Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/18529550.asp Birkaç tane hıyar ölüm yıldönümünde mezarına şarap dökmüş ve resimleri internete koymuş. Bunu gören mücahit gençlikde dinin elden gitmesine bir kere daha izin vermemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 alperen cart curt falandır bunu yapan. onlardan başkası uğraşmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 şarap döktüler ya,islam hoşgörü dini bi de,ondan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 benim gibi bir ustanın da, mezarına bunları yaptılar ya, seke seke geldim sonuçta, bu p...leri de umarım yok ederler zike zike. -can yücel- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 ömer hayyam özentisi herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 can yücel kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 islam hoşgörü dini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 ölüden ne istemişler acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Canonical said: can yücel kim kim olduğu ne farkeder? yapılan çok normal bişey sanki. dinci bi tipin mezarına yapılsa yıkılırdı ortalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 sıradan bi insanın mezarına bol bol yapılıyordur zaten tahminimce o manada sordum önemli bir kişilik mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 can yücelin mezarına şarap dökülmesi = can yücelin mezarına saldırı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 mezarı suyla yıkayanlar da saldırıyor o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Keşke mermerciler para kazanabilmek için kırmış olsaymış Can Yücel'in mezarını da ama işte niyet çok daha sapıkça... Diyecek şey bulunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 fede said: can yücelin mezarına şarap dökülmesi = can yücelin mezarına saldırı Şer-i hukukla yönetiliyormuşuz da haberimiz yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 o posttan nası oraya geldiniz bilmiyorum. ikisi de eşit gerizekalılıkta dedim ben. geçen sene mi buraya beyim rakıyı çok severdi ben de mezarına rakı döktüm diyen kadının videosu koyulduğunda kadına etmediğiniz laf kalmadı forumca. can yücel olunca mı değişti olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Sedat Deniz geçen hedef göstermişti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 ben demin bişey yazmıstım buraya silinmiş :S ifade özgürlüğü yok mu la burda hehe küfür mü ettik bişey mi dedik neyini siliyosunuz, çok komik burası bazen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 olayları gazlayan medyanın da çok büyük payı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Olay mezara içki dökülmesi değil ama Can Yücelin mezarına içki dökülmesi. Ünlü torpili ne güzel şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 fake accountla atıp tutmak da ne güzel şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 2010'dan beri neyin fake'i geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 sen öyle diyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 abi, can yücel'in mezarına saldırılmadı ki? şarap dökmüşlerdi. onu da can baba istemişti ölmeden önce. lan acaba bu yobaz kesim bu şarap dökenleri kötü göstermek için yıkıp, ezmiş olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 şarap dökenler yıkmamış zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 fede said: o posttan nası oraya geldiniz bilmiyorum. ikisi de eşit gerizekalılıkta dedim ben. abi gerizekalılığa yok zaten benim lafım. Sadece biri bi bok yemiş zararsız uçmuş gitmiş, diğerleri mezarı paramparça etmiş, bir mi şimdi bunlar? Biri kendi çapında gerizekalı diğeri başkalarının hayatlarına karışacak kadar gerizekalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar