Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar

Khiran

Öne çıkan mesajlar

total biscuiti izledim simdi 1 saat. oyun targetting sistemi degistirilmis, classlara farklılık kazandırılmıs(bi class ın sahip oldugu dynamic evente baska class sahip degil falan ama 2 farklı class grupsa beraber yapabiliyolar dynamic eventleri), dynamic eventli, world bosslu "wow clone" . wow clone u hor gorerek soylemiyorum oyunun nası gozuktugunu aktarmak amaclı. 5 man dungeonlar 40 man raidler olacakmıs. ev var(housing zone u var herkesin), evde farm falan var. profession falan hakkında bisey yoktu daha. pvp hakkında da bisey yoktu.

ama 60 dolar pahalı preorder a 40 tan falan koysunlar bugun alayım yoksa cıktıktan sonra basarılı olup olmamasını bekleyip alırım.
Sosyal ağlarda paylaş

+1. Tamamen katılıyorum.

Oyunun içeriğindeki pek çok öğe çok güzel duruyor. Ama işte end game, end game, end game...

Aslında çok fazla bir şey istemiyorum.

1- Craftingin anlamı olsun.

2- PvP'nin anlamı olsun.

3- Oyundaki tek amacım item kasmak olmasın.

Ve aynen katılıyorum. Oyun b2p olsun. 120 tl'mi alsın. Bir daha da bana bulaşmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Oyun hakkında bilgi almaya geldim millet kavga ediyor lan oyunu anlatın nasıl bu? Pvp var mı, open world pvp olacak mı, housing gibi şeyler hatırlıyorum ama bana kankişlerimle nasıl zevk alarak oynayacağımı pazarlarsanız sevinirim.

Oyun baya keyifli duruyor. Tamamen community kafasına abanmışlar bariz.

Housing var, baya da detaylı var gibi görünüyor. Egleniriz yani.

Bana bi kahveye gelirsin artık, kaç yıldır soyamadım seni.
Sosyal ağlarda paylaş

Exodous said:

Diyelim ki, sen bana bunu gerçek hayatta bir kaç şahidin ortasında yüzüme karşı ettin. Ben de sana hakaret davası açtım. kazanır mıyım, kazanmaz mıyım?

Bir de lütfen "kıç yalayıcı" diyerek yumuşatmaya çalışmayalım. Orada "göt" kelimesi parıl parıl parlıyor.

Göt yalayıcı.

Göt kelimesi küfür değil, çünkü götü kastediyorum. Sana göt demedim. Nasıl kafalarda yaşıyorsunuz anlamıyorum ya.

Sen subtextual hakaret ederken kendini zeki sanıyorsun da, bu forum senden çok gördü, yemiyoruz. Adamın yaptıgının kibar söylemedigim için bğtün paticikten özür dilerim.

Göt güzel kelime.

Göt.
Sosyal ağlarda paylaş

kriter moderatör seni tanıyorsa ve tanımıyorsa diye değişiyormuş küfür için. ciddiye almamak lazım. exodus kanka mıyız seninle biz butt buddy hiç değiliz adamla eve de dan dun konuşmuşluğumuz bile vardır ki karşılıklı çatışıyoruz sürekli. butt buddy diyince butt buddy olunuyorsa o da güzelmiş neyse. neyse konu dağılmasın siz konuşun gençler.

zeka seviyesi çok laf etmekle alakalı olsaydı keşke. küfür küfürdür ceza kanunundan alıntı yapardım da gereği yok şimdi. sen seviyormuşsun zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Hype düştü oyunla ilgili baya bu arada.

Birkaç ay öncesinde MMORPG.com'da en yüksek hype ie (8.42 rating) WildStar'dı, şimdi 8.00'e düşmüş, top 10'da bile değil.
Everquest Next 8.60'la ilk sırada. (Development'ta olan) Release'de de birinci GW2, 8.60.

Uzun süreden beri hiçbir bilgi vermiyorlar, CBT3 öncesinde bildiğin bilgi akışını kestiler. Üzerine bir de delay geldi ki, bir daha ertelenebilir.

Bu dönemde 60$/15$ zor iş yapar. EQ Next F2P geliyor, GW2 B2P ile devam ediyor. Sıfır IP oyuna 60$ çok bence. Subs konusuna hiç katılmıyorum ki son dönemde herkes subsdan kaçıyor. (WoW bile store'a dönüyor gibi)

40m raiding zaten büyük hata, ilk tier sonunda kapatırlar dükkanı :p
Sosyal ağlarda paylaş

GokTuRK said:

zeka seviyesi çok laf etmekle alakalı olsaydı keşke. küfür küfürdür ceza kanunundan alıntı yapardım da gereği yok şimdi. sen seviyormuşsun zaten.

Bak sen bana aptal dedin şu an mesela. götürün arkadası.

Yani aklınızca çok stealthsiniz de, moderasyonun ilk yılı değil bu. Benim kadar banlandıgınız zaman anlarsınız kızlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:

Hype düştü oyunla ilgili baya bu arada.

Birkaç ay öncesinde MMORPG.com'da en yüksek hype ie (8.42 rating) WildStar'dı, şimdi 8.00'e düşmüş, top 10'da bile değil.
Everquest Next 8.60'la ilk sırada. (Development'ta olan) Release'de de birinci GW2, 8.60.

Uzun süreden beri hiçbir bilgi vermiyorlar, CBT3 öncesinde bildiğin bilgi akışını kestiler. Üzerine bir de delay geldi ki, bir daha ertelenebilir.

Bu dönemde 60$/15$ zor iş yapar. EQ Next F2P geliyor, GW2 B2P ile devam ediyor. Sıfır IP oyuna 60$ çok bence. Subs konusuna hiç katılmıyorum ki son dönemde herkes subsdan kaçıyor. (WoW bile store'a dönüyor gibi)

40m raiding zaten büyük hata, ilk tier sonunda kapatırlar dükkanı :p

Ya WoW'un store'a yönelmesi çok mantıklı çünkü adamlar oyuncu bleedliyor son 3 yıldır. Artık baydı insanlar WoW'dan. 8 yıl aynı oyunu oynadım, baydım şahsen. Ha inanılmaz eglendik falan ama bir yere kadar. Şu an WoW'un kurtulusu yok yani. Büyük ihtimalle Eve gibi küçük niche bir komünitesi kalır bi 3 yıla. Öyle oynar onlar.

GW'ın hype olması da dogal, çünkü zaten bilinen bi franchise, Wildstar çok yeni şu an. İnsanlar bilmiyor yani.

Güzel iş çıkarırlarsa neden olmasın diyebiliyorum. Gördüklerimden memnunum, görmediklerimden ürküyorum.

Mesela hala PvP devtalk yok. Bu da işin çok PvE kalacagına dair sinyaller verebilir diye moralimi de bozabilirim, yada beklerim umarım yani.

Sonra hiç mekaniklerle ilgili update yok. Oyunun mekanikleri wow gibi mi olacak bilmiyorum, stattır, penetrationdır ık bık.

Sonuç olarak bekleyip görmekten başka şansımız yok.
Sosyal ağlarda paylaş

niye kimseye faydası olmayan saçma tartışmalar dönüyor, sanki wildstar pazarlama ekibindesiniz mübarek. Bana göre betasından belli olur, olmazsa ilk ay belli olur.

6 ay olayı kalmadı artık max lvl 10-15 gün sürüyüyor. Sonrasında sürdürülebilecek bişey varsa oyun kendini götürür, yoksa gg zaten.

Çıkınca almayıp beklemekte fayda var bu fiyat politikasıyla. İlk alanlara dildo vermiyorlar zaten bekleyin 1 ay sonra alın parasını hak edip etmediğini daha iyi kavrarsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...