paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 freemaniacss said: valla şu sorun bende vardı.2 telefonumu,dandik bir alarmı kuruyodum sabah kalkmak için,hepsini farklı saatlere kuruyodum,hani ilkini kapatırsam ikincisini kapatırsam 3. alarmın çalışında illaki uyanırım diye,baktım olmuyo 4. alarm olarak başklarına aratıyodum sabah :D,baktım yine olmadı. gittim şundan aldım daha doğrusu orjinali bu,ben zamanında T-BOX takinden almıştım.ilk çalışında normal alarm gibi çalıyor,sonraki çalışlarda tekerlekler devreye girip odanın içinde fıldır fıldır dönüyor.odanın en saçma noktasına koyarsan çok rahat uyanıyorsun. emin ol bir süre sonra bu iğrenç alarm sesini duymamak için kendin kalkıcaksın.ben de öyleydi,alarmı kurduğum saatten 5 dk önce kendim kalkıp alarmı kapatıyodum sırf çalmasın diye. yalnız ben bunu izler izler izler yanıma gelince pat diye kapatır yine yatarım.R2-D2 gibi lan ne kadar sevimli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 nomsaR said: karşı apartmana dahi koysam koşar kapatıp tekrar yatarım. Kapatma tuşuna elektrik bağla dokununca hafif titretsin. Sol el ile kapatma yanlız kalbin durur sonra hiç kaldıramazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 ahhaha abi sağol pek faydalı bi tavsiye olmadı ki sağ elim hep yastıkta olduğu için sol elimi kullanırım telefonda hiç değişmez, dolayısıyla ölümcül olur senin önerin heheeh. bu gece eski kasa bi müzik setim var timer ile radyo açılışı yapan. onu deniycem. ya da biran önce sabah uyandırması için sevgili bulmam gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Abi ama disiplin olsa zınk diye kalkarsın yataktan. Özellikle işe falan gidiyorsan yani. Ben şahsen 07.15'de alarm çalınca uçarak kalkıyorum iş günleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 şu videodaki çalar saate bi kaç sensör koyacaksın, çarpamadan dolanıp duracak etrafta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 abi dolanması değil zaten uyandırması,iğrenç ötesi alarm sesi,insanı fıtık ediyo.sesi çok fazla olduğundan muhtemelen senle beraber apartmandaki bütün ahali uyanır yani.ben bunun korkusundan alarm çalmadan önce kalkıyodum hep.tedirginlikte güzel bir alarm oluyor yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 SpiderS_DangeR said: http://www.youtube.com/watch?v=TW-lRARx47c geç kalmayı sinir hastası olmaya tercih ederim ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 android'de hesap yaptırtan alarmlar.. 20tane zor soru sordurt ya kalkarsın ya da pili çekersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 benden size http://www.youtube.com/watch?v=X7_0NoRHOEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Abi en iyi taktik pespese 5-6 alarm kurmak. Mesela 7:00 7:01 7:02 7:03 7:04 7:05 7:06 sonra 7:15 7:16 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 kendinizi eğitemiyorsanız hepsi hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 alarmı kapatıyorum gerisin geri uyuyorum ben böyleyim kafasını anlamıyorum, hani taşak geçiyorum değil de bence siz (alarmı kapatıp tekrar uyuyanlar:):):)) uyanmak istemiyorsunuz o yüzden tekrar uyuyorsunuz uyanmayı istemek için bi neden (bi alışkanlık vs) bulabilirsiniz kendinize, daha sonra gerisi gelir çoğul hitap ettim aynı sorunu yaşayan başkaları da vardır diye, tüm topici okumadım (best mod 2011) çünkü tahmin ediyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Android telefonda "alarm clock xtreme", mis. Dismiss etmek için sorduğu sorularla calculus ü aa ile geçersiniz sdfgdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 lan ben fakirim bana yardım edinde android telefon alayım artık bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 istersen sahibini döverek uyandıran alarm al, sen kendini erken kaldırmaya alıştırmadığın sürece hep böyle olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 sevdiğiniz bi işe geçmek için bu kadar gayret gösterseniz belki de gerek kalmaz bunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar