Trans Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 ülkemiz için ne kadar güzel de olsa ve görünsede yeterli değil yani.bu kafayla bizim bir israil olmamız çok zor bu konularda.mental yapımız belli,aman yaw ne uğraşıcam,hazırı varken alırım editlerim mis gibide olur. vakti zamanında tsk+aselsan bi projeye girişmişler.proje kendi helikopterimizi üretmek.bizim mental yapımız belli olduğu için biz üretemeyiz gidip afrika ülkelerinden hazır alalım,üstüne bizim logomuzu basalım biz ürettik diyelim muhabbeti olmuş.ardından genel kurmay başkanı değiştiği için proje kapatılmış.bu muhabbetten 5-6 sene sonra gidip başka ülkeden helikopter almışız. ha bu hikayeyi bi tarafımdan mı uydurdum,tabiki hayır. aselsan bu kafada insanlarla dolu,ha çetintaşın dediği gibi ülkesinin gelişmesini isteyen,bu kafa olmayan çok ta insan var,keşke herkes o kafada olsa ama malesef başlardakiler öyle olmayınca biz daha uzunca bir süre böyle idare ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 hedehodohop said: cetintas asıl senin ''çok şey yaşamış ve öğrenmiş'' olmana rağmen öyle kafalarda olduğunu görüyorum ki yaş tecrübe herşey hikaye dedirtiyor doğrudur koçum, doğrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 meanwhile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 şu başlığı ne zaman görsem biramız açılsın diye okuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Alkolü kıs bu aralar... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Biraz içimiz açılsın, bugün atom bombasının ilk denemelerinin 66. yıl dönümü. Nasıl haber, içiniz ferahladı di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 atom bombası yapabilsek haklısın derdim de... helikopter yapabilmek kendini savunabilmek için önemli, ayrıca daha önce bahsedilen kalkınma vs. olayları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 oo süper demagoji yapılmış heeheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar