scorch Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Ya zorladım zorladım ama olmuyor Combatı sevdim grafiği sevdim mekanlar iyi sayılır ancak o ui o bu budur tutoriali... Yok yani boğuyor resmen kafam karışıyor her an her saniye dilili bi mesaj bişey geliyor. Yabacağınız işi .... Diye küfür ettiriolar zorla oyuna harcadığınız vaktin %40 net ui ile boğuşmak ile geçiyor
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 İlk yarım saatten sonra bitiyor o muhabbet ya. İlk tuto haritasını bitir öyle değil.
RRa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 scorch said: Ya zorladım zorladım ama olmuyor Combatı sevdim grafiği sevdim mekanlar iyi sayılır ancak o ui o bu budur tutoriali... Yok yani boğuyor resmen kafam karışıyor her an her saniye dilili bi mesaj bişey geliyor. Yabacağınız işi .... Diye küfür ettiriolar zorla oyuna harcadığınız vaktin %40 net ui ile boğuşmak ile geçiyor patlar mı demek istiyorsun sen?
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 @scorch abi ona takilma. ui vs addonlarla cozulur. zaten yeniliyorlarmis. evet bende ayni hisleri paylastim seninle bogucu allak bullak ediyor adami. 3 yasinda cocugun oynayacagi oyun yap ama 180 iq lu adamin kafasini karistiracak ui koy.
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Kanuni 180 iq'ya sahibim diyooorrrr.
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 ahahah hiç bir oyun böyle hakaret yememişti.
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 cok inceee coook exo caktirma sende :D
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Baba ben hiç bulaşmayayım ozaman. İki hanede kaldım iq'da...
reampage Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Okuma yazma bilmeyen 180 IQ'lu cocuklar için fena sayılmaz wildstar.
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=q_YyyaxJ-Mg#t=974 balonlar nefis.
Mina Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Combatı felaket zevkliymiş. Huniler,koniler, sollama yapabilirsin çizgileri ve balonlar. Tam beklediğim aksiyon hmmz cıstak.
lightNdark Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Bebelere balon... Ben çok beğendim şaka maka... 9 yaşında yeğenim var ona alırım oynasın çocuk çok eğlenir bence
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Arkadaşlar gördüğünüz gibi kimse sinirlenip yazmıyor size karşı bir argüman, sizin argüman ürettiğinizden değil de, yok hayalinizdeki gibi wildstar cı adamlar burda, enden zorluyorsunuz.
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 ha bıngıldak eso konusunda yaptı diyeyse çok saçma, düşünerek yazdığınız wot larınız olabilecekse buyrun, ilkokul tier hee sümüklü, sidikli laflarınızla komik oluyorsunuz.
reampage Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Bence iyi oldu kitle farkı ortaya çıktı oyun seçerken ona göre seçer millet sdf.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Bunuda alırız, bulunsun bir kenarda hatta Kanuni çoktan almış bile olabilir.
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 ahaha.. e herhalde abi su ortama baksana.. herkes kendine bir vazife cikarmis. biri birini korur, digeri ona dusman, o diger oyunu savunur bu bunu.. bi rahat olun. misler gibi oyunlar iste ne dert cektiniz . balonlarda senlik iste hemen ustunuze alinip vazife cikarmaniza gerek yok. millet rahatsiz.
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 reampage said: Bence iyi oldu kitle farkı ortaya çıktı oyun seçerken ona göre seçer millet sdf. abi seni tam cozemedim. :) sen esoyu sevdin bunumu sevmedin yoksa tam tersimi :) ben simdi ikisinide alip oynayacagim hangi kitledenim?
lightNdark Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 lol adam vatani görevini yapıyor olm... psikolojik yardımı olacağını bilsem healliycem... hatta dur healliyorum
reampage Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Abi sen bilinçsiz tüketici sınıfındasın, ne istediğini bilmeyen bu yüzden herşeyi isteyen ama sonunda küçük şeylerle yetinebilenlerdensin. Ne istemdiğini biliyorsun ama o konu seni bir adım öne çıkarıyor. Öte yanda her şeyi merak edip hiç bir şeyden memnun kalmayan bir sınıf var oda benim işte.
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 @ışıkvekaranlık sen de pek fenaymışsın ya
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 bilincsiz derken. oyun abi bunlar. deniyorum aliyorum. gozum kapali denemeden sen dedin diyemi aliyorum. bilincli olabilmem icin ne yapmam gerekiyor ? test ediyorum begenirsem alip oynuyorum daha baska ne yapabilirim bunun haricinde ?? ciddi garip hissettim doktor bey.
Öne çıkan mesajlar