Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 lsass.exe patlıyo ama sitede de öle yazıyo Zed'in dediğini 3 defa yaptım hala gidiyo Of allam :([signature][hline]Leylek Blackice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 benimde aynen AntiVir i çalıştırmama rağmen patlamaya devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 don herkes kurtuldu bir biz kaldık ne yapacaz :=)[signature][hline]Leylek Blackice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 :) walla beklicez microsoft patch çıkarsın adam gibi yükleyelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 firewall um kapalıymış onu açtım bakalım daha fazla nette durmam lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 windowsun firewallu nasıl açılıyo ben açamadım blackice'ı fln çekecem ona göre..[signature][hline]Leylek Blackice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 ahanda burdan asd dediği ben dial up tan bağlanıorum internete bağlandığım hede ye sağ tık properties ten gelirsin buraya kablo adsl de naıı bilmiyorum[Bu mesaj DonCorleone tarafından 01 Mayıs 2004 19:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Full Updated... Hiç birşeycikler yok.[signature][hline]BonePART, 01 Mayıs 2004 01:25 tarihinde demiş ki: ben fahisenin tecrübelisini severim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Firewall'u açık tutmanız size birşey kaybettirmez merak etmeyin. Güvenliğinizi sağlayın önce...[signature][hline]BonePART, 01 Mayıs 2004 01:25 tarihinde demiş ki: ben fahisenin tecrübelisini severim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 bende advanced bölümünü göstermiyor bilgisayarı geri alın falan diyor neyse ben blackice kuruyorum o da iyi baya.. (ne de olsa nickdaşım :-P)[signature][hline]Leylek Blackice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 vallahi bilgisayar restart atmadan kendisine ben kendi isteğimlen cıkıorum şimdi hayret.. firewall işe yarıo şimdilik sanki.. patch gelesiye kadar en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 said: Aket-Atum, 01 Mayıs 2004 13:13 tarihinde demiş ki: ben onu kendi kendime fixblast diye yorumlayıp o yönde çalıştım ama bi sonuca varamadım antivr in scani bitti bakalım sorun devam edecek mi? sorun devam etmiyor[signature][hline]Aket Atum Wulfgar icq da ne demiş te anlaşılamamış; -"bu pati deki şey lan kırkı tıllık bambo ları siktim olayımı?" Kadıköy Anadoluluların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Kabloda firewall u nasıl açacaz[signature][hline]Aket Atum Wulfgar icq da ne demiş te anlaşılamamış; -"bu pati deki şey lan kırkı tıllık bambo ları siktim olayımı?" Kadıköy Anadoluluların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 arkadaşlar bir arkımın önerisi üzerine net limiter diye bi program kurdum nazar değmesin hala sorun yok.. *muck tak tak tak*[signature][hline]Leylek Blackice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 OFFFFFFFFFFFFFFFFF NAZAR DEĞDİ!!!!! :([signature][hline]Leylek Blackice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 ben o firewall u açık tutmak hiç istemiyorum, vaktinde bir sürü oyunda sorun çıkarmıştı multiplayer oynamak isteyince.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 eauueah... yaw aç firewall u.. bekle sora microsoft çıkarır elbet patch ini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Microsoft yamayi çıkarttı,linkleri veriyorum. Ben kurdum calıstı tabi bunun yanı sıra windows'u nortondan gecirdim ve AntiVir Xp adlı programrandanda geçirdim şimdi gayet güzel çalışıyor bilgisayarım restart atma yok falan filan. Windows XP Professional / Home Edition [English] www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=2354406c-c5b6-44ac-9532-3de40f69c074&displaylang=en Windows XP Professional / Home Edition [Turkish] www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=tr&FamilyID=2354406c-c5b6-44ac-9532-3de40f69c074[signature][hline]UoTr Sphere Scripting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 oh bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Date Published: 7/16/2003 nası yani? eski sanki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Eski olmaması lazım bunu kurdum sorun düzeldi.[signature][hline]UoTr Sphere Scripting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 yani ben sitenin yalancısıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Alakası yok ama sen kur bakalım düzelecekmi düzelmeyecekmi.[signature][hline]UoTr Sphere Scripting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 işallah düzelir.. ben firewall u açtıktan sonra düzelmişti sanki bu yama da pek bunun içinmiş gibi gelmedi bana ama.. neyse belli olur zamanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 tam bilgisayar kapanırken lsass.exe'yi sildim. windows açılmıyordu bu sefer. o kadar sinirlendim ki, bu wormu yapanı söyleyin hangi ülkede, direk uçak bileti alıp gidip boğazlıycam adamı.. sonra windowsu sildim tekrar yükledim.. şimdi windows çok yavaş çalışıyor (driver yüklemedik diye mi bilmem) ama bir restart hatası felan vermiyor.. dosyaları yedekleyip format atayım bari...[signature][hline]i'll kill you myself. i see you have an appetite for destruction it is a good day to die! i sense a soul in search of answers. honor guide me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar