aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 faydali bisey yapmaya calisiyomus gibi bi de yaranilmaz diye cemkirmis asfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 o mükemmel ingilizcenizle "vakit cavern vaktidir" cümlesini nası ingilizceye ceviremedin, ayıp mortis. ne olduguna gelirsek, 8-10 mesaj yukarda "Caverns of Time" 5 man gelicek mi, nasıl olucak diye soranlar vardı bende 4.3 ptr stream yapan ve CoT heroic giren birinin stream linkini verdim. Ama adamlar linkle değil yazdığım kelimelerle ilgileniyomus, 4.3 caverns of time ile değil. Bide aquila sanki senin çok faydalı mesajın varmış gibi gelmiş bide laf sokmaya çalışmışsın. Şu forumdaki tek faydalı mesajın olabilecek yer "Kelliğe nası çare bulunu/Nasıl Kel olunur" konusu. rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 kellige care bulsam seni satin alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Herkes satılık değildir dostum. Beni paralı sevgililerin yada kendinle karıstırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 tamam, ekledim listeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mountu gelmeyen arkadaşlar bekleyin geliyor girçık vs yapın arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 harbi la mount vardı. t5 shaman setlerini çektim muhteşem oldu ya. öyle böyle değil. harika oldu. off yeni heroicler zul aman seviyesinde olmuş. nerdeyse hiç zorlamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 woe çok başarısız.hemde kolay wotlk son heroicleri daha zordu,wotlk dungeonlarını daha başarılı bulacağım aklımın ucundan bile geçmezdi. 20 tane mob var dungeonda,rfc filan daha büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 eternity son fight fena değildi. illidan da iyiydi. thrall'ın olduğu dungeon cidden başarısız. ilki de idare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 trailer daha kötü olamazdı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 4.3 patchi indirmem lazımda, bilgisayar evde ben su an işyerindeyim, fazla gezemiyorum, öm den yollayabilecek yada linkleyebilecek kimse varsa çok hayra geçer. Eve gidince bi 760mb indirmek istemiyorum patch c/p yapıp gireyim istiyorum. English / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 time of caverns mi yazıldı buralara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 çıktı mı patch ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 iki sorunun cevabı da evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ev ofisin karşısında hemen 1 saat sıyırayım aradan :) Mount bütün charlara gönderilmiş.Ben bir tane zannediyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 iyiymiş. peki yeni char açtığında da gelecekmi mount :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 souldarkorn said: Mount bütün charlara gönderilmiş.Ben bir tane zannediyordum. blizzard insanlara sağılma hissini o kadar iyi yerleştirmiş ki mountun tüm karakterlere verilmesine bile şaşırıyor insanlar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Thrall lı instance ın bossları o kadar bayık ki tanklarken uyuyakaldım. Hangisi daha kötü bilmiyorum. Ayrıca ilk runda baineden balta düştü holey :) :) Biraz enchant biraz alışveriş yapayım itemları düzelteyim bi de LFRye bakıcam. Deneyen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 raid findera girdim herşeye tek attık biraz kolay olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 kolaylaştırılmış raid finderda sanırım böyle olmamalı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 son boss biraz aptal testi. bi de o 3 ooze gelen bossta birileri biliyordu hangisinin kesileceğini. gerisi cidden 1 shot gitti. hoş item level düşük ama bi bracer bi de tier omuzluk kaptım. kısa günün karı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ölmüş buralar lol, kimsenin taktığı yok. beter olsun wow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 abi oyun bitti ilk gün benim için mesela dsgsd raidi yaptım, valoru capledim, bg yaptım. 5-6 tane item aldım. itemları t5 yaptım. tek karakterim olsa oyun surda bitecekti. altlarla falan idare edecem işte. ha tüm bossları kestin mi hc yaptın mı demeyin, onların şundan bi farkı yok. memur gibi raid yapmak bayıyor işte. lfg'den girer fightları görürüm yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Girer girmez justice e düşen t12leri dizmek, 600golda leg ençart alıp özene bezene basmak, akabinde ilk girilen raidde t13 leg düşmesi... MUTSUZLUK! Tonk girmek güzel ya raidlere. +100 mü ne geliyor tonk itemlarına, offspecler hayatta alamıyor mehhe. 3 boss kestim 3 item aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 yeni karakter acinca ona bile geliyor mount. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar