Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Can Yücel'in mezarına saldırı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benim anlamadığım bu dincileri neden bu kadar rahatsız etmiş mezara şarap dökülmesi. Tamam olay saçma ama ben gidip cami duvarına şarap döksem o duvarı da yıkacaklar mı şimdi?
Mesaj tarihi:
fede said:

o posttan nası oraya geldiniz bilmiyorum. ikisi de eşit gerizekalılıkta dedim ben.

geçen sene mi buraya beyim rakıyı çok severdi ben de mezarına rakı döktüm diyen kadının videosu koyulduğunda kadına etmediğiniz laf kalmadı forumca. can yücel olunca mı değişti olay

iyi de vasiyetiymiş galiba öyle yazıyordu? :/
Mesaj tarihi:
fede said:

o posttan nası oraya geldiniz bilmiyorum. ikisi de eşit gerizekalılıkta dedim ben.

geçen sene mi buraya beyim rakıyı çok severdi ben de mezarına rakı döktüm diyen kadının videosu koyulduğunda kadına etmediğiniz laf kalmadı forumca. can yücel olunca mı değişti olay

Ben mesajlarımı kişisel olarak yazıyorum forumca değil. O yüzden bahsettiğin hadiseyi bilemem.

İlk olarak şarap dökme olayı yasa dışı değilken diğeri yasadışıdır. Bu açıdan kıyaslanamaz.

İkincisi, ahlaki olarak bakıldığında şarap dökmek SİZE saçma geliyor olabilir ancak bazı inanç grupları için örneğin kutsal ve onore edici bir davranıştır. Örneğin birçok hristiyan mezhebi mezarlarının üzerine şarap döker. Bu açıdan şarap dökmenin saçma, gayrı ahlaki falan olduğunu ancak İslam hukukuna dayanarak söyleyebilirsiniz. Eh bu ülke de şer-i hukukla yönetilmediğine göre(pek de emin değilim ya) isteyen mezarına şarap, kanyak ve hatta ispirto bile dökebilir.
Mesaj tarihi:
said:
Yücel’in geçen cuma günü olan ölüm yıldönümünde, bazı kişiler tarafından vasiyeti olduğu ileri sürülerek mezarına şarap dökülmüştü. Dün açıklama yapan Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Sedat Deniz de bu şaraplı anmaya tepki göstermişti.

Al işte ölmüş adamın vasiyetine bile "çık çık ayıp" diye tepki veriyorlar ya. adamlar resmen kıpır kıpır bekliyor bi 10 sene daha geçsin de kendi ahlak anlayışımızı zorla empoze edelim diye. BÖN ŞÖRÖP ÖÇMÖYÖSÖM ÖNLÖR NÖYÖ ÖÇYÖ
Mesaj tarihi:
Aket-Atum said:

Benim anlamadığım bu dincileri neden bu kadar rahatsız etmiş mezara şarap dökülmesi. Tamam olay saçma ama ben gidip cami duvarına şarap döksem o duvarı da yıkacaklar mı şimdi?

FromTheHell said:

yıkarlar

heheh
güzel türkçem benim
Mesaj tarihi:
şarap döktükten sonra şişesinide bu mezarı parçalayanları götüne sokmuşlar heralde, yani yoksa başka normal bir insanı niye gerer ki birinin mezarına dökülen şarap.
Mesaj tarihi:
dininizi seviyorsanız mezarı yıkın! clap clap
eğer dininizi seviyorsan ve onu korumak istiyorsan

dininizi seviyorsanız onu yakın! spark spark

dininizi seviyorsanız kafa kesin! slash slash
Mesaj tarihi:
şiddete varan bu olayda düşük de olsa bi iq var, bi düşünce, sebep sonuç ilişkisi var iken şarap dökme olayında ise o bile yok.

ondan dolayı ona hiç girmedim. o kadar saçma ki.
Mesaj tarihi:
valla o daha onulmaz bi saçmalıkta olurdu.

space ball'dan bile saçma hani öle diyeyim.

adamların kırıp dökmesi de saçma değil bu arada...
bu ikincisine kıyasla ama.

reel dünyaya göre o da saçma tabii.
Mesaj tarihi:
adam mezarıma şarap dökün demesi onun sorunu, kimi çiçek koyun der, kimi zemzem suyuyla yıkayın der, onların ki mantıklıda şarap dökülmesini istemekmi saçma?
Mesaj tarihi:
Bu arada doğru gayet Can Yücel'in arkadaşlarına vasiyetidir bu olay.Gerizekalıca bir durum yok o açıdan.Arkadaşlarının hatıralarını yaşatıyorlar,olay bu ama mezara zarar verenler gerizekalı,bir de tabi Can Yücel'in sol görüşlü olduğunu bildikleri için yapmışlardır yüksek ihtimal.
  • Yeni Oluştur...