Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çukurcada pusu 8 asker şehit

PZero

Öne çıkan mesajlar

cetintas said:

@Damien Thorne.
Sorgula koçum, sorgula canım. İleri Demokrasici'sin sen de, belli. Modernizasyon parasının nereye gittiğini sorgulayana kadar silahlı kuvvetlerin komuta kademesinin 4te 1inin neden tutuklu olduğunu sorgula.G3'e kafanı yorma, iyi tüfektir o, terörle mücadelede dağda ki askerin en büyük silahıdır.Ne helikopter,ne uçak,ne tank,ne top.

şakirtten farkın yok, onlar ne kadar leş'se, sende o kadar leş bi adamsın şu düşünce yapınla.
Sosyal ağlarda paylaş

DamienThorne said:

cetintas said:

@Damien Thorne.
Sorgula koçum, sorgula canım. İleri Demokrasici'sin sen de, belli. Modernizasyon parasının nereye gittiğini sorgulayana kadar silahlı kuvvetlerin komuta kademesinin 4te 1inin neden tutuklu olduğunu sorgula.G3'e kafanı yorma, iyi tüfektir o, terörle mücadelede dağda ki askerin en büyük silahıdır.Ne helikopter,ne uçak,ne tank,ne top.

şakirtten farkın yok, onlar ne kadar leş'se, sende o kadar leş bi adamsın şu düşünce yapınla.

Adam gibi konuş, ağzımı bozdurma benim, ne biçim konuşuyorsun?
Sensin şakirt, en büyük şakirt sen ve senin gibilersiniz. Siz sardınız oğlum başımıza bütün bu herifleri çiçekli-böcekli-mantık yoksunu düşünce yapınızla. Taaa ben üniversitedeyken vardı senin gibi tipler. Sürekli Atatürk'ü eleştirin, sürekli Kemalizm'i eleştirin, sürekli devleti eleştirin, sürekli askeri eleştirin. Ondan sonra o şakirt dediklerin geldi yerleşti tepeye. Akıllı olamadınız, hala da akıllı değilsiniz.
Eleştiri kaldıramıyorsan yorum yazma. 8 tane şehit verilmiş, hala daha askerin silahını sorguluyorsun, modernizasyonunu sorguluyorsun...Şu yaptıklarını aynen şu dakika şakirt tvlarına çıkan adamlar, şakirt gazetelerinin internet siteleri de yazıyor. Yaratan akıl-fikir versin lan sizin gibi adamlara.
Sosyal ağlarda paylaş

hamsilipilav said:

Ardeth said:

bi de laik ülkeye bak ak. ramazan sebebiyle kritik bir devlet meselesi erteleniyor hahah bahane bulamayınca ne kadar saçmalıyor bu adamlar belli değil. ramazan ayı dolayısıyla danışmanları tatile çıkmış herhal

cidden midem bulanıyor bu devletin vatandaşı olduğum için artık
Orda tayibin popülistlik yaptığını göremiyor musunuz ? Ramazan falan hikaye operasyonlar devam ediyor tam gaz
Sosyal ağlarda paylaş

Yaptığın eleştiri değil senin, canım, koçum , ileri demokrasici diyerek, o yaftayı yapıştıran ilk sensin, noldu zoruna mı gitti leş diyince ? Hoş olmuyormuş değil mi ?

Önce kendi yazdıklarını irdele, sonra suçu başkalarında ara. Hala kendin gibi düşünmeyeni ötekileştirmeye çalışıosun yazık.
Sosyal ağlarda paylaş

DamienThorne said:

Elimizdekiler baya eski, ayrıcana ;
Bellir bir mesafeyi korumadan, karşı tarafla çatışmaya giremezsin bu tüfekle, lakin menzili kısadır. Saldırı tüfeği olarak kullanı mı etkisizdir, def yaparsın ancak o da üstüne geliyorsa.

Neyse ayrıntıya girmenin manası yok, sonuç olarak genel bakıldığında, ordunun ekipmanlarının çok eski, şu zamanlarda terörizme karşı kullanılmayacak kadar hantal olduğunu düşünüyorum.

Yıllardır modernizasyon diye ayrılan bütçelerin de nereye gittiğini sorguluyorum basitçe.

bu neyin kafası ya. sanki karşındakilerin hepsinde çok daha efektif bi silah var. hükümet profesyonel ordu diyor ya bu arala, minyonlarda aynı şeyi savunuyor güdümlü olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BAKAN YILMAZ: MİSLİYLE CEVAP VERECEĞİZ
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz Hakkari'deki patlamayla ilgili olarak, “Onlar hayalle uğraşıyorlar. Terörle Türkiye Cumhuriyeti'nden alabilecekleri hiçbir şey yoktur. Türkiye Cumhuriyeti herkesin düşünemediği kadar bölgesinde lider, her bakımdan, hem ekonomik bakımdan, hem askeri bakımından. Peki bunlar ne yapacaklar? Bunlar sadece bizim sabrımızı taşırmaya çalışıyorlar. İstiyorlar ki kendileri hukuk tanımazlar, kural tanımazlar, bizim de kendilerine benzememizi istiyorlar. İşte devletle çete arasındaki fark budur. Biz hukuk ve demokrasi içerisinde bunları alt edeceğiz. Alt ettiğimizi de herkes görecek inşallah. Peki yaptıkları nedir? Zulümdür, tehdittir, terördür. Ama bunlar misliyle karşılığını bulacaktır” dedi.

vay ak, adam bizden bişi alamazlar diyor hala, ulan sürekli can alıyorlar daha ne alacaklar, candan önemli bişi varmı!
her ne şekilde olursa olsun ezecez yokedecez şehit kanı duracak demiyor da hukukla alt edecez diyor hey allaam, bize Putin lazım abicim şunları mağaralarında boğacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Sene 2000 terör bitme noktasına gelmiş. Sindirilmiş, ezilmiş. Ve ardından gelen sürece bakıyoruz. Toz duman birbirine girmiş, iç savaştan sözedilir olmuş. Burada sorumlu terörü bitme noktasına getiren asker mi, yeniden hortlatan basiretsiz, iş bilmez, bir alay hödük politikacı mı?

Terörist faliyetlerle ilgili hala bir boktan anlamayan adamlar askeri sorumlu tutuyor. "Yok efendim nasıl önleyemiyorlar, yok efendim o kadar para nereye gidiyor" Anlamadığın nokta güzel kardeşim, senin savaştığın terörist bu ülkenin insanı. Belki yan komşun, belki köylün. Kimi kimden ayırıcaksın, sen hala teröristlerin dağda mağarada yaşadığını sanıyorsun.

Çoğunluğa bakıyouz "Noldu %50 vicdanın rahat mı?" pozları satıyor. Bende soruyorum senin rahat mı peki? Bu kadar olay olurken sesini çıkarmayıp göt üstü oturduğun için rahat mı vicdanın. Burada tek suçlu biziz kardeşim. Kimse "yok askerdi, yok hükümetti, yok oydu yok buydu" diye kendini kandırmasın. 30 senedir olaylara adam gibi sesini çıkarmayan sen, ben, biz hepimiz asıl suçlularız. Oy verip ne bok yediklerini takip etmediğimiz politikacılardan da varlığımızın büyük kısmını verdiğimiz ama hesabını sormadığımız askeriyeden de daha suçluyuz biz.

Bize hizmet etmesi için seçtiğimiz adamların kölesi olduğumuz için biz suçluyuz. Sesimizi çıkarmadığımız için biz suçluyuz. Vatandaş oalrak gücümüzü kullanmadığımız için biz suçluyuz. Biz böyle sessiz sedasız olayları izlediğimiz sürece de bir bokun çözüleceği yok.
Sosyal ağlarda paylaş

DamienThorne said:

Yaptığın eleştiri değil senin, canım, koçum , ileri demokrasici diyerek, o yaftayı yapıştıran ilk sensin, noldu zoruna mı gitti leş diyince ? Hoş olmuyormuş değil mi ?

Önce kendi yazdıklarını irdele, sonra suçu başkalarında ara. Hala kendin gibi düşünmeyeni ötekileştirmeye çalışıosun yazık.

