hedehodohop Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 abi kaç yaşındasın laflara bak seviyesizlik akıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 ilkokul terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 mehmetbaransu mehmetbaransu Devlet 1,5 yıldır PKK'yı yakın takipteydi. Önce içindeki vatan hainlariyle uğraştı. Yakında yurtiçinde de benzer operasyonlar olabilir mehmetbaransu mehmetbaransu BDP bu süreçte konum alamaz. Çünkü samimi değiller. Devletin ne kadar ciddi ve sonuç aldığını gördüğü an BARIŞ BARIŞ demeye başlayacaklar mehmetbaransu mehmetbaransu Aylardır devlet sertleşecek dedim. Bundan sonra olacaklarşu: Büyük çapta KCK operasyonları. Bir gecede 100 PKK'lının öldüğünü göreceğiz. serin hikaye gibi duruyor gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Bir şey değil de, bütün gün Anadolu yakasındaydım,işlerim vardı.Dönüşte de arkadaşlara uğradım. Yarım saat önce eve geldim. Mecidiyeköy'den itibaren aşırı derecede fazla polis ekibi vardı. Merter civarı her 100-200 metrede bir polis ekibi vardı. Bu gece ne oluyor? Ya başbakan dönüyor, ya da bir şeyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Bursa'da da bu gece anormal derecede fazla polis vardı.Nerdeyse her 200-300 metreye 1 polis otosu yerleştirmiş adamlar nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 MacLeod said: 92 --> 1055 93 --> 1699 94 --> 4114 95 --> 2292 it sürüsünün senelere göre verdiği kayıplar. silahla bitmez vs diyenler bir daha baksın şu rakamlara yahu. eğer AKP hükümetinin biraz omurgası olsa , izlenen terörle mücadele politkasını devam ettirseler bugün böyle şerefsizlikler ile karşılaşmazdık. Verilen ve verdirilen kayıplara yönelik bilgileri biz de netice olarak taraflardan birinden alıyoruz, TSK'nın 2 şehit 10 ölü dediği olaya PKK da "15 asker öldürdük hiç kayıp vermedik" diyor. PKK illa ki propoganda yapıyordur da sonuçta TSK'nın verdiği bilgileri nasıl teyit edeceğiz ki, zaten başka bir konuda asker yakınları olan arkadaşlar TSK'nın da sayılarla oynadığından bahsetmişti. PKK gibi mevcudu birkaç bin şeklinde ifade edilen bir örgüt için fazla yüksek geliyor bu sayılar bana, bu kadar yüksek kayıp verseler ayakta durabilecek kadar bir savaş tecrübeleri olamazdı diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 ne yanıtı allah aşkına 2 gün sürer.haftaya 10 asker daha şehit olur televizyonlarda bi gaz uçak helikopter resimleri görürüz 2 gün yine geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 o değilde şu pkk kampları bombalandı haberlerine inanmıyorum ne bitmez kampmış her operasyonda cephanelikler yok sağlık bişileri yok barınaklar vuruluyor. her sene aynı olaylar resmen.bok yoluna giden şehit haberleri.ardından JETLER BOMBALADI PKKYA BÜYÜK DARBE.1-2 ne oldugu belli olmayan bombalama goruntusu kampları bilmemneleri vuruldu.ee sonra.bombalama duruyor.amma kamp varmış bitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Nigger_of_the_sand said: MacLeod said: 92 --> 1055 93 --> 1699 94 --> 4114 95 --> 2292 it sürüsünün senelere göre verdiği kayıplar. silahla bitmez vs diyenler bir daha baksın şu rakamlara yahu. eğer AKP hükümetinin biraz omurgası olsa , izlenen terörle mücadele politkasını devam ettirseler bugün böyle şerefsizlikler ile karşılaşmazdık. Verilen ve verdirilen kayıplara yönelik bilgileri biz de netice olarak taraflardan birinden alıyoruz, TSK'nın 2 şehit 10 ölü dediği olaya PKK da "15 asker öldürdük hiç kayıp vermedik" diyor. PKK illa ki propoganda yapıyordur da sonuçta TSK'nın verdiği bilgileri nasıl teyit edeceğiz ki, zaten başka bir konuda asker yakınları olan arkadaşlar TSK'nın da sayılarla oynadığından bahsetmişti. PKK gibi mevcudu birkaç bin şeklinde ifade edilen bir örgüt için fazla yüksek geliyor bu sayılar bana, bu kadar yüksek kayıp verseler ayakta durabilecek kadar bir savaş tecrübeleri olamazdı diye düşünüyorum. abartmış olsalar sayıları, şimdi abartılar abi. çünkü halkın şu an tam "abartılmaya" ihtiyacı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Şu an uçaklar bombalıyor, karacılar da girmeye başladığında görürüz belki şişirilmiş sayıları. 