Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gitar alsam internetten ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yildirimokur said:

Amerikadan gelse International Shippingle (Gitar manyetiği almıştım 1 ayda gelmişti), gümrüktür odur budur uğraştırır mı ? Hiç gitar alan var mı bu şekilde ?

gecmez, gumruge girer. Boktan bi hardcase ile yollarlarsa kirilma/hasar görme sansida var. Ucuz yollu bisi alcaksan zaten gerek yok. Yok ben 5000 liraya bi gitar alcam diyosan 5500 lira ver turkiyeden al, yada 2. elini ara.
Mesaj tarihi:
Eyv. Flash link için. Gümrük, hasar gibi risklerden dolayı adamlar bunu işe dökmüşler. %10 luk bi komisyonla istediğin gitarı getiriyorlarmış. Gitarın hasar alacağıyla ilgili bi endişem yok; adamlar çok güzel case hazırlıyorlar. Fakat gümrüktür, vergidir uğraşamam zira, İstanbul'da ikamet etmiyorum.
Mesaj tarihi:
abı bakmadan dokunmadan gıtarmı alınır? her kasa aynı degıldır.alıcan calıcan tonuna bakıcan sapına bakıcan kıcına bakıcan klavyeye bakıcan.ayrıca okadar yol nası gelıcek sana gıtar sacma seyler olabılr.bence yapma
Mesaj tarihi:
fender alıcaksn dıyelm fendern strat kasası tonları standarttr ama tum serının tonları aynı degıldr bazıları ınanlmaz tonlara sahıp olabılr malzeme hepsndde aynıda olsada.oyuzden gıtarı calmanı tavsıye ettm
  • Yeni Oluştur...