Sen kendi kendini ötekileştiriyorsun.
Milli birlik-beraberlik diye bir şey varsa-ki var- işte o milli birlik ve beraberliği sergilememiz gereken gün bugün. Ne kadar biliyorsun askerliği de G3'ü sorguluyorsun? Ordunun modernizasyon paralarını iç ettiğini ima ediyorsun? Düşman belli. Aynı yandaş medyanın yaptığını yapıyorsun, hedef şaşırtıyorsun. Bunu bilerek yaptığını düşünsem zaten sana cevap bile yazmam, en çok üzüldüğüm nokta bilmeden yapıyorsun bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

Flameoffear said:

Sene 2000 terör bitme noktasına gelmiş. Sindirilmiş, ezilmiş. Ve ardından gelen sürece bakıyoruz. Toz duman birbirine girmiş, iç savaştan sözedilir olmuş. Burada sorumlu terörü bitme noktasına getiren asker mi, yeniden hortlatan basiretsiz, iş bilmez, bir alay hödük politikacı mı?

Terörist faliyetlerle ilgili hala bir boktan anlamayan adamlar askeri sorumlu tutuyor. "Yok efendim nasıl önleyemiyorlar, yok efendim o kadar para nereye gidiyor" Anlamadığın nokta güzel kardeşim, senin savaştığın terörist bu ülkenin insanı. Belki yan komşun, belki köylün. Kimi kimden ayırıcaksın, sen hala teröristlerin dağda mağarada yaşadığını sanıyorsun.

Çoğunluğa bakıyouz "Noldu %50 vicdanın rahat mı?" pozları satıyor. Bende soruyorum senin rahat mı peki? Bu kadar olay olurken sesini çıkarmayıp göt üstü oturduğun için rahat mı vicdanın. Burada tek suçlu biziz kardeşim. Kimse "yok askerdi, yok hükümetti, yok oydu yok buydu" diye kendini kandırmasın. 30 senedir olaylara adam gibi sesini çıkarmayan sen, ben, biz hepimiz asıl suçlularız. Oy verip ne bok yediklerini takip etmediğimiz politikacılardan da varlığımızın büyük kısmını verdiğimiz ama hesabını sormadığımız askeriyeden de daha suçluyuz biz.

Bize hizmet etmesi için seçtiğimiz adamların kölesi olduğumuz için biz suçluyuz. Sesimizi çıkarmadığımız için biz suçluyuz. Vatandaş oalrak gücümüzü kullanmadığımız için biz suçluyuz. Biz böyle sessiz sedasız olayları izlediğimiz sürece de bir bokun çözüleceği yok.

(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Flameoffear said:
Bu kadar olay olurken sesini çıkarmayıp göt üstü oturduğun için rahat mı vicdanın. Burada tek suçlu biziz kardeşim. Kimse "yok askerdi, yok hükümetti, yok oydu yok buydu" diye kendini kandırmasın. 30 senedir olaylara adam gibi sesini çıkarmayan sen, ben, biz hepimiz asıl suçlularız. Oy verip ne bok yediklerini takip etmediğimiz politikacılardan da varlığımızın büyük kısmını verdiğimiz ama hesabını sormadığımız askeriyeden de daha suçluyuz biz

Türk halkı olarak çok ezik ve kaderciyiz nerdeyse hiç hesap sormuyor başkaldırmıyoruz.
Bunda yoğun yaşanan dinin çok büyük etkisi var, 12 Eylül ve sonrai yıllardaki polisin sert ve işkenceci tavrı da insanların korkması, bilinçlerinin körelmesi için ayrı bir etken tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

operasyondan nasıl sonuç çıkmaz ya. dalga mı geçiyor bazılarınız? iran pejakın canına okuyor senedir yahu.

iranda , sınır dağlarında bu heriflerle mücadele için kurulmuş birlikteki adamların resinmlerini görseniz terörist sanırsınız o şekilde giyinmiş ve gerilla savaşı için eğitilmiş. dağları teröristlerden daha iyi bilyior adamlar. üstüne ekipman+ istihbaratıda ekle , adamlar senelerdir ezip geçiyor pejakı. bizim asker ve hükümet yettoları burnunun dibindeki örneği görmekten aciz.

yemişim insan haklarını be, savaşın en acımasızca olanını yaşıyoruz ve arada pkk sempatinazını destekçisi sivil kürtler ölmüş umurumda bile değil. benim gözümde sempatizan destekçi ile dağdaki it sürüsü aynı değerde.

AKP öncesi nasıl terörü bitirdilerse Jitem gibi yasadışı oluşumlarla , yine aynı şekilde savaşılsın hergün şehit haberi okuyacağımıza , örgüt destekçisi faili meçhullara gömülsün güneydoğu umurumda değil
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...