scorch Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Ya zorladım zorladım ama olmuyor Combatı sevdim grafiği sevdim mekanlar iyi sayılır ancak o ui o bu budur tutoriali... Yok yani boğuyor resmen kafam karışıyor her an her saniye dilili bi mesaj bişey geliyor. Yabacağınız işi .... Diye küfür ettiriolar zorla oyuna harcadığınız vaktin %40 net ui ile boğuşmak ile geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 İlk yarım saatten sonra bitiyor o muhabbet ya. İlk tuto haritasını bitir öyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 scorch said: Ya zorladım zorladım ama olmuyor Combatı sevdim grafiği sevdim mekanlar iyi sayılır ancak o ui o bu budur tutoriali... Yok yani boğuyor resmen kafam karışıyor her an her saniye dilili bi mesaj bişey geliyor. Yabacağınız işi .... Diye küfür ettiriolar zorla oyuna harcadığınız vaktin %40 net ui ile boğuşmak ile geçiyor patlar mı demek istiyorsun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 patlar, net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 @scorch abi ona takilma. ui vs addonlarla cozulur. zaten yeniliyorlarmis. evet bende ayni hisleri paylastim seninle bogucu allak bullak ediyor adami. 3 yasinda cocugun oynayacagi oyun yap ama 180 iq lu adamin kafasini karistiracak ui koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Kanuni 180 iq'ya sahibim diyooorrrr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 ahahah hiç bir oyun böyle hakaret yememişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 cok inceee coook exo caktirma sende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Baba ben hiç bulaşmayayım ozaman. İki hanede kaldım iq'da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Okuma yazma bilmeyen 180 IQ'lu cocuklar için fena sayılmaz wildstar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Bazen 18>180 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=q_YyyaxJ-Mg#t=974 balonlar nefis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Combatı felaket zevkliymiş. Huniler,koniler, sollama yapabilirsin çizgileri ve balonlar. Tam beklediğim aksiyon hmmz cıstak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Combat var hiç olmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Bebelere balon... Ben çok beğendim şaka maka... 9 yaşında yeğenim var ona alırım oynasın çocuk çok eğlenir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Arkadaşlar gördüğünüz gibi kimse sinirlenip yazmıyor size karşı bir argüman, sizin argüman ürettiğinizden değil de, yok hayalinizdeki gibi wildstar cı adamlar burda, enden zorluyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 ha bıngıldak eso konusunda yaptı diyeyse çok saçma, düşünerek yazdığınız wot larınız olabilecekse buyrun, ilkokul tier hee sümüklü, sidikli laflarınızla komik oluyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Bence iyi oldu kitle farkı ortaya çıktı oyun seçerken ona göre seçer millet sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Bunuda alırız, bulunsun bir kenarda hatta Kanuni çoktan almış bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 ahaha.. e herhalde abi su ortama baksana.. herkes kendine bir vazife cikarmis. biri birini korur, digeri ona dusman, o diger oyunu savunur bu bunu.. bi rahat olun. misler gibi oyunlar iste ne dert cektiniz . balonlarda senlik iste hemen ustunuze alinip vazife cikarmaniza gerek yok. millet rahatsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 reampage said: Bence iyi oldu kitle farkı ortaya çıktı oyun seçerken ona göre seçer millet sdf. abi seni tam cozemedim. :) sen esoyu sevdin bunumu sevmedin yoksa tam tersimi :) ben simdi ikisinide alip oynayacagim hangi kitledenim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 lol adam vatani görevini yapıyor olm... psikolojik yardımı olacağını bilsem healliycem... hatta dur healliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Abi sen bilinçsiz tüketici sınıfındasın, ne istediğini bilmeyen bu yüzden herşeyi isteyen ama sonunda küçük şeylerle yetinebilenlerdensin. Ne istemdiğini biliyorsun ama o konu seni bir adım öne çıkarıyor. Öte yanda her şeyi merak edip hiç bir şeyden memnun kalmayan bir sınıf var oda benim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 @ışıkvekaranlık sen de pek fenaymışsın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 bilincsiz derken. oyun abi bunlar. deniyorum aliyorum. gozum kapali denemeden sen dedin diyemi aliyorum. bilincli olabilmem icin ne yapmam gerekiyor ? test ediyorum begenirsem alip oynuyorum daha baska ne yapabilirim bunun haricinde ?? ciddi garip hissettim doktor bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar