Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar

Khiran

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya zorladım zorladım ama olmuyor

Combatı sevdim grafiği sevdim mekanlar iyi sayılır ancak o ui o bu budur tutoriali... Yok yani boğuyor resmen kafam karışıyor her an her saniye dilili bi mesaj bişey geliyor. Yabacağınız işi .... Diye küfür ettiriolar zorla oyuna harcadığınız vaktin %40 net ui ile boğuşmak ile geçiyor
Mesaj tarihi:
scorch said:

Ya zorladım zorladım ama olmuyor

Combatı sevdim grafiği sevdim mekanlar iyi sayılır ancak o ui o bu budur tutoriali... Yok yani boğuyor resmen kafam karışıyor her an her saniye dilili bi mesaj bişey geliyor. Yabacağınız işi .... Diye küfür ettiriolar zorla oyuna harcadığınız vaktin %40 net ui ile boğuşmak ile geçiyor

patlar mı demek istiyorsun sen?
Mesaj tarihi:
@scorch

abi ona takilma. ui vs addonlarla cozulur. zaten yeniliyorlarmis.

evet bende ayni hisleri paylastim seninle bogucu allak bullak ediyor adami.

3 yasinda cocugun oynayacagi oyun yap ama 180 iq lu adamin kafasini karistiracak ui koy.
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar gördüğünüz gibi kimse sinirlenip yazmıyor size karşı bir argüman, sizin argüman ürettiğinizden değil de, yok hayalinizdeki gibi wildstar cı adamlar burda, enden zorluyorsunuz.
Mesaj tarihi:
ahaha..

e herhalde abi su ortama baksana.. herkes kendine bir vazife cikarmis. biri birini korur, digeri ona dusman, o diger oyunu savunur bu bunu..

bi rahat olun.

misler gibi oyunlar iste ne dert cektiniz .

balonlarda senlik iste hemen ustunuze alinip vazife cikarmaniza gerek yok.

millet rahatsiz.
Mesaj tarihi:
reampage said:

Bence iyi oldu kitle farkı ortaya çıktı oyun seçerken ona göre seçer millet sdf.

abi seni tam cozemedim. :)

sen esoyu sevdin bunumu sevmedin yoksa tam tersimi :)

ben simdi ikisinide alip oynayacagim hangi kitledenim?
Mesaj tarihi:
Abi sen bilinçsiz tüketici sınıfındasın, ne istediğini bilmeyen bu yüzden herşeyi isteyen ama sonunda küçük şeylerle yetinebilenlerdensin.

Ne istemdiğini biliyorsun ama o konu seni bir adım öne çıkarıyor.

Öte yanda her şeyi merak edip hiç bir şeyden memnun kalmayan bir sınıf var oda benim işte.
Mesaj tarihi:
bilincsiz derken. oyun abi bunlar. deniyorum aliyorum.

gozum kapali denemeden sen dedin diyemi aliyorum. bilincli olabilmem icin ne yapmam gerekiyor ?

test ediyorum begenirsem alip oynuyorum daha baska ne yapabilirim bunun haricinde ??

ciddi garip hissettim doktor bey.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...