Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 hepsi kişisel eksiklik değil. en azından kendi kişiliklerimizin eksikliği değil. Mesela benim bugün pasaportum elime ulaşmalıydı. Zamanında teslim ettim, belgeleri falan sorunsuz. Daha öncede schengen almışım hollandadan. Neticede dün vizem onaylanmış ve aracı firma ile kuryeye verilmiş. Aracı firmaın internet trackindede kuryeye teslim edildi yazıyor ama referans numarası falan yok. Kuryeyi arıyorum bizde kaydınız yok diyor. Bize giriş yapılmamış diyor, belki hala konsolosluktaymış. Şimdi ben arada boş geçmesin diye ups,vfsglobal ve konsolosluğu esgeçmeyip sövüyorum. uçak biletleri otel parası yalan olacak. hangisinden hak talep edebilirim? hiç birinden. Hangisi yardımcı olabilir? Hiç biri. Konsolosluğun bile acil durum hattı var vfsglobalin yok. iki ucun arasında vfs global olduğu için bence suçlu onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Ulan bu erasmus hep mi aynı olur her üniversitede :) daha bir tane düzgününü görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Kişisel eksikliğin fistanı ciddiye alıp o kadar şey yazman abi sdfgj En son ispanyol hatun syllabus istediydi, geçen gün onu da yolladım bakalım. Heyecanla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 kisisel eksiklikten degil is bilememezlikten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 dükkanda tekim bugün kepengi indirdim tuvalete gittim bi döndüm elektrik gitmiş komple caddede, 1 saat dışarıda kaldım elektrik yok diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 ashjdfahjdvasdav insan 1 metre acik birakir bari sayfabasi olmus da,kepengini indirip kenefe giden elemana yazdimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 birde mcdonaldsa gidiyoruz ahah cama kocaman mcdonaldsdayım gelicem yazdım 1 saat durdu camda :P ha birde ortalama 100klık telefon vardı içerde o bakıma açık bırakamıyorum 1 metre :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar