi onun sorunu, kimi çiçek koyun der, kimi zemzem suyuyla yıkayın der, onların ki mantıklıda şarap dökülmesini istemekmi saçma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 abi işte senin davranışlarının da dine inanmayan ama bi şakirt bağnazlığında, objektiflikten uzak olduğunu anlayınca büyüyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Bu arada doğru gayet Can Yücel'in arkadaşlarına vasiyetidir bu olay.Gerizekalıca bir durum yok o açıdan.Arkadaşlarının hatıralarını yaşatıyorlar,olay bu ama mezara zarar verenler gerizekalı,bir de tabi Can Yücel'in sol görüşlü olduğunu bildikleri için yapmışlardır yüksek ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 zemzem suyuyla yıkayın diyen de salakmış o da saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 e sen büyüyememişsin adamın vasiyetini saçma ve beyinsizce buluyorsun falan yani.. Hatta buna haksızca verilen öküzce tepkiyi daha mantıklı buluyorsun. Büyümek buysa çocuk kalmayı tercih ederim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 yani neye göre saçma? neden saçma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar