Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kapanmayan Alarm

nomsaR

Öne çıkan mesajlar

freemaniacss said:

valla şu sorun bende vardı.2 telefonumu,dandik bir alarmı kuruyodum sabah kalkmak için,hepsini farklı saatlere kuruyodum,hani ilkini kapatırsam ikincisini kapatırsam 3. alarmın çalışında illaki uyanırım diye,baktım olmuyo 4. alarm olarak başklarına aratıyodum sabah :D,baktım yine olmadı. gittim şundan aldım

daha doğrusu orjinali bu,ben zamanında T-BOX takinden almıştım.ilk çalışında normal alarm gibi çalıyor,sonraki çalışlarda tekerlekler devreye girip odanın içinde fıldır fıldır dönüyor.odanın en saçma noktasına koyarsan çok rahat uyanıyorsun.

emin ol bir süre sonra bu iğrenç alarm sesini duymamak için kendin kalkıcaksın.ben de öyleydi,alarmı kurduğum saatten 5 dk önce kendim kalkıp alarmı kapatıyodum sırf çalmasın diye.

yalnız ben bunu izler izler izler yanıma gelince pat diye kapatır yine yatarım.R2-D2 gibi lan ne kadar sevimli.
Sosyal ağlarda paylaş

ahhaha abi sağol pek faydalı bi tavsiye olmadı ki sağ elim hep yastıkta olduğu için sol elimi kullanırım telefonda hiç değişmez, dolayısıyla ölümcül olur senin önerin heheeh.

bu gece eski kasa bi müzik setim var timer ile radyo açılışı yapan. onu deniycem. ya da biran önce sabah uyandırması için sevgili bulmam gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

alarmı kapatıyorum gerisin geri uyuyorum ben böyleyim kafasını anlamıyorum, hani taşak geçiyorum değil de bence siz (alarmı kapatıp tekrar uyuyanlar:):):)) uyanmak istemiyorsunuz o yüzden tekrar uyuyorsunuz

uyanmayı istemek için bi neden (bi alışkanlık vs) bulabilirsiniz kendinize, daha sonra gerisi gelir

çoğul hitap ettim aynı sorunu yaşayan başkaları da vardır diye, tüm topici okumadım (best mod 2011) çünkü tahmin ediyorum sadece
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...