3 sene önce falan bir kere daha böyle 15+ er şehit olmuştu, onu takip eden günlerde 20şer 30ar terörist öldürüldüğü haberleri geliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Bundan asagi yukari 8 sene önce doguda topcu olarak görev yapan bir arkadas 30 lesim var demisti. Öyle bos daga tasa sallanmiyor o toplar veya roketler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 akinci said: Bundan asagi yukari 8 sene önce doguda topcu olarak görev yapan bir arkadas 30 lesim var demisti. Öyle bos daga tasa sallanmiyor o toplar veya roketler. valla arkadaşın gerçekten iyi sallamış gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Valla burdakiler gibi salliycak biri olmadigini bilecek kadar taniyorum kendisini merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 yok hani cidden sallamiyorlar, sirf tasimamak icin oldurdukten sonra dereye daga tasa attiklari o kadar cok les var ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 abi o jetler boşa sallıyor. öldürdülerse 1. gün o sığınaklarda olanlar ölmüştür. 2.ci gün boşaltmışlardır oraları. dün 3.cü gündü top atışı falan yapmışlar.. nere top atışı arkadaş 3 gün geçecek adam binanın içinde oturup bekleyecek değil ya. adam safe house'a, geri şehre inmiştir kuzey ırağa. bu akşam da bombaladık derlerse sokağa çıkıp bombalamayın, bari bombaları boşuna harcamayın diye protesto edeceğim tsk'yı. o değil bir de o binaları patlatıyorlar ya.. sanki gerçek savaş HQ'sı patlatmış gibi geçiyor medyada. PKK'NIN LOJİSTİK VE DEPO OLARAK KULLANILAN BİNALARI PATLATILDI. e 3 hafta sonra adam diker aynısını. zaten yeni genelkurmay başkanı tırıvırı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Kaijad said: Nigger_of_the_sand said: MacLeod said: 92 --> 1055 93 --> 1699 94 --> 4114 95 --> 2292 it sürüsünün senelere göre verdiği kayıplar. silahla bitmez vs diyenler bir daha baksın şu rakamlara yahu. eğer AKP hükümetinin biraz omurgası olsa , izlenen terörle mücadele politkasını devam ettirseler bugün böyle şerefsizlikler ile karşılaşmazdık. Verilen ve verdirilen kayıplara yönelik bilgileri biz de netice olarak taraflardan birinden alıyoruz, TSK'nın 2 şehit 10 ölü dediği olaya PKK da "15 asker öldürdük hiç kayıp vermedik" diyor. PKK illa ki propoganda yapıyordur da sonuçta TSK'nın verdiği bilgileri nasıl teyit edeceğiz ki, zaten başka bir konuda asker yakınları olan arkadaşlar TSK'nın da sayılarla oynadığından bahsetmişti. PKK gibi mevcudu birkaç bin şeklinde ifade edilen bir örgüt için fazla yüksek geliyor bu sayılar bana, bu kadar yüksek kayıp verseler ayakta durabilecek kadar bir savaş tecrübeleri olamazdı diye düşünüyorum. abartmış olsalar sayıları, şimdi abartılar abi. çünkü halkın şu an tam "abartılmaya" ihtiyacı var. Aksine şuan abartsalar kabak gibi ortaya çıkar.Akp medyası zaten tsk'yı tamamen bitirme peşinde böyle küçük propagandalar akp'nin ekmeğine kaymaklı bal sürmek demek.Ancak hükümet isterse böyle bir abartma yapabilirler şuan. Kaldı ki Pkk şu an ki kadar iyi örgütlenememişti o zamanlar,o kadar kişi ancak pkk'nın tamamıdır herhalde ama o propagandalar fena iş yapmadı zamanında sonuçta pkk'nın yayın organları bu kadar yaygın değildi hali ile moralsizlik yaratıyordu. Karayılan olayı mesela geçmişte olsa işe yarardı ama şimdi adamların kanalı var,adam ekranda görünüp ben buradayım diyor.Bu sefer adamların iyice motivasyonunu artırıyor. O yüzden dikkatli olmak lazım hele şu Karayılan haberi olayı çok kötü oldu.Aslında böyle yanlış haberlere sansür getirmeleri gerekiyor öyle lüzumsuz ceza ve sansür uygulayacaklarına böyle asparagas haberlere sansür getirmeliